Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené] FK + demence simona/ JB#1

Příspěvekod vokocze » 16 bře 2020, 11:50

1. Nick: (A) Owen , (B) Prowyczek!
2. Steam ID: (A) STEAM_0:1:148971214 ; SS SID nemám zasílám odkaz na hlstats logy hráče kde je vidět ,že v tu chvíli hraje pod tímto nickem na serveru právě on.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10996
;(B) STEAM_0:1:458172295SS SID nemám zasílám odkaz na hlstats logy hráče kde je vidět ,že v tu chvíli hraje pod tímto nickem na serveru právě on.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 949&page=6
3. Datum a čas: 15.03.2020 čas 23:00 +-
4. Popis situace: (A) FK + (B) demence simona
5. Důkaz: http://leteckaposta.cz/994969958 (musel jsem stáhnout hltv demo ,jelikož jsem netočil)
6. Vyčasování: čas 34:54 - celou situaci je potřeba okomentovat od tohoto času kdy jsem vyhrál reakci o "výhodu" a to konkrétně ,že se nezúčastním fotbalu.
Simon ostatním hráčům dal fotbal a hráli jen tak ani jeden z nich nedostal kill. Tak si řikám co sem to měl za výhodu?? Pochopil jsem to tak ,že jsem dostal "VÝHODU" se nezúčastnit fotbalu o "VÝHODU". Tak to nakonec i bylo. Poněvadž později u dráhy mi to i simon svým způsobem sdělil , že jsem dostal "VÝHODU" se nezúčastnit fotbalu o "VÝHODU". A já si teda stál zatím,že to byla spíše nevýhoda. Simon tvrdil ,že se fotbal hrál ale jak píšu už výše hrál se jen o "VÝHODU" a já měl "VÝHODU"se nezúčastnit atrakce o "VÝHODU" tak mi vysvětlete co to je za "VÝHODU" ??Navíc hráč ,který vyhrál ten fotbal výhodu dostal a to v podobě ,že si vybral atrakci.Já žádnou výhodu něměl.
čas 37:30 Simon říká bežtě každý před dráhu já před dráhou navíc už jsem poněvadž v nových pravidlech platí pokud se nepletu ,že mohu být před dráhou v rozumné vzdálenosti a zůstat na čáře. Když simon řekl jen "každý půjde před jednu dráhu". Kdyby řekl "nalepte se" je to něco jiného pokud jsem teda správně pochopil nové pravidla. Nicméně to nemění na tom ,že "VÝHODU" jsem vlastně žádnou neměl spíše nevýhodu.Navíc jsem si i žádal mik ohledně hry. Poté mě zabíjí CT. Po killu CT nereagovalo a hned se odpojilo. Tímpádem jsem si další kolo ani nemohl vyžadovat VD za FK ,když se dotyčný hráč odpojil.Z důvodu ,že CT nejsou povinný dát VD za FK ,když se dotyčný hráč odpojí. Kdyby aspoň napsal do chatu ,že předtím než se odpojil dejte mu VD musím jít. Ale vůbec nic žádná odezva.Navíc při mém "štěstí" v tu chvíli na serveru žádný admin nebyl pokud se nepletu. Jinak tam vždy nějaký je na jb1.
vokocze
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené] FK + demence simona/ JB#1

od Rumcajz » 16 bře 2020, 11:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FK + demence simona/ JB#1

Příspěvekod vokocze » 16 bře 2020, 12:02

" Simulování "? Asi nechápeš význam tohoto slova. Navíc jde mi o princip přišel jsem si v klidu zahrát na server. A bohužel to dopadlo takhle je potřeba hráče trestat pokud udělají chybu a neuvědomí si jí. A jestli se chovám jako chlap nebo ne to tobě může být u sedinky :) Navíc jsi se registroval před půl hodinou hádám ,že jsi jeden z nich :)
vokocze
Pokročilý
Pokročilý

Re: FK + demence simona/ JB#1

Příspěvekod ThePeace » 23 bře 2020, 20:00 VIP

Simon by bol prehodený od CT. A CT ti nedalo FK, toto by som ani ja nevyhodnotil ako ,,rozumná vzdialenosť." :)

Ďakujeme za nahlásenie.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery