Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Porušování pravidel.+pravidlo boxujte se?

Příspěvekod Styla » 05 led 2019, 13:22

Ahoj, já jsem Styla a měl bych dotaz ....Jak je možné že na jail 1 neustále někdo porušuje pravidla?(pouštěním hudby, FK, kažení hry) člověk si chce po práci chvilku zahrát normální jb ale admini jsou aktivní pouze ve večerních hodinách...Trochu mě tohle s*re kdybych měl nahlašovat každého osla co kazí hru tak nedělám nic jiného, hlsa by se měl postarat o to aby bylo víc adminů nebo já fakt nevím :D jaký názor na to máte vy? Já chápu někdy je sranda když někdo pustí něco srandovního a pak přestane ale když pouští něco neustále dokola tak je to o ničem..To je jedna věc.
Dál by mě zajímalo z jakého důvodu je uděláno pravidlo dám příklad:Udělám vzpouru zabiju pár CT už vypadá že vyhrajem díky vzpouře kolo a CT místo toho aby nás vyzabíjeli tak Simon dá box a tím je vzpoura ukonce? To mi příjde trochu zvláštní pravidlo že box je mod a musíme se boxovat (jinak logicky slay).Chápu že někdo kdo dělá vzpouru může být v portu a vykempit ct ale v takovém případě když dá box tak musím z toho portu vylést a jít vlastně uplně nesmyslně nasmrt protože mě ct mužou zabít potom co vylezu z portu?Je to celkem na hlavu..Já bych to vyřešil tím že pokud je vzpouřenec zalezlej v portu tak se musí po zapnutí boxu boxovat s tím že ho CT nemůžou zabít pokud nezautočí na CT po zapnutí boxu.Když tak mi napište váš názor nebo tak párkrát sem to řešil i na serveru ale logicky hráči co hrají jen CT tak se jim to líbí ale my co hrajem rádi jen u T jsou proti nu tak nějaký kompromis :D tak ahoj na Jailu Styla* ! :))
Styla
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Porušování pravidel.+pravidlo boxujte se?

od Rumcajz » 05 led 2019, 13:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Porušování pravidel.+pravidlo boxujte se?

Příspěvekod Derakh12 » 08 led 2019, 00:17 VIP

Ahoj. Vzhledem k tomu že se jedná o JB 1 kde hraje nejvíc hráčů je i logické že se tam pohybujou zakomplexovaní lidé co mají potřebu kazit hru. Přeci jen a JB se málokdy stane že tam bude méně jak 10 lidí a tak komplexy oněch lidí co kazí hru jiným a maj z toho srandu dostanou za dosti učinění (stejné je to třeba i na Dust Only 1..je tam více chaterů a lidí co porušuji pravidla než třeba na 5) Dále k tomu boxu..tam se jedná pouze o to že se Simon snaží vybruslit z problému a přežít zbytek kola. Když je vzpoura a všichni CT jsou,skoro mrtvý je logické se domnívat že všichni mají gun a simon by byl v pár vteřinách mrtvý. Proto zapne box a nechá zbylé hráče se porvat o pp. Jinak s tím zabíjením se to dle mého bere jako neplnění atrakce a tak jsi zabit pokud neboxuješ svoje spoluhráče z týmu.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
Profesionál
Profesionál

Re: Porušování pravidel.+pravidlo boxujte se?

Příspěvekod v1ce » 08 led 2019, 09:16

kdyz simon zapne box pri vzpoure tak to je zabranovani vzpoure a tim padem je simon kokod
ne?
nicknames: Inherent Vice<3
inherent1
v1ce
Amatér
Amatér

Zpět na Volná debata