Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Nedostatočné] Sasky/FK/JB4

Příspěvekod RingoE36 » 04 kvě 2020, 15:24

Nick hráče: Sasky
SID hráče: STEAM_0:0:165909987
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/5Sf4
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=72767
Přibližný datum a čas: 04.05.2020 cca ve 16:15
Server: JB4
Popis situace: Simon řekl kdo chce mik pojdte na vystřel. Já tam šel a když jsem měl možnost mluvit nemluvil jsem. Sasky mě zabil protože si myslel, že mám mluvit o hře nebo fk. (Staré pravidla) Snažil jsem se mu to vysvětlit, aji Džejkob mu to vysvětloval ale nenechal si poradit a byl arogantní.
Důkaz: https://www.youtube.com/watch?v=MqFb2OrpETs
RingoE36
Amatér
Amatér

[Nedostatočné] Sasky/FK/JB4

od Rumcajz » 04 kvě 2020, 15:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sasky/FK/JB4

Příspěvekod Sasky » 04 kvě 2020, 15:49

Samozrejme bol tam aj hráč ktorý si myslel to iste čo ja.
Niesom admin tak nepoznám dokonale pravidlá, ale stojím si za tým že by sa malo rozprávať o fk alebo o hre ak nieje nič iné vspomenuté.(Samozrejme už si za tým nebudem stáť ak to nebude pravda :D )
Sasky
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Sasky » 04 kvě 2020, 16:19

Ešte by som rád dodal podstatnú vec. Video nebolo nahrávané od začiatku kola kde bolo povedané že kto chce "mik" má ísť na výstrel. Ringo tam samozrejme išiel. Keď mal rozprávať tak nerozprával resp. (nespustil voice chat).
Sasky
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 04 kvě 2020, 16:52

Ak niekto "chce mikrofón" -- na vyzvanie Simona ("kto chce mikrofón...") predstúpi -- tak ho má aj použiť. Ringo ani len nestlačil voice. FreeKill teda nepadol.

Na videu aj tak nie je príkaz Simona, čiže nahlásenie by bolo uzavreté ako nedostatočné tak či tak.

Nedostatočné.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na JailBreak Servery