I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

pořát mě kickuje i když mam UB

Příspěvekod loolik18 » 26 úno 2018, 17:23

dobry den jak je to možne mě kickuje jen co jse připojim na server War3ft save XP1 když mam koupeny UB admin Maximus me nenecha hrat jak to možne toto prosim jestli ma nervy že neumi hrat tak proč si je vyliva zrovna name kdyz mam UB mužu hrat normalně ne že mě muže kicknout kdykoliv jemu se zachce žáadam vas aby jste mu odebraly prava dava bezduvodny bany a dela vijimky na nektere hráče to vam muzou potrvdit dalši lidi tak vas žadam o zbavení Maximova prava Děkuji.
loolik18
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

pořát mě kickuje i když mam UB

od Rumcajz » 26 úno 2018, 17:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: pořát mě kickuje i když mam UB

Příspěvekod Maxximus » 26 úno 2018, 18:01

Nazdar Loliku koukám to jak si mi psal jak zařídíš abych přišel o práva tak si nemrhal časem koukám :)
Zkusim ti to vysvětlit když ti to moc asi nemysli a musel si pořad cheatovat a obcházet bany.
Takže dostal si ban. nekoupil sis unban
Koupil sis nový PC a šel si na server a chlubil ses tam jak si to obešel ... dostal si ban za obchazeni
včera tam byl dalši hráč s tvojí IP a řekl bych že si to byl zase ty a dostal si 3 ban zadost-o-ub-t180905.html
Každopádně myslím že sis koupil 1 unban, ale díky svoji šikovnosti si jich dostal víc. proto si musíš koupit další unbany kickoval jsme tě proto že jsme viděl že si to ty a myslel jsme že obcházíš ban i když je máš stálé aktivní proto jsem tě nenechal hrát a kickoval. Dal k tomu nemám co říc snad jen to abys ses zkusil zamyslet na svým chováním že tvrdíš že si dostal ban neoprávněně a že nemáš cheaty že máte s bratrem jen cfg (cokohodotoho) a pak se ptáte jak pustit demo ...
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
Maxximus
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kocour » 26 úno 2018, 20:08

Zdravim

Kdyz se lod potapi Lolik....lidi kolem sebe obvykle kopou a chteji se zachranit. Jen se pozastavuji nad tim, ze nejen maximus ale vicero lidi i adminu se shodlo na tom ze pouzivas veci ktere do hry nepatri...dostal si permu....pak si koupis nove pc a je jasne ze mas njinou Ip adresu, takze obchzeni banu, tak si dotal po druhe permu.
Zajimalo by me koho podle tebe protezuje???
To ze se Masximus snazi aby tenhle mod,warcraft, fungoval bez lidi co maji hacky a neustale porusuji pravidla a navic maji z toho srandu? Co myslsis.......
Jeste vic takovych a server pujde do kytek. Nechapu proc se odvolavas na to, ze te kickuje kdyz je to jasne......mas 2 perma bany a obesel si to a bohuzel nez se tohle vyresi....tak dela vse aby si nehral.
Nechapu co ti neni jasne?
Milion hracu reklo ze od doby kdyz dosel Max a plni sve povinnosti, tak se zlepsilo osazenstvo hracu a resi se problemy. Dlouhou dobu to nebylo. proto si nekteri zvykli pouzivat neco co v hre nema byt a ted jsou nasrani. Tot muj nazor.
Kocour
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PEto » 26 úno 2018, 20:48

Ak chces hrat dalej musis mat odbanovane vsetky bany co si dostal, ci uz za obchadzanie alebo cheaty.

Zamietam, lock
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy