• Stránka 1 z 1
Poskoci?
Docela sranda jak pár nejmenovaných adminu se toči kolem Jephiho.
Abych uvedl na pravou míru to co se děje, když se něco děje na serveru tak normálně přijde JEDEN admin, ale když je na serveru Jephi a něco se děje tak hned přiletí jak na koštěti hned několik adminů, kteří mu nadržují jak jen to jde a když si někdo dělá srandu z Jephiho tak mu hned nejmenovaný admin začne vyhrožovat... Pokud vím tak admin má být neutrální postava a v tom všem a má spravedlivě rozhodovat , a né jak ocásek poskakovat kolem jednoho člověka, který si hraje na to co není a i když mu to člověk řekne tak si hraje na uraženého a snaží se být drsný, ale to mu moc nejde, protože se mu každý za to potom směje
Abych uvedl na pravou míru to co se děje, když se něco děje na serveru tak normálně přijde JEDEN admin, ale když je na serveru Jephi a něco se děje tak hned přiletí jak na koštěti hned několik adminů, kteří mu nadržují jak jen to jde a když si někdo dělá srandu z Jephiho tak mu hned nejmenovaný admin začne vyhrožovat... Pokud vím tak admin má být neutrální postava a v tom všem a má spravedlivě rozhodovat , a né jak ocásek poskakovat kolem jednoho člověka, který si hraje na to co není a i když mu to člověk řekne tak si hraje na uraženého a snaží se být drsný, ale to mu moc nejde, protože se mu každý za to potom směje

Ten jehož jméno má tolik vlastností, že se ho všichni bojí vyslovit
STAR
STAR
-
KulickaStar - Kolemjdoucí
Re: Poskoci?
KulickaStar píše:Docela sranda jak pár nejmenovaných adminu se toči kolem Jephiho.
Divím se, že se ještě ozýváš. Děláte si v docela velkém počtu lidí na serveru opakované srandu ze 13 letého kluka, který se jen snaží dosáhnout toho, aby někdy dostal práva. Že se prostě neumíte chovat a on vám napíše ať se uklidníte neznamená, že si hraje na něco co není. Možná si právě ty taky šikanovaný v realu, protože jinak nedokážu pochopit to, co tě vede k tomu šikanovat 13 letého kluka, který ti vůbec nic neudělal

Opravdu chceš říct, že Admin nadržuje a není "neutrální postava", protože se zastává hráče ze kterého si dělá půlka serveru srandu? Měl by sis uvědomit, že tak jako všude na sociálních sítích tak i na CSku je plno "ovcí". Řekneš svůj názor na Jephiho nahlas a začneš se mu smát. Natož dalších 5 dětí, který si neumí udělat názor vlastní se k tvému připojí a smějou se mu taky v domění, že je to správné.
Ještě jednou uvidím někoho z vás (výhradně tebe), že si z něj děláte srandu a to třeba jen tím že si dáte do nicku "NOJEPHI" "SLABY JEPHI" atp. a dostanete z fleku ban za provokaci. Samozřejmě lidem jako seš ty, to nechám prodloužit

cya

-
BrooKlyGS - Spamer
BrooKlyGS píše:
Divím se, že se ještě ozýváš. Děláte si v docela velkém počtu lidí na serveru opakované srandu ze 13 letého kluka, který se jen snaží dosáhnout toho, aby někdy dostal práva. Že se prostě neumíte chovat a on vám napíše ať se uklidníte neznamená, že si hraje na něco co není. Možná si právě ty taky šikanovaný v realu, protože jinak nedokážu pochopit to, co tě vede k tomu šikanovat 13 letého kluka, který ti vůbec nic neudělal.
Opravdu chceš říct, že Admin nadržuje a není "neutrální postava", protože se zastává hráče ze kterého si dělá půlka serveru srandu? Měl by sis uvědomit, že tak jako všude na sociálních sítích tak i na CSku je plno "ovcí". Řekneš svůj názor na Jephiho nahlas a začneš se mu smát. Natož dalších 5 dětí, který si neumí udělat názor vlastní se k tvému připojí a smějou se mu taky v domění, že je to správné.
Ještě jednou uvidím někoho z vás (výhradně tebe), že si z něj děláte srandu a to třeba jen tím že si dáte do nicku "NOJEPHI" "SLABY JEPHI" atp. a dostanete z fleku ban za provokaci. Samozřejmě lidem jako seš ty, to nechám prodloužit
cya
Brookly ty se asi s jephim moc nebavíš, ale já jsem jeden z těch, co se ho zastávali a "chránili" ho před posměchem... Jenže řekněme si to na rovinu... může si za to sám. Ještě do nedávna jsem se s ním dost bavil a pak se ukázal jako naprostý s prominutím idiot a vyloženě malý kluk, co si neumí ničeho vážit. Jo, šikana je špatná věc, ale on si to zavinil sám svým chováním a tím, že ho admini takhle chrání mu dáváš "moc" a dost velké sebevědomí.. až moc. za tu dobu, co JB hraji jsem s kuličkou NIKDY neměl problém, ať už jako admin, ta už jako normální hráč a vím, že jeho jen tak něco nenaštve a nesměje se malým dětem. Jestli se jephimu smál tak k tomu měl důvod, už jen třeba ten, že furt brečí. Až se začne Jephi chovat jako normální vyspělí člověk, tak s ním pak budeme i tak jednat. A on si velice rád hraje na něco, co není.

Ale máš i pravdu, když se jephimu někdo směje tak nevím co je to za fenomén, že se mu jak řetězovou reakcí začne smát celý server. Jenže Jephi tam zůstane.. místo toho aby šel na jíný z těchto 9 serverů JB...

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Proč bych měl chodit na jiný server já když mají oni semnou problém?Já jsem jim neudělal nic jenom že je dávám možná na forum za neznalost pravidel nadávek atd. podlě mě se jim tohle nelíbí že je dávám na forko proto mě šikanují a NESTALO SE TO PO 1. STALO SE TO UŽ PO 2.
-
TheJephi - Mistr Yoda
TheJephi píše:Proč bych měl chodit na jiný server já když mají oni semnou problém?Já jsem jim neudělal nic jenom že je dávám možná na forum za neznalost pravidel nadávek atd. podlě mě se jim tohle nelíbí že je dávám na forko proto mě šikanují a NESTALO SE TO PO 1. STALO SE TO UŽ PO 2.
A hlavně jim nenadržuju jak to jde vidět tady nadrzovani-t137570.html +byly na tsku 1to vytvoří řekne to dalšímu a jede to
-
TheJephi - Mistr Yoda
Já a šikanován? To fakt ne
Tam jde o to, že Jephi jednou někoho okradl a ještě mu nadal tak hnusně až to není možné a z toho jde lehce vyvodit proč ho lidi nemají v lásce
Kdo by se v reálu bavil se zlodějem, který si hraje na něco víc, a ještě tam dělá velké chyby? Podstatě nikdo až na jemu podobné.... A ban si mě klidně prodluž pokud se ti potom udělá dobře 

Ten jehož jméno má tolik vlastností, že se ho všichni bojí vyslovit
STAR
STAR
-
KulickaStar - Kolemjdoucí
Jephi, ze serveru tě znám moc dobře na to, abych ti tady něco takového psal. Pokud máš nějakej problém veď to třeba právní cestou nebo to nahlaš na policii.. Máš tu 9 serverů, vadí ti to, běž na jeden z dalších 8 serverů, nebo si nestěžuj. Kdyby jsi se choval jinak tak by se ostatní k tobě chovali normálně. Chovej se k nim tak, jak chceš aby se oni chovali k tobě
A pro chytrý hlavy co si myslí, že to nějak s tou policii a podobně nejde, není to možné, tak ano, je to možné nahlásit jako kyberšikanu.
cya

-
Yami - Zkušený
No řeknu to teda takhle. Pokud máte s Jephim nějaký problém, tak si to s ním řešte MIMO GS SERVERY! Způsobujete tím akorát chaos na serverech. Navíc tu opravdu nebudeme podporovat šikanu a proto se pak nemůžeš divit mé reakci.

-
BrooKlyGS - Spamer
Yami píše:Jephi, ze serveru tě znám moc dobře na to, abych ti tady něco takového psal. Pokud máš nějakej problém veď to třeba právní cestou nebo to nahlaš na policii.. Máš tu 9 serverů, vadí ti to, běž na jeden z dalších 8 serverů, nebo si nestěžuj. Kdyby jsi se choval jinak tak by se ostatní k tobě chovali normálně. Chovej se k nim tak, jak chceš aby se oni chovali k toběA pro chytrý hlavy co si myslí, že to nějak s tou policii a podobně nejde, není to možné, tak ano, je to možné nahlásit jako kyberšikanu.
cya
Řekni mi proč bych měl chodit na jinej server já?Když oni mají semnou problém tak at oni jdou na jiný server psal jsem jim to i na serveru.Řekni mi jak se chovám norm. akorát na to že nenadržuji,říkám at nesamujou atd. to může psát úplněj každej.
-
TheJephi - Mistr Yoda
TheJephi píše:Yami píše:Jephi, ze serveru tě znám moc dobře na to, abych ti tady něco takového psal. Pokud máš nějakej problém veď to třeba právní cestou nebo to nahlaš na policii.. Máš tu 9 serverů, vadí ti to, běž na jeden z dalších 8 serverů, nebo si nestěžuj. Kdyby jsi se choval jinak tak by se ostatní k tobě chovali normálně. Chovej se k nim tak, jak chceš aby se oni chovali k toběA pro chytrý hlavy co si myslí, že to nějak s tou policii a podobně nejde, není to možné, tak ano, je to možné nahlásit jako kyberšikanu.
cya
Řekni mi proč bych měl chodit na jinej server já?Když oni mají semnou problém tak at oni jdou na jiný server psal jsem jim to i na serveru.Řekni mi jak se chovám norm. akorát na to že nenadržuji,říkám at nesamujou atd. to může psát úplněj každej.
Proč? Chováš se k ostatním jako že jsi něco víc, normálně se určitě nechováš. Hraješ si na něco co nejsi, a někdo to nemá prostě jakýmsi způsobem rád a tak ti to vrací

-
Yami - Zkušený
Yami píše:TheJephi píše:Yami píše:Jephi, ze serveru tě znám moc dobře na to, abych ti tady něco takového psal. Pokud máš nějakej problém veď to třeba právní cestou nebo to nahlaš na policii.. Máš tu 9 serverů, vadí ti to, běž na jeden z dalších 8 serverů, nebo si nestěžuj. Kdyby jsi se choval jinak tak by se ostatní k tobě chovali normálně. Chovej se k nim tak, jak chceš aby se oni chovali k toběA pro chytrý hlavy co si myslí, že to nějak s tou policii a podobně nejde, není to možné, tak ano, je to možné nahlásit jako kyberšikanu.
cya
Proč? Chováš se k ostatním jako že jsi něco víc, normálně se určitě nechováš. Hraješ si na něco co nejsi, a někdo to nemá prostě jakýmsi způsobem rád a tak ti to vrací
Ano hlavně to vrátít šikanou nejlepší řešení co znám.Na co si hraju?Hraju si na normálního hráče co si šel zahrát jailbreak.Tak mi prosímtě napiš podrobněji tuhle větu jak myslíš ----- normálně se určitě nechováš Jak se normálně nechovám napiš mi věci čím se vyvyšuji a normálně se nechovám
-
TheJephi - Mistr Yoda
Jephi je normální hráč jako každý jiný, na 13 letého kluka si vede dobře, že vůbec dokázal dokončit akademii je úspěch na jeho věkovou kategorii. To že píše na serveru do chatu klid, nespamuj nebo nenadávej je akorát dobře, každý akademik by toto měl dle mne dělat. Jestli si na něj vyskakují starší kluci je jen projev jejich životních problému v reálu. Jephiho znám dobře a zdá se mi že je fajn kluk který chce jen něčeho dosáhnout a jde si za tím
Nešikanujte tu mladýho kluka a věnujte se svý práci

CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
To není šikana. Pokud máš na to podezření dej to na policii, proč to tu řešíš.. Co tu vyřešíš? Nic.
-
Yami - Zkušený
CalvinKlein píše:Jephi je normální hráč jako každý jiný, na 13 letého kluka si vede dobře, že vůbec dokázal dokončit akademii je úspěch na jeho věkovou kategorii. To že píše na serveru do chatu klid, nespamuj nebo nenadávej je akorát dobře, každý akademik by toto měl dle mne dělat. Jestli si na něj vyskakují starší kluci je jen projev jejich životních problému v reálu. Jephiho znám dobře a zdá se mi že je fajn kluk který chce jen něčeho dosáhnout a jde si za tím![]()
Díky calvine za názor

-
TheJephi - Mistr Yoda
Ak admin zakročí zle na servery, na to slúži daná sekcia sťažnosti.
Tu sa nič ani nevyrieši len vzniká zbytočné napätie.
Odporúčam komunikovať cez TS/PM a nie zakladať zbytočné príspevky.
Tu sa nič ani nevyrieši len vzniká zbytočné napätie.
Odporúčam komunikovať cez TS/PM a nie zakladať zbytočné príspevky.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1