• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Neschopný ignorant Deal
Název tématu [Server / Nick admina]: JB3 / Deal
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ladastewiegrifin
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dobrý jdu si zahrát JB a vidim Deal tak si řikám ok admin sice novej ale ne blbej tak aspon někdo nebude nadržovat a když jo tak to admin vyřeší ale nene. Bylo to takhle simon řekl bězte na výstřel a já ještě s dvěma hráči jsme šli jinam (1 se vrátil tam kam měl) to znamená že sem měl dostat kill a aspoň jeden hráč taky a tady nastává problém já ho dostal ale aspon 1 hráč co nesel tam kam mel nedostal v tuhle chvíly je to chyba Ctčka co mě zabilo a nadržuje jelikož je admin v T ale Deal jak sem si všiml tak se bojí jako admin používat mik takže to radši nechal být a muselo za něj mluvit T situace pokračuje tak že mu píšu dokola at neco delá a Deal napiše simonovi do chatu - Deal: zabh vsechny co nebyli na vystrelu na což simon nic neřekne poté by mu to mel jako admin rict do miku jelikož nereaguje ale jak sem říkal mik je pro něj zahada asi. Potom co mu píšu opakovaně at neco dela napise - Deal: pugu mam se mrknout ne video? což chapu asi tak že se semnou radí co ma delat což schvaluji potom co se koukne je chvíle kdy má zase použít mik a vysvetlit co se stalo jelikož doslo k nadrzovani a poučit aspon CT aby se aspon omluvilo, jelikož sem hodnej tak sem pockal na dalsi mapu protože bylo last kolo, ale Deal nikoho nepoucil a bylo to zamlčeno....
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/index.php? ... JailBreak3
18.04.2020 23:50:37 ba_jail_minecraftparty_v6 - - - 42. minuta
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ladastewiegrifin
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dobrý jdu si zahrát JB a vidim Deal tak si řikám ok admin sice novej ale ne blbej tak aspon někdo nebude nadržovat a když jo tak to admin vyřeší ale nene. Bylo to takhle simon řekl bězte na výstřel a já ještě s dvěma hráči jsme šli jinam (1 se vrátil tam kam měl) to znamená že sem měl dostat kill a aspoň jeden hráč taky a tady nastává problém já ho dostal ale aspon 1 hráč co nesel tam kam mel nedostal v tuhle chvíly je to chyba Ctčka co mě zabilo a nadržuje jelikož je admin v T ale Deal jak sem si všiml tak se bojí jako admin používat mik takže to radši nechal být a muselo za něj mluvit T situace pokračuje tak že mu píšu dokola at neco delá a Deal napiše simonovi do chatu - Deal: zabh vsechny co nebyli na vystrelu na což simon nic neřekne poté by mu to mel jako admin rict do miku jelikož nereaguje ale jak sem říkal mik je pro něj zahada asi. Potom co mu píšu opakovaně at neco dela napise - Deal: pugu mam se mrknout ne video? což chapu asi tak že se semnou radí co ma delat což schvaluji potom co se koukne je chvíle kdy má zase použít mik a vysvetlit co se stalo jelikož doslo k nadrzovani a poučit aspon CT aby se aspon omluvilo, jelikož sem hodnej tak sem pockal na dalsi mapu protože bylo last kolo, ale Deal nikoho nepoucil a bylo to zamlčeno....
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/index.php? ... JailBreak3
18.04.2020 23:50:37 ba_jail_minecraftparty_v6 - - - 42. minuta
-
Pugg - Pokročilý
[Vyřešeno] Neschopný ignorant Deal
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neschopný ignorant Deal
Z mého pohledu jsem neviděl ty výstřely musel jsem se podivat na video kde přesně simon střílel, po kole sem si řekl o mikrofon a řekl sem to poslednímu Simonovi že tomu jednomu nadržoval a následně to pochopil.
Nebylo to uplně rychlé zareagování, mohl jsem hned zasáhnout do hry moje chyba,
Nebylo to uplně rychlé zareagování, mohl jsem hned zasáhnout do hry moje chyba,

-
Deal - Sponzor
Teď jsem se díval ještě jednou jak to bylo, ten karlos měl zabít ještě: Hráče Red Angel a Ignora ptal sem se ještě před tím než sem se šel mrknout na video simona proč nezabil ty co nebyl na výstřelu a říkal že si už nebyl jistý kteří to byli. V ten moment jsem myslel že to byl simon kdo zabil Puga.
Dám si větší pozor na to..
Dám si větší pozor na to..

-
Deal - Sponzor
Za prvý asi mám něco s demem a nevidim žádný další kolo tak nevim kterému simonovi si to rekl, kdyz si uz vedel ze to simon neudělal navíc sem ti psal víckrát že mě zabil karlos a že to on nadržuje a za druhý jakto že si neviděl ten výstřel když si na něj sám šel a viděl si asi nejlíp z Tcek kde sem já kdo šel kam neměl a jak mě zabil karlos
tohle je pro mě totalní neschopnost
nebo se ti do toho nechce...

nebo se ti do toho nechce...
-
Pugg - Pokročilý
https://www.youtube.com/watch?v=q41seJO ... e=youtu.be
Ptal sem se simonva protoze sem myslel ze to byl on ano pak jsi psal ze to byl karlos tak sem se sel podivat na video jak to vubec bylo protoze uz sem ty vystrely nevidel, no a pak byla už dalši mapa měl jsem určitě upozornit toho karlose v další mapě na to že nadržoval tím že nezabil i ostatní moje chyba. Pak sem tě neviděl to řešit v další mapě tak sem to už tak nechal.
Ptal sem se simonva protoze sem myslel ze to byl on ano pak jsi psal ze to byl karlos tak sem se sel podivat na video jak to vubec bylo protoze uz sem ty vystrely nevidel, no a pak byla už dalši mapa měl jsem určitě upozornit toho karlose v další mapě na to že nadržoval tím že nezabil i ostatní moje chyba. Pak sem tě neviděl to řešit v další mapě tak sem to už tak nechal.

-
Deal - Sponzor
Pak sem tě neviděl to řešit v další mapě tak sem to už tak nechal.
... aha no tak uvidíme na tohle co si sem napsal si udělá nazor každej sám
-
Pugg - Pokročilý
O nadržování se nejednalo. Vězni byli otočení od výstřelu, tak šli tam, kde si mysleli, že simon vystřelil. Následně viděli výstřely, tak na ně šli. Jediný, kdo ty výstřely nehledal jsi byl ty a dostal si za to oprávněný kill.
Jedná se o situaci, která se na serveru děje i několikrát za jedno kolo. Vězni nevidí výstřely, chvilku hledají, a když zjistí, kde jsou tak se na ně postaví.
Admin měl zasáhnout už v tom momentu, co to začal simon s ostatními CT řešit, aby se vše vysvětlilo a uvedlo na pravou míru.
Vyřešeno
Jedná se o situaci, která se na serveru děje i několikrát za jedno kolo. Vězni nevidí výstřely, chvilku hledají, a když zjistí, kde jsou tak se na ně postaví.
Admin měl zasáhnout už v tom momentu, co to začal simon s ostatními CT řešit, aby se vše vysvětlilo a uvedlo na pravou míru.
Vyřešeno
-
Molex - Mistr
Re: [Vyřešeno] Neschopný ignorant Deal
Dobře budu si pamatovat, že můžu jit mimo vystřel tam kam si myslím že vystřelil simon pak ho hledat a pak se na něj postavit bez killu a nevýhody. Děkuji za rychlé vyřešení a poučení admina
-
Pugg - Pokročilý
• Stránka 1 z 1