• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Evzen/Jailbreak3
Akože vôbec nechápem prečo som dostal kick, povedal som nejaku nadávku upozornil ma ja som na to arogantne zareagoval co si priznám, po kole skončí mapa a ked na dalšej mape sa rychlo dostanem k ct, dostanem kick ? Príde mi to ako úplna demencia.
ukaz ritku
-
Gaiden - Zkušený
[Zamietnuté]Evzen/Jailbreak3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evzen/Jailbreak3
Jak sám říkáš, nadával si... Hrála se mapa Rats a ty si byl mrtvý... Simon hrál kolo a ty si nedočkavě psal, ať to urychlí, ať si nehraje a tak, aby stihl další kolo... Ty, nejsi simon, ty netvoříš hru a navíc si mrtvý a nemáš mu co rozkazovat a vyhrožovat hráčům, že další mapu budeš dávat FK's, když ti hráči nic neudělali (za toto si byl upozorněný, ať nevyhrožuješ).
Načež další kolo už se měnila mapa a ty si do voicu neřekl zrovna pěkná slova a ta pokračovala až do druhé mapy, kde si se napojil a začal si nadávat hráčovi do dementa, nebo jak to bylo, na což jsem ti dal kick.
Načež další kolo už se měnila mapa a ty si do voicu neřekl zrovna pěkná slova a ta pokračovala až do druhé mapy, kde si se napojil a začal si nadávat hráčovi do dementa, nebo jak to bylo, na což jsem ti dal kick.

“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Chcel by som vidieť demo ináč je to tu bezpredmetné.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Bez dema to nepôjde. Ty sa sťažuješ, ty máš mať demo. Podľa Adminových slov bol kick oprávnený.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1