I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Popcorn Screamo/BB2

Příspěvekod masterKING » 07 pro 2014, 22:11

Zdravím, admin Popcorn Screamo, ktorý chodí na server Basebuilder 2 cca raz za mesiac mi pred malou chvíľou nahodil ban za Zneužívanie reconnectu, pričom ten je povolený.

Z konzole sa mi nedalo skopírovať tak prikladám skopírované z banlistu:
http://www.gamesites.cz/amxban/Basebuil ... hp?bid=252

Nickname DanQQoO.xD. PW |Ni|Ko|Lka|
SteamID STEAM_0:1:53980614
SteamCommunity ID 76561198068226957
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla [Zneuzivani RECCONECTU]
Zabanován dne 07.12.2014 - 21:02:06
Délka banu 15 Minut (15 Minut)
Vyprší dne 07.12.2014 - 21:17:06 (7 Minut zbývá)
Zabanovaný od PopCorN^[S]creamo
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^BaseBuilder #2 (bb_alley)

S pozdravom, DanQQoO.xD.
masterKING
Amatér
Amatér

Popcorn Screamo/BB2

od Rumcajz » 07 pro 2014, 22:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Popcorn Screamo/BB2

Příspěvekod Raj0 » 07 pro 2014, 22:18

No takže prišiel si an server hral si chvilku bolo 6 hračov pred koncom kola si sa odpojil aby nikomu nedavalo body potom si sa zase pripojil na dalšie kolo tam si sa odpojil zase a predtym si to urobil viac krat reconnect si tym padom zneužival nebanuje sa to ano ale ked si ho daš 1 -2x a nie skoro každe druhe kolo v AMX to maš stale v dovodoch porušovania pravidiel takže počkajme na verdikt od HLSA alebo dakoho vyššieho
Rest In Peace BLYAT
Raj0
Amatér
Amatér

Příspěvekod masterKING » 07 pro 2014, 22:35

Raj0 píše:No takže prišiel si an server hral si chvilku bolo 6 hračov pred koncom kola si sa odpojil aby nikomu nedavalo body potom si sa zase pripojil na dalšie kolo tam si sa odpojil zase a predtym si to urobil viac krat reconnect si tym padom zneužival nebanuje sa to ano ale ked si ho daš 1 -2x a nie skoro každe druhe kolo v AMX to maš stale v dovodoch porušovania pravidiel takže počkajme na verdikt od HLSA alebo dakoho vyššieho

Trošku ozrejmím, kedy som sa odpájal a z akých dôvodov..
Najprv prvýkrát na predošlej mape ešte som len prišiel, bolo 6 CT a 4 ZM tuším tak som sa prepojil, prišla mapa bb_alley, tam si mal postavený air, z asi 6 prekážok, ale to nie je podstatné. Na druhej prekážke v snahe zabiť ťa som spadol tak ma to trochu naštvalo a odpojil som sa, išiel som na iný server a tam mi to tiež nešlo tak som sa vrátil :) Bol už koniec kola, začalo moje kolo, staval som a na konci stavania už bol už zase nepomer medzi CT a ZM tak som sa prepojil. Následne mi vyskočila tabuľka že mám BAN :) Dokopy som dal, ak to dobre počítam, 3 reconnecty :)
To je odo mňa všetko :) Taktiež poprosím niekoho kompetentného o vyjadrenie :)
masterKING
Amatér
Amatér

Příspěvekod Raj0 » 07 pro 2014, 22:42

Objasnuješ vyhovorkamy čo tym chceš dosiahnut ? Toto iste si spravil 3x aj na antiquity aj na Eo_miapi a nakoniec aj na alley o čom sa tu teda bavíme ?
Rest In Peace BLYAT
Raj0
Amatér
Amatér

Příspěvekod masterKING » 07 pro 2014, 22:58

Raj0 píše:Objasnuješ vyhovorkamy čo tym chceš dosiahnut ? Toto iste si spravil 3x aj na antiquity aj na Eo_miapi a nakoniec aj na alley o čom sa tu teda bavíme ?

Ale prosím ťa, čo to tu splietaš? Na antiquity som myslím, že ani nehral, na eo miapy som dal 1 reconnect, ale to som aj uviedol vyššie.. Neviem o čo ti ide, a to tvoje vyjadrovanie na serveri, vidno že máš všetkých v paži a ak ťa niekto zabije berieš to až príliš vážne. Prikladám Popcornov chat (písal som s ním cca od 21:44) :)
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=16599

To je z mojej strany všetko :)
masterKING
Amatér
Amatér

Příspěvekod Xter » 08 pro 2014, 10:51

Zamítám. Lock.
PS: Nechtěj, abych si stáhl logy ze serveru a uvedl teprve pak vše na pravou míru. Jelikož pak si za tu práci účtuji bany v řádech dnů. Nemám rád tyto hráče, co kopají kolem sebe a poukazují na vinu adminů, ale sami jsou dokonalí.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy