Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Ban neprávem!

Příspěvekod hudy » 11 bře 2020, 21:27

Názov topicu:ban není řešen v žádném aktuálním topicu - došlo k zabanování na serveru
Vaše SID:STEAM_1:1:535411638
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno):https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:535411638&Submit
Popíšte čo sa stalo:Právě před několika minutami mi byl v průběhu hraní udělen ban za MFK. Mám pocit, že za těch pár kol jsem nestihl zabít ani jednoho vězně, ale nejsem si tím "na beton" jist. V žádném případě ale nedošlo k MFK! Bez jakéhokoliv předchozího vyjádření mi byl přístup k CT omezením odepřen. Prosím o DŮKLADNÉ prověření!!
hudy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Ban neprávem!

od Rumcajz » 11 bře 2020, 21:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban neprávem!

Příspěvekod ericek111 » 11 bře 2020, 23:55

Obchádzal si ban, na ktorý si sa včera sťažoval. Nebolo by to prvýkrát.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Příspěvekod hudy » 12 bře 2020, 00:01

Co to má být? Co je mi do záležitostí a trestů někoho jiného? Absolutně nerozumím, co se tady děje, pouze jsem zažádal o důkladné prověření mého banu a obratem se na mě hrnou nepravdivá obvinění! :evil:
hudy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod hudy » 13 bře 2020, 09:21

Poprosím o vyjádření dotyčných osob!
hudy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 13 bře 2020, 15:04 VIP

Ban jsem taky prodloužil na týden. My víme, že jsi to ty. ;)

Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Vyřešeno] Ban neprávem!

Příspěvekod hudy » 13 bře 2020, 15:37

Ještě jednou se ptám.. o co tady jde? Můžete mi laskavě vysvětlit důvod prodloužení banu? Znovu žádám o vyjádření kompetentních osob ohledně banu za MFK. Uniká mi, co se tu děje. Buďte od té dobroty a začněte se mnou jednat tak, jako s kýmkoli jiným. Požaduji okamžité vysvětlení obou banů (když tedy vaši admistrátoři mají dlouhých 24 hodin na doložení).
hudy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Vyřešeno] Ban neprávem!

Příspěvekod ericek111 » 13 bře 2020, 15:55

Je to celkom jednoduché. Ty chodíš po serveroch a hrubo porušuješ pravidlá. Dostaneš ban, pripojíš sa na druhý účet a veselo v tom pokračuješ. Pristane Ti teda ďalší ban, za obchádzanie. Prídeš na fórum a "snažíš" sa nás oklamať, aby si dostal unban.

Ak si nie si vedomý tohto konania, odporučil by som návštevu psychiatrickej kliniky.

Ban Ti bol predĺžený za tieto klamstvá a pošpiňovanie mena admina, ktorý si zodpovedne splnil svoju povinnosť.

Lock.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Zpět na Unban Žádost