• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Neprávem udělený ban
Název topicu: Ban neprávem! (ban-nepravem-t220140.html)
Vaše SID: STEAM_1:0:654987651
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... vType=name
Popište co se stalo: V průběhu jednoho rozřešeného případu neoprávněného banu mi byl přidělen (prodloužen) ban další. Toto v pořadí druhé omezení mi do této chvíle bylo ve výše zmíněném vlákně argumentováno jakýmsi prapodivným lživým příběhem, chcete-li domněnkou, jednoho z administrátorů. Veškeré důvody uvedené v posledním příspěvku topicu jsou pouhé doměnky, které jsou za 1. nepravdivé a za 2. mě poškuzují. Tuto nově vytvořenou žádost o unban tedy směřuji k poslední udělené (prodloužené) restrikci, zatím co minulý topic se zaobíral banem prvním. Nejedná se tedy o žádné duplicitní vlákno. Žádám tedy slušnou formou znovu o vyjasnění příčin druhého banu, jelikož si pevně stojím za tím, že argumenty vedené v minulém vláknu jsou zcela smyšlená a jejich cílem je poškodit můj účet!
Vaše SID: STEAM_1:0:654987651
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... vType=name
Popište co se stalo: V průběhu jednoho rozřešeného případu neoprávněného banu mi byl přidělen (prodloužen) ban další. Toto v pořadí druhé omezení mi do této chvíle bylo ve výše zmíněném vlákně argumentováno jakýmsi prapodivným lživým příběhem, chcete-li domněnkou, jednoho z administrátorů. Veškeré důvody uvedené v posledním příspěvku topicu jsou pouhé doměnky, které jsou za 1. nepravdivé a za 2. mě poškuzují. Tuto nově vytvořenou žádost o unban tedy směřuji k poslední udělené (prodloužené) restrikci, zatím co minulý topic se zaobíral banem prvním. Nejedná se tedy o žádné duplicitní vlákno. Žádám tedy slušnou formou znovu o vyjasnění příčin druhého banu, jelikož si pevně stojím za tím, že argumenty vedené v minulém vláknu jsou zcela smyšlená a jejich cílem je poškodit můj účet!
- hudy
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Neprávem udělený ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neprávem udělený ban
Lživým příběhem bych to nenazýval, důkazů o tom, že jsi to ty a máš dva účty je několik:
Žádost opět zamítnuta.
- Stejné IP adresy.
- Styl psaní a za každou "větou" tečka.
- Stejné fráze jako např. "Tímto ti uděluji BAN." nebo "zmrdeček". Našel bych jich ale určitě víc.
- Ač oba hrají velice často, nikdy na serveru nebyly účty zároveň. Jeden se odpojí - druhý se za chvilku připojí.
Žádost opět zamítnuta.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1