• Stránka 1 z 1
[V] AMALIE/Punko69/Survival
Nechapu za co mam ban, zabila jsem hraci Superlativ2 whitery kvuli tomu ze z toho padaji hvezdy, ktere se mi hodi. Navic je to mob, tak nechapu proc nemuzu zabijet moba?

Dale ja dostanu ban, ale superlativ hrube nadaval a ban nedostane? dostal mute ale mute pote obchazel psanim pres cedulky kde nadaval a punko mu nic neudelal
:D:D

Dale ja dostanu ban, ale superlativ hrube nadaval a ban nedostane? dostal mute ale mute pote obchazel psanim pres cedulky kde nadaval a punko mu nic neudelal

-
Tery12 - Pokročilý
[V] AMALIE/Punko69/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AMALIE/Punko69/Survival
superlativovi som mute predlzil, ban bol rieseny s dogom, kedze mal tych witherov uzavretych, nemala si co liezt do cudzej resky a vôbec mu zabijat witherov
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
PuNko píše:superlativovi som mute predlzil, ban bol rieseny s dogom, kedze mal tych witherov uzavretych, nemala si co liezt do cudzej resky a vôbec mu zabijat witherov
A co kdyz me tam portl???? hmmmm??? boze, pokud je tohle zakazany tak jste meli banovat i to ze mi on zabil zombie v resce. Pokud je tohle zakazany tak zaridte aby se v resce nemohli zabijet mobove

tohle fakt neni normalni, rekni mi kde je napsane ze se nesmi zabijet mob v res?

-
Tery12 - Pokročilý
nie, neportol, je zakazane obecne kazit hračom hru aspon vies ze to uz nemas robit
-
PuNko píše:nie, neportol, je zakazane obecne kazit hračom hru aspon vies ze to uz nemas robit
nikde v pravidlech nevidim ze je zakazano zabijeni mobu v res kdyz z nich padaji dobre veci

-
Tery12 - Pokročilý
navic uplne kazdy hrac by zabil whitera kdyz z toho pada ta hvezda ktera je uzitecna..
Boze, fakt nechapu co se s timhle serverem deje, cimdal vetsi hovna se zacinaji banovat..
Boze, fakt nechapu co se s timhle serverem deje, cimdal vetsi hovna se zacinaji banovat..
-
Tery12 - Pokročilý
pisem ti ze je to kazenie hry kedze on mal tych mobov ohranicenych a uzavretych a ty si sa tam aj napriek tomu nejak dostala a zabila ich, viac tu pisat nebudem moje vyjadrenie mas
-
PuNko píše:pisem ti ze je to kazenie hry kedze on mal tych mobov ohranicenych a uzavretych a ty si sa tam aj napriek tomu nejak dostala a zabila ich, viac tu pisat nebudem moje vyjadrenie mas
prosimte kdyz je uz teda dalsi nove pravidlo a to ze je zakazane zabijeni mobu v resce.. tak to laskave napiste do pravidel..
okey beru je to teda "kazeni" hry. Ja treba do ted nevedela ze je zakazany zabijet druhym moby v res.. navic to ani nebylo kvuli provokaci ale kvuli zisku....

ALE FURT MI VRTA JEDNA VEC HLAVOU... JAKTOZE JA DOSTANU BAN ZA ZABITI WHITERU A SUPERLATIV BAN NEDOSTAL KDYZ MI DIKY TOMU ZE ZABIL ZOMBIE V MOJI IG FARME PRESTALA FUNGOVAT? I KDYZ NA TO ADMINI PRISLI A VEDELI ZE TO BYL SUPERLATIV? na tohle se mi bohuzel odpoved jeste nedostala, tak doufam ze na to odpoved dostanu

-
Tery12 - Pokročilý
ja som nic s tvojimi zombie neriesil, keby som to riesil mozno ban dostane 

-
Jestli si opakovaně zabíjela hráči moba v resce, kterého měl ohraničeného + ho měl v shopu jako "okrasu", tak to asi úplně není v pohodě. Nějaké další důkazy nejsou třeba jelikož ses k tomu vlastně přiznala, jen asi nesouhlasíš s tím že to tak je. Možná bys odešla jenom s nějakým upozorněním, ale to bys nesměla pomalu pokaždé co přijdeš na serveru někoho provokovat.
Ban ti už stejně dávno vypršel, takže vyřešeno.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
DogeTennant píše:Jestli si opakovaně zabíjela hráči moba v resce, kterého měl ohraničeného + ho měl v shopu jako "okrasu", tak to asi úplně není v pohodě. Nějaké další důkazy nejsou třeba jelikož ses k tomu vlastně přiznala, jen asi nesouhlasíš s tím že to tak je. Možná bys odešla jenom s nějakým upozorněním, ale to bys nesměla pomalu pokaždé co přijdeš na serveru někoho provokovat.
zabijela opakovane?

e. Doge: měl jsem za to, že jsi zabila 3 po nějakých intervalech, ne že tam byli 3 najednou, každopádně to nic nemění..
-
Tery12 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1