• Stránka 1 z 1
ID
Zdravim
Dnes sa mi uz druhy raz za mesiac samovolne zmenilo ID... Predtym som tento problem nemal , mam aj VIP ktore mi nefunguje kym ho nereaktivujem a bere ma ako noveho hraca cize idem odznova rank na stary sa neda nadviazet... da sa to nejak nastavit?
Dnes sa mi uz druhy raz za mesiac samovolne zmenilo ID... Predtym som tento problem nemal , mam aj VIP ktore mi nefunguje kym ho nereaktivujem a bere ma ako noveho hraca cize idem odznova rank na stary sa neda nadviazet... da sa to nejak nastavit?
- gamesites123
- Amatér
Re: ID
Mam ě verzie CS 1.6 na jednej mi meni herne ID a na druhej nie ako je to mozne? stava sa to iba ked vypnem a znovu zapnem modem...
- gamesites123
- Amatér
N3RW4Q píše:Ak resetuješ modem a sa ti zmení ID tak máš asi dynamickú IP ( neviem ako to na 1.6 je či ID sa mení aj s IP ) ... skús si zmeniť na statickú
Jasne mam dynamicku IP ale ako to je mozne ze jednej verzii cs to robi problem a druhej ne a pameta si ma? U providera sa da zmenit na staticku iba tak ze si priplatim... co je proti logike... mna by skor zaujimalo ako to v tych CS funguje podla coho si ma ta druha verzia pameta VIP slape atd... a len to prekopirovat do tej prvej verzie...
Steam nechcem to si radsej kupim dalsie VIP...
- gamesites123
- Amatér
Však hraj od teď jen na tom nonsteamu, kde se ti id jak ty píšeš, nemění. Sice začneš na novo, ale aspoň (pokud máš pravdu, že se ti nezmění id) můžeš hrát s vip a rank stejně dostaneš z5 za pár chvil. Pokud myslíš o té změně id, tak si nejsem jistý, ale prostě je to warez a tam může být cokoliv nastavené (dokonce i steamid changer hned od instalačky tam může být, záleží kde a jaké csko stahuješ).
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
• Stránka 1 z 1