• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Porušení pravidel
https://www.youtube.com/watch?v=9ppuQItvvLY Ahoj hráč vip sousou opakovaně portoval hráče dagnes k nám aby nás opakovaně zabijel všechno tam zničil a ješte se nám vysmívali oba dva nenechal nás ani oživit rozlíval lávu , My neměli skoro nic a on full brnko a meč ,nevím proč to dělal a zkoušel to i v mém obchodu , s dagnes jsou pořád problémy se shopem atd ... několikrát jsem ho upozornovala at nás nechá a on nic že jsme srabi , vážně vím že je to pvp server, ale portovat ho opakovaně aby nás zabíjel když jsou oba vip my přijde nefér děkuju moc Adminu surprice moc mi pomohl i když to bylo k ničemu :3
asi my řeknete že nic neporušily ale tohle se mi nezdálo jako normální hra 

Revy-chan
-
Revy - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Porušení pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Porušení pravidel
rád bych se vyjádřil že to bylo portnutí 2x až po té co ho zabili ... a smát jsem se nesmál ani on se nesmál nikde v pravidlech není zakázáno že se nesmí portovat hráči pokud to není v něčí res ... a v ničí res to nebylo ... za jakým učelem tam chtěl on dobrovolně portnout sem nevěděl také jsem nevěděl co bude dělat to vždy bylo na něm (věci se díky mé pomoci dostali zpátky k majitelům) snažil sem se pomoct ... Děkuju za pochopení a přečtění... + jaké jsem porušil pravidlo ?
-
sousou - Kolemjdoucí
sousou píše:rád bych se vyjádřil že to bylo portnutí 2x až po té co ho zabili ... a smát jsem se nesmál ani on se nesmál nikde v pravidlech není zakázáno že se nesmí portovat hráči pokud to není v něčí res ... a v ničí res to nebylo ... za jakým učelem tam chtěl on dobrovolně portnout sem nevěděl také jsem nevěděl co bude dělat to vždy bylo na něm (věci se díky mé pomoci dostali zpátky k majitelům) snažil sem se pomoct ... Děkuju za pochopení a přečtění... + jaké jsem porušil pravidlo ?
by mě zajímalo k jakým mě se třeba nic nevrátilo, Miku taky ne a Osku už tuplem, zabyl krávy
- DavidEvil1
- Kolemjdoucí
nehledě na to ve videu je jasně vidět že ho ještě chválíš za takovou prasárnu
- DavidEvil1
- Kolemjdoucí
Je to pvp server nič si neporušil.No to portovanie zbytočné nechcem viac vidieť.Zbytočne kazíš hru hráčom to je zakázané...
Moje zaľúbi- dievčatá,chlast automaty
-
BeastBelino - Kazatelův učeň
Stále jsem ale nezjistil jak sem jim kazil hru ? pouze jsem portoval kamaráda to co dělal je mimo mě já jsem ho pouze odportoval ... niak sem nezasahoval niak sem jim neničil přírodu ani krávy sem jim nezabíjel nic ani meč jsem neměl ... nevím proč řešíte mě když ten co tam škodil je dagnes a ne já za jakým účelem tam chtěl odportovat bylo dočista na něm ....
Jestli bych mohl požádat o zhlédnutí videa a posouzení kdo je zlý ....
Jestli bych mohl požádat o zhlédnutí videa a posouzení kdo je zlý ....
-
sousou - Kolemjdoucí
Revy nabudúce si tam spravte rezidenciu.Nebudete mať potom problém že vás niekto okradne alebo zabije.
Moje zaľúbi- dievčatá,chlast automaty
-
BeastBelino - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1