Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Žádost o práva PTb/ZM

Příspěvekod twix » 15 bře 2020, 19:15

Paintball #1 / Zombie Chronic #1

Ahoj, rád bych se hlásil do služby coby administrátor na Vašem portále.

Nick ve hře: GodorDemon

Nick na fóre : twix

Profil na fóre : twix-u26221.html

Věk : 22

Steam nick : GodorDemon

Steam ID : STEAM_0:0:40676818 0 00:43 34 0

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... layer=6736

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Určitě ne. Jsem čestný hráč co na Gamesites serverech hraje už od roku 2012 a hraji bez cheatů s originální koupenou hrou na Steamu. Neříkám že mi někdy v minulosti neujela "huba" jak se říká ale zase jsme jen lidi. Samozřejmě s takovou prací přichází i víc zodpovědnosti. Mám aktivní VIP i EXxtravip. Bohužel jsem měl na více serverech, ale spousta jich zanikla.

Niečo o sebe : Ahoj, jsem Robin a chtěl bych začít tím že už jsem již byl 2x adminem v roce 2013 a pak 2014, tehdy pod jménem TwiX. Je možné, že si na mě ještě někdo vzpomene ale naposledy je to rok 2014 tusím. Pokaždé tedy přijat a svou práci jsem konal zodpovědně. Tenkrát mě přijímal peto a letec tuším. Jediné co bych chtěl zmínit, že kvůli aktivnímu studiu jsem bohužel nenašel moc času na hraní a u hraní ani u administrování jsem nevydržel moc dlouho a za to se omlouvám. Nyní mám práci a bylo fajn po večerech a ve volnu i přes den pomáhat od otrapů na mých oblíbených serverech.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych adminovat kvůli tomu, že si myslím že mám spravedlivé oko, protože mám více než 7 let na GS odehráno bez cheatů. Mám za sebou 3 úspěšné žádosti přímo zde. Bohužel se mi občas stane, že potkám hackera či člověka co celou hru jen někoho uráží a bohužel tomu musím příhlížet. Věřím tomu, že bych tomuhle velice pomohl a byl bych prospěšný samozřejmě už trvalejším způsobem. Budu moc rád za příležitost a děkuji za odpověď.

Děkuji a přeji hezký den.
"Buď cestu najdu , nebo si udělám vlastní"
twix
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Žádost o práva PTb/ZM

od Rumcajz » 15 bře 2020, 19:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva PTb/ZM

Příspěvekod Niggas » 15 bře 2020, 19:52

Ahoj, čo sa týka zombie, tak tá aktivita tam zatiaľ nieje moc veľká. Začal si hrávať pred týždňom. Určite by som tomu dal ešte čas, kým si požiadaš o práva :) A pokiaľ to s hraním a adminovaním na GS myslíš vážne, odporúčam kúpiť nový steam. Na steam s VAC banom sa práva nenahadzujú :)
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: Žádost o práva PTb/ZM

Příspěvekod twix » 15 bře 2020, 19:59

Zdravím určitě s tebou souhlasím co se týká toho hraní v současnosti, ale ber to tak že hraju 7 let na GS za tu dobu mám nahráno mnoho hodin. Toho VAC banu se asi nezbavím pokuď jde o CS:GO, když si to ověříš měl jsem napadený Steam občanem Ruské národnosti. Takže ten semnou nesouvisí. Získal jsem steam zpět jen díky té záchranné otázce. Každopádně děkuji za odpověď.
"Buď cestu najdu , nebo si udělám vlastní"
twix
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů