• Stránka 1 z 1
[V]anežka / JB1
Ahojte,
1) dnes jsem si šel opět záhrat JB a opět se stala situace se kterou nesouhlasím. Bylo normální kolo šli jsme na trampolínu a simon chtěl určt pořadí tím, že dal první reakci s výhodou na napsaní do chatu "slova". Byly zázaky a jelikož jsem se reakce učastnit nechtěl tak jsem boxnul. Zato mi byl udělen FK. Navíc jsem boxnul a další 4 hráči skočily tak proč nedostali kill aji ostatni když se podle simona nemůže tohle dělat?. Nevím jestli se něco měnilo, ale tohle platilo vždy, tak nevím proč najednou se zato zabijí ikdyž byl na serveru admin. který měl VD a nemohl zakročit a na mé dotazy nereagoval. Ptal jsem se adminů, kteří zde hrají déle než já a admin "anežka" dohromady a všichni mi napsali stejný názor, že tohle byl neopravněný kill.
2) Jelikož jsme ve stížnostech na adminy, tak si chci stežovat na admina, protože stejné kolo jak mu bylo ukončeno VD tak měli jít k trampolíně a následně dal simon příkaz: "Běztě k sobě" Jelikož byl admin u hráče tak následně odešel k jinému. Přitom testoval/upozornoval hrače aby si nehrál na trampolíně, ale i tak od daného hráče ke kterému měl doplněno odešel. Následné kolo si nechal dát VD, které bylo neopravněné. Admin je snad od toho aby dodržoval na serveru pořádek a zahrál si, ale není tam od toho aby si nechávál dávat VD. Tímto chci aji podat žádost na zabanovaní hráče Yevgeni za free VD. Nechápu proč mu ho dal ikdyž sám do chatu psal že dostat VD nemá, ale admin trval na svém a VD si vzal, tak je to normalní?
11. 03. 10:58 jb_snow 20312-2003111058-jb_snow.dem.zip
http://leteckaposta.cz/631845438
Důkaz: demo serveru - můj FK 12:00
Důkaz: demo serveru - adminův kill (opavněný) 13:35
Důkaz: demo serveru - adminovo VD 16:00
děkuji jeida
1) dnes jsem si šel opět záhrat JB a opět se stala situace se kterou nesouhlasím. Bylo normální kolo šli jsme na trampolínu a simon chtěl určt pořadí tím, že dal první reakci s výhodou na napsaní do chatu "slova". Byly zázaky a jelikož jsem se reakce učastnit nechtěl tak jsem boxnul. Zato mi byl udělen FK. Navíc jsem boxnul a další 4 hráči skočily tak proč nedostali kill aji ostatni když se podle simona nemůže tohle dělat?. Nevím jestli se něco měnilo, ale tohle platilo vždy, tak nevím proč najednou se zato zabijí ikdyž byl na serveru admin. který měl VD a nemohl zakročit a na mé dotazy nereagoval. Ptal jsem se adminů, kteří zde hrají déle než já a admin "anežka" dohromady a všichni mi napsali stejný názor, že tohle byl neopravněný kill.
2) Jelikož jsme ve stížnostech na adminy, tak si chci stežovat na admina, protože stejné kolo jak mu bylo ukončeno VD tak měli jít k trampolíně a následně dal simon příkaz: "Běztě k sobě" Jelikož byl admin u hráče tak následně odešel k jinému. Přitom testoval/upozornoval hrače aby si nehrál na trampolíně, ale i tak od daného hráče ke kterému měl doplněno odešel. Následné kolo si nechal dát VD, které bylo neopravněné. Admin je snad od toho aby dodržoval na serveru pořádek a zahrál si, ale není tam od toho aby si nechávál dávat VD. Tímto chci aji podat žádost na zabanovaní hráče Yevgeni za free VD. Nechápu proč mu ho dal ikdyž sám do chatu psal že dostat VD nemá, ale admin trval na svém a VD si vzal, tak je to normalní?
11. 03. 10:58 jb_snow 20312-2003111058-jb_snow.dem.zip
http://leteckaposta.cz/631845438
Důkaz: demo serveru - můj FK 12:00
Důkaz: demo serveru - adminův kill (opavněný) 13:35
Důkaz: demo serveru - adminovo VD 16:00
děkuji jeida
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
[V]anežka / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: anežka / JB1
Vyčasoval jsi to, tudiž předpokládám, že jsi se na to díval.
Tak na co si stěžuješ, pokud na FK, který jsi dostal, tak to nahlaš do PP.
Já u toho nebyl a že jsem to neřešil a co jsem měl řešit, byl jsem VD, vůbec jsi mě na to neupozornil, jen jsi do chatu napsal:
2020-03-11 11:06:52 na tom nezalezi vubec.
2020-03-11 11:06:44 to je jedno, je to reakce o vyhodu.
2020-03-11 11:06:20 hej brasko.
Dále jsi se naprosto arogantně začal vyjadřovat do voicu i písemně na hráče Yevgeni, že jdeš hned na forko a podobně.
2020-03-11 11:23:24 to me nezajima chovej se slusne.
2020-03-11 11:23:01 na koho si otvaras papulu.
2020-03-11 11:13:00 jo zeptam se tam neboj.
Z dema je patrné že v příkazu jsem graboval hráče, co si hrál na trampolíně.
Odehráno máš 10 minut a dvě stížnosti, co od toho očekáváš?
Tak na co si stěžuješ, pokud na FK, který jsi dostal, tak to nahlaš do PP.
Já u toho nebyl a že jsem to neřešil a co jsem měl řešit, byl jsem VD, vůbec jsi mě na to neupozornil, jen jsi do chatu napsal:
2020-03-11 11:06:52 na tom nezalezi vubec.
2020-03-11 11:06:44 to je jedno, je to reakce o vyhodu.
2020-03-11 11:06:20 hej brasko.
Dále jsi se naprosto arogantně začal vyjadřovat do voicu i písemně na hráče Yevgeni, že jdeš hned na forko a podobně.
2020-03-11 11:23:24 to me nezajima chovej se slusne.
2020-03-11 11:23:01 na koho si otvaras papulu.
2020-03-11 11:13:00 jo zeptam se tam neboj.
Z dema je patrné že v příkazu jsem graboval hráče, co si hrál na trampolíně.
Odehráno máš 10 minut a dvě stížnosti, co od toho očekáváš?

-
PoldasQweek - Mistr
Na odehraný čas se vůbec nedívej to se stížností nesouvisí a to že podám 2 tak to ti může být jedno. Jak vidíš rád se zeptám a jak oba víme obě stížnosti byly/budou oprávněné, tvůj názor beru, počkáme na vyjádření vyššího admina. Jen dodám, že ano graboval si ale udělal si chybu tak nevím proč ses dožadoval VD, porušil si příkaz a jelikož je to tvoje práce tak to nese taková rizika.
// dodám jen že jsem se pouze zeptal na FK a na tvoje VD nebo to mam snad zakáané?
Tuhle sekci neber jako stížnost na tvojo osobu, slouží pouze k zeptání hráčů na tvůj postup a posouzení. Je to lepší než ve hře nebo máš jiný názor?
// dodám jen že jsem se pouze zeptal na FK a na tvoje VD nebo to mam snad zakáané?
Tuhle sekci neber jako stížnost na tvojo osobu, slouží pouze k zeptání hráčů na tvůj postup a posouzení. Je to lepší než ve hře nebo máš jiný názor?
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Z dema je zrejmé, že v prvej situácii mal anezka VD, takže nemal ako zareagovať keď sa udial ten FK a áno bol to FK, pretože reakcia s výhodou je reakcia s výhodou- pri nej sa nezabija za porušenie zákazov.
V tých ďalších situáciách je úplne jedno, že: "ja graboval." Admin mal ísť k najbližšiemu hráčovi a dostal oprávnený kill. Keď chcel prerušiť hru mal niečo povedať, aby sa vedel potom zorientovať.
Sťažnosť sčasti oprávnená.
V tých ďalších situáciách je úplne jedno, že: "ja graboval." Admin mal ísť k najbližšiemu hráčovi a dostal oprávnený kill. Keď chcel prerušiť hru mal niečo povedať, aby sa vedel potom zorientovať.
Sťažnosť sčasti oprávnená.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1