I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] jailbreak 1

Příspěvekod homermoshpit » 13 dub 2020, 10:11

1. simon katijka, ktery je velmi hloupy simon, me urazel ze chodi s mym tatou a podobne kecy, ja se jenom branil, nenecham si skakat po hlave od nejake smazky. admini ji ani jednou neupozornili, kerovala mi do mych rodicu a ja dostal kick i muj bracha Veduci. taktez nereagovali na to, ze ten problemovej simon psal memu poslednimu spoluveznovi do pmky odpoved na otazku, kde to bylo hodne znat.
ejo pejo a jackiee*

2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200413101 ... ow.dem.zip
homermoshpit
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] jailbreak 1

od Rumcajz » 13 dub 2020, 10:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jailbreak 1

Příspěvekod Katijkaa » 13 dub 2020, 10:46

Nebudem sa zbytočne vyjadrovať.
Katijkaa
Drbna
Drbna

Příspěvekod ThePeace » 13 dub 2020, 10:48 VIP

Dodaj prosím ťa časy ku spomínaným udalostiam.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod OMV » 13 dub 2020, 11:02 VIP

Najprv dipakriš ako nejaký šéfo a potom tu ideš revať? Hahahaha pobavil si ma. Adminov som sa pýtal či ju upozornili povedali mi, že áno, tak som viac neriešil. Btw pozri môj hlstats brou a potom ma spomínaj dík. Btw, čo si sa rozhodol prestať dipkariť? A nepáči sa ti ako sa voči tebe hráči správajú ? :)
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod homermoshpit » 13 dub 2020, 11:16

OMV píše:Najprv dipakriš ako nejaký šéfo a potom tu ideš revať? Hahahaha pobavil si ma. Adminov som sa pýtal či ju upozornili povedali mi, že áno, tak som viac neriešil. Btw pozri môj hlstats brou a potom ma spomínaj dík. Btw, čo si sa rozhodol prestať dipkariť? A nepáči sa ti ako sa voči tebe hráči správajú ? :)

nebud 'sarkastickej' prosim. nejsem jako moji kamosi

Kód: Vybrat vše
teraz to je tvoj tatko.
PANIC NO.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd jj vyfajčit ti tatka.

27:45 a 28:43 nadavky na rodinu
33:20 simon ma potize s atrakci a ctckami a katijka nesleduje hru

prijde ti normalni, ze za tohle nebyla nijak napomenuta?
homermoshpit
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Jackiee » 13 dub 2020, 11:23

homermoshpit píše:1. simon katijka, ktery je velmi hloupy simon, me urazel ze chodi s mym tatou a podobne kecy, ja se jenom branil, nenecham si skakat po hlave od nejake smazky. admini ji ani jednou neupozornili, kerovala mi do mych rodicu a ja dostal kick i muj bracha Veduci. taktez nereagovali na to, ze ten problemovej simon psal memu poslednimu spoluveznovi do pmky odpoved na otazku, kde to bylo hodne znat.
ejo pejo a jackiee*

2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200413101 ... ow.dem.zip

Ahoj.

Keďže ma tu spomínaš a keďže ja som bol ten admin, ktorí teba a Vedúceho kickol tak sa vyjadrím. Prvý spor na servery vznikol medzi Odyseem a Vedúcim, ktorý po niekoľkych upozorneniach skončil kickom pre oboch. A po pár minútach začal spor medzi tebou a Vedúcim vs Katijka. Ťažko bolo postrehnúť kto začal, išlo z môjho pohľadu o to, že sa to začalo stupňovať s dvojzmyselnými narážkami a celkový hlúposťami, ktorí na server nepatria. Jej reakcia súhlasím nebola vôbec správna a aj keď si myslíš, že som ju neupozornil tak sa mýliš, upozornil som ju slovne (to bolo smerované všetkým vám trom) a tiež na Steame a myslím aj v TCH. Ju to na chvíľku ukludnilo, vás nie. Preto ste ten kick nakoniec dostali. Nechávam to však na posúdenie SA resp HLSA.

Jackiee
Jackiee
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Habs » 13 dub 2020, 11:28 VIP

Postupy admina boli správne. Niekoľkokrát Vás upozornil na to, aby ste sa správali slušne a podobné veci na server neťahali. Ak to nedokážete pochopiť, kicku sa čudovať nemôžete, práve naopak, môžete byť radi, že adminova tolerancia ma hlbšie dno.

Hráčke Katijke bol vzhľadom na opakované priestupky udelený ban. Ak sa to bude opakovať, budeme pristupovať k tvrdším trestom. Podobné situácie na server nepatria a my ich tolerovať nehodláme a to isté platí aj o Tebe. Ak chcete hrať, máte možnosť to robiť slušne.

Vyriešené
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy