• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: ^KosSo ban za nic :)
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
iced7331 - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
ElysiumGS píše:icedout píše:Tak bude tady někdo něco řešit nebo jste všichni úplně k hovnu?
Kájo, není to ten KoSso, kterého jste spolu s Moni, iDevilkem a dalšíma dvěma "kamarádama" společně ddsovali? Já chápu, že puberta je svině, ale sám moc dobře víš, že co se inteligence týče, tak nejsi nejostřejší pastelka v penále, tak proč ze sebe musíš dělat ještě většího debila?
Len by som sa rada vyjadrila, absolútne nechápem prečo sa tu skloňuje moje meno, keď poriadne neviem o čom je tu reč.. Zato že ma zahliadneš v tej istej roomke na teamspeaku nemusíš hneď šíriť dezinformácie a prehlasovať že ja niekoho ddosujem...žiaľ mi tým iba špiníš meno a naozaj nemám za potrebu ddosovať môjho kamoša, nepríde mi to zábavné.
-
Moni - Zkušený
Moni píše:ElysiumGS píše:icedout píše:Tak bude tady někdo něco řešit nebo jste všichni úplně k hovnu?
Kájo, není to ten KoSso, kterého jste spolu s Moni, iDevilkem a dalšíma dvěma "kamarádama" společně ddsovali? Já chápu, že puberta je svině, ale sám moc dobře víš, že co se inteligence týče, tak nejsi nejostřejší pastelka v penále, tak proč ze sebe musíš dělat ještě většího debila?
Len by som sa rada vyjadrila, absolútne nechápem prečo sa tu skloňuje moje meno, keď poriadne neviem o čom je tu reč.. Zato že ma zahliadneš v tej istej roomke na teamspeaku nemusíš hneď šíriť dezinformácie a prehlasovať že ja niekoho ddosujem...žiaľ mi tým iba špiníš meno a naozaj nemám za potrebu ddosovať môjho kamoša, nepríde mi to zábavné.
Možná to bude tím, jak jste mi naběhli do roomky(ve stejný čas, všichni) a minimálně 2-3 z vás mi vyhrožovali tím, že mi vypnou internet, pokud nebudu držet hubu btw nebo to jak si zmiňovala, že pokud tě někdo ddosne, tak zapneš nuker, asi zrovna to mi utkvělo v paměti, ale oba přece víme, že by si to nikdy neudělala že?
- Elysium [에릿] - Elysium
-
ElysiumGS - Mistr
ElysiumGS píše:Moni píše:ElysiumGS píše:icedout píše:Tak bude tady někdo něco řešit nebo jste všichni úplně k hovnu?
Možná to bude tím, jak jste mi naběhli do roomky(ve stejný čas, všichni) a minimálně 2-3 z vás mi vyhrožovali tím, že mi vypnou internet, pokud nebudu držet hubu btw nebo to jak si zmiňovala, že pokud tě někdo ddosne, tak zapneš nuker, asi zrovna to mi utkvělo v paměti, ale oba přece víme, že by si to nikdy neudělala že?
Rozumiem že máš obavy, no ver mi že ja sa naozaj nestotožňujem s názormi a činmi vyššie spomínaných (death,iced...) úprimne neviem čo ti hovorili keď že som ani poriadne neposlúchala ale to si vyriešte sami. Každopádne ide o to že si berieš do úst moje meno spojené s ddosovaním aj keď som nikomu nič nespravila a s Kossom sme sa o tom bavili (sme kamaráti, takže nechápem prečo by som to robila) a ty tu píšeš hlúposti. Aaaa nejako nerozumiem..
pokud tě někdo ddosne
No mne sa vyhrážali nejakí JB admini Matthew a Graphic, že ma ddosnu kvôli tomu že ma nemajú radi, tak som teda mala obavy
tak zapneš nuker
nerozumiem, prečo by som to spájala s týmto, nuker je ak sa nemýlim cheat na minecraft..tak naozaj neviem, čo si tým chcel povedať
-
Moni - Zkušený
Moni je kamoš , pohoda. Len žiaľ má spoločných kamarátov s ľudmi, ktorých IQ tesne presiahlo hlbokú mentálnu retardáciu
-
KosSo - Spamer
Proč píšeš takový blbosti elysi? Vyhrožoval ti jenom 1 ne 2-3 tak si laskavě přestaň vymýšlet. a Kosso co ty furt píšeš něco s IQ podle mě ho nemáš tak moc velký jak si myslíš ty.
-
iced7331 - Pokročilý
KosSo píše:Moni je kamoš , pohoda. Len žiaľ má spoločných kamarátov s ľudmi, ktorých IQ tesne presiahlo hlbokú mentálnu retardáciu
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
Kosso je frajer
Zamietnuté
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2