Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Poppy

Příspěvekod SponErko » 09 srp 2015, 23:03 VIP

Poppy
Obrázek
železná vyslankyně


Role: Top, Jungle
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Udatný bojovník (Passivka)
Obrázek

Velikost veškerého fyzického a magického poškození, které je Poppy způsobeno a překračuje 10 % jejího aktuálního zdraví, je sníženo o 50 %. To se netýká poškození způsobovaného budovami.

Ničivá rána (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Poppy silně udeří svého protivníka. Kromě poškození svou sílou útoků mu způsobí i bonusové přímé poškození ve výši 8 % maximální hodnoty jeho zdraví. Toto bonusové poškození nemůže přesáhnout limit určený stupněm schopnosti.

Poppy silně udeří do svého protivníka, čímž mu způsobí magické poškození plus 8 % maximálního zdraví svého cíle.

Demacijský ideál (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Pasivní efekt: Je-li Poppy zasažena základním útokem nebo sama někomu způsobí poškození základním útokem, zvýší se na 5 sekund její hodnota brnění a útoku. Tento efekt se načítá a může působit až 10krát najednou.
Aktivace: Poppy získá maximální stupeň Demacijského ideálu a na 5 sekund se jí zvýší rychlost pohybu.

Pasivní efekt: Je-li Poppy zasažena základním útokem nebo sama někomu způsobí poškození základním útokem, zvýší se na 5 sekund její hodnota brnění a útoku. Tento efekt se načítá a může působit až 10krát najednou.
Aktivace: Poppy získá maximální stupeň Demacijského ideálu a na 5 sekund se jí zvýší rychlost pohybu.

Hrdinský výpad (E)
Obrázek
Dosah: 525

Poppy naběhne na protivníka a o kus jej odnese s sebou. Úvodní náraz způsobí jen malé poškození; jestliže však narazí na terénní překážku, je cíli způsobeno výrazné poškození a ještě navíc bude omráčen.

Poppy naběhne na protivníka a odnese jej kousek s sebou. Prvním úderem způsobí magické poškození. Pokud přitom narazí do překážky, je její cíl zraněn za magické poškození a na 1.5 sek. omráčen.

Diplomatická imunita (R)
Obrázek
Dosah: 900

Poppy se soustředí výhradně na boj s vybraným šampionem a způsobuje mu zvýšené poškození. Poppy je imunní vůči veškerému poškození a schopnostem od jiných jednotek, než je její cíl.

Poppy je imunní vůči veškerému poškození a nepřátelským schopnostem vyjma těch, které pocházejí od označeného šampiona, s nímž právě bojuje.Označenému cíli způsobuje Poppy větší poškození.



MYTOLOGIE


Zatímco ostatní yordlovská děvčátka skákala panáka a pletla si věnečky, Poppy si zadělávala na mozoly a špinila si šaty od oleje ve zbrojířské dílně svého otce. Blomgrun, její otec, byl nejlepším kovářem v celém Bandle City. Jediné, co miloval stejně jako svou práci, byla jeho dcerka Poppy, kterou pojmenoval po zvuku, jejž vydávaly jiskry vyletující z jeho věčně sálající výhně. Ten den, kdy poprvé zdvihla jeho věrné kladivo Buchar, se dmul pýchou jako nikdy předtím. Poppy mu pomáhala ráda. Měla pro kovářství přirozený talent, který Blomgrun dokázal svými dobrými radami vypilovat k dokonalosti.

Jednoho dne pověřil Blomgruna demacijský generál Florin Berell výrobou přilby, jaké by se žádná jiná nevyrovnala. Blomgrun se na tomto úkolu nadřel jako nikdy předtím; chtěl Florinovi ukázat, co všechno dovede. Poppy svěřil tu nejdůležitější práci ze všech - umístění hlavního klenotu. Když byli hotovi, odjeli do Demacie, aby své dílo osobně odevzdali. Zpráva o generálově objednávce se však dostala k uším noxijského Vrchního velitelství, které vyslalo dva zabijáky s úkolem předání zabránit. Blomgrun zaměstnal vrahy na dostatečně dlouho, aby mohla Poppy i s drahocennou přilbou uprchnout. Z křoví pak bezmocně přihlížela krvavé vraždě svého otce. Místo aby se vrátila domů, odnesla helmu sama až do Demacie. Odmítla si za ni vzít peníze se slovy, že žádná částka není tak velká, aby vrátila jejímu otci život. Dala ji generálovi darem, aby tak uctila památku svého milovaného rodiče. Florinovi neuniklo chmurné odhodlání, které se Poppy zračilo v očích skrz slzy smutku, a požádal vedení Bandle City, aby ji jmenovalo yordlovským vyslancem v Demacii. Krátce poté vstoupila Poppy dobrovolně do Ligy legend s nadějí, že se s kladivem svého otce jednou Noxu pomstí.

Poppy je sice malá... To samé však nelze říct o Bucharu a míře jejího odhodlání.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Poppy
Noxus Poppy (Unavailable)
Lolipoppy (Unavailable)
Blacksmith Poppy (Unavailable)
Ragdoll Poppy (Unavailable)
Battle Regaila Poppy (520 RP)
Scarlet Hammer Poppy (975 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Poppy

od Rumcajz » 09 srp 2015, 23:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků