I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]NoSwear / Jb1

Příspěvekod jejdik » 10 bře 2020, 20:48

Ahojte,

po dlouhé době jsem si stáhl zase tuhle hru a řekl jsem si že si zajdu na jailbreak. Sotva se připojím k CT tak děla se atrakce a někdo z CT zmáčkl tlačítko na spuštění atrakce a následně na to jsem byl testován na MIK. Jelikož jsem si neuvědomil že je to non-steam CS mluvil jsem asi 1s pres špatnou klávesu a hned jsem změnil na správnou. Tímto si stěžuji na admina nejen proto, že přehodil špatného hráče, ale i protože na testovani miku mi dal asi 2s a hned mě přehodil. To jako sakra když nemam steam tak se chováš jinak k hračům? Jelikož neproběhla na serveru omluva, tak o ni zde žádám a o domluvení/potrestání admina do dalších situací s touhle problematikou.

Důkaz: demo serveru, čas 15 min před koncem mapy

Děkuji jeida
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

[V]NoSwear / Jb1

od Rumcajz » 10 bře 2020, 20:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NoSwear / Jb1

Příspěvekod NooSwear » 10 bře 2020, 21:56 VIP

Ahoj, máš pravdu tlačítko jsi nezmáčkl ty. Byl to někdo jiný což jsem si všiml až po shlédnutí dema. Ale jelikož to ct řekli na tebe tak jsem si tě vzal a zkusil jsem zda máš mikrofon, neslyšel jsem žádnou odpověď tak jsi dostal přehoz. Času si měl na odpověď dost. A je my jedno jestli to je Steam hráč a nebo non_steam hráč chovám se ke všem stejně, a omluvu by jsi chtěl prosím tě za co ? Já jsem nijak nepochybil a po přehozu jsi měl normálně napsat, a klidně bych i to promiň řekl. Jenže tvoje reakca byla taková že jsi hned napsal jaký to byl admin odpověď jsi dostal, a na to jsi hned napsal ať se vyjádřím po konci mapy na stížnost.
Takže jsem se ti jsem vyjádřil a za mě to je všechno.
PS: Jinak demo by jsi měl dodat a časovat ty!

Demo čas: 28:00:00
Kdo si hraje nezlobí :) NoSwear
NooSwear
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod jejdik » 10 bře 2020, 22:04

Tenhle topic je tu snad od toho aby se hráč přece mohl zeptat, nebo nemyslíš? Jelikož ve hře tohle řešit je blbost teda byla aspon pro mě když jsem ješte adminoval, tak se to může vyřešit zde. Omluvu jsem čekal aspoň za to že jsi přehodil nesprávného a například dodal, že je třeba zabanovat hřáče Elektro (yzk...) nevím jak dál za neschopnost CT, nemyslíš? Aspoň takhle, ale příste stačí napsat sorry kamo udělal jsem chybu.

můžete lock
Pozdravujem garlina
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

Příspěvekod asdfJB » 11 bře 2020, 08:51 VIP

Hráča electro poznáme všetci a preto dostal odmenu https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2701

Čo sa týka zmieňovaného prehodenia, tak popravde by som možno trošku počkal, ale keďže sa stala tak vážna vec, tak by som od hráča čakal väčšiu interakciu.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy