• Stránka 1 z 1
[Z] Žiadosť o admin práva
Nazov: Counter strike 1,6 Superhero
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na CS 1.6 Superhero mód
Nick v hre : NoFear-FOXO
Nick na fóre : KoNdOr
Profil na fóre : kondor-u36948.html
Vek : 26
Steam nick : foxicek1212
Steam ID : STEAM_0:0:104301327
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=12723
Čo sa týka Banov : Žiadny som nikdy nemal.
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Jaroslav , mám 26 rokov . Som vyštudovaný IT-technik. medzi moje záľuby patrí ,,hranie hier" ako je napr. CS 1.6 , CS source alebo CS GO
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu + dodržiavať správny chod serveru (superhero mod) lebo v poslednej dobe sledujem aktivitu adminov na tomto móde , kde to nie je bohvie čo a chodí na server dosť ,,cheaterov"
AMX : mám skúsenosti , kedže pred 3 rokmi som bol majitelom 10 serverov na cs 1.6 , dôvod zrušenia serverov vysvetlím cez PM
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na CS 1.6 Superhero mód
Nick v hre : NoFear-FOXO
Nick na fóre : KoNdOr
Profil na fóre : kondor-u36948.html
Vek : 26
Steam nick : foxicek1212
Steam ID : STEAM_0:0:104301327
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=12723
Čo sa týka Banov : Žiadny som nikdy nemal.
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Jaroslav , mám 26 rokov . Som vyštudovaný IT-technik. medzi moje záľuby patrí ,,hranie hier" ako je napr. CS 1.6 , CS source alebo CS GO
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu + dodržiavať správny chod serveru (superhero mod) lebo v poslednej dobe sledujem aktivitu adminov na tomto móde , kde to nie je bohvie čo a chodí na server dosť ,,cheaterov"
AMX : mám skúsenosti , kedže pred 3 rokmi som bol majitelom 10 serverov na cs 1.6 , dôvod zrušenia serverov vysvetlím cez PM
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
- KoNdOr
- Kolemjdoucí
[Z] Žiadosť o admin práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva
Zdravím,
na dodaných hlstats nemáš nahranou 20hodinovou aktivitu, která je podmínkou pro přijetí. Přitom je to už delší dobu co proběhl reset hlstats. Během uplynulého měsíce jsi byl na serveru 4krát, přičemž jedno se nedá počítat za to, že jsi tam byl, a to jsou poslední 4 dny.
Dohraj potřebnou aktivitu, ve vlastním zájmu nahlaš i nějaké hříšníky do sekce Porušení Pravidel (když píšeš, že je tam hodně cheaterů, tak by to neměl být problém) a pak se sem ozvi.
V řešení.. Admini mi můžou kdyžtak klidně psát reference.
na dodaných hlstats nemáš nahranou 20hodinovou aktivitu, která je podmínkou pro přijetí. Přitom je to už delší dobu co proběhl reset hlstats. Během uplynulého měsíce jsi byl na serveru 4krát, přičemž jedno se nedá počítat za to, že jsi tam byl, a to jsou poslední 4 dny.
Dohraj potřebnou aktivitu, ve vlastním zájmu nahlaš i nějaké hříšníky do sekce Porušení Pravidel (když píšeš, že je tam hodně cheaterů, tak by to neměl být problém) a pak se sem ozvi.

V řešení.. Admini mi můžou kdyžtak klidně psát reference.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: [V řešení] Žiadosť o admin práva
Aktivita nie je problém , to dohrám.
Zatiaľ Vám veľmi pekne ďakujem.
Hriešnik pridaný do sekcie ,,Porušenie pravidiel" (wh-ab-superhero-t221193.html)
Hriešnik pridaný do sekcie ,,Porušenie pravidiel" (wh-ab-superhero-t221193.html)
- KoNdOr
- Kolemjdoucí
KoNdOr píše:Aktivita nie je problém , to dohrám.
Zabudol som dodať, že som EVIP hráč.
Ďakujem
- KoNdOr
- Kolemjdoucí
dobry den jabych prava o admina mam nahrano vic jak 30 hodin ve hre nick : |F|lex jindrafaloutytbs
id:VALVE_0:0:160958182
- jindraxd
- Kolemjdoucí
jindraxd píše:dobry den jabych prava o admina mam nahrano vic jak 30 hodin ve hre nick : |F|lex jindrafaloutytbs
Je třeba, abysis založil vlastní topic podle vzoru.. Bez splnění podmínek to ale nepůjde. Hodně štěstí.
e. Dandee: Zamítnuto ke dni 23.3.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1