• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Yoda / Zneužívání Voicu
Název tématu [Server / Nick admina]: #3 / Yoda
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/yodicek/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Borec zastaví na 2 minuty hru tím, že se hádá se simonem kvůli tomu, že dává moc nachytávek, málo atrakcí a že často říká že mají někam doplňovat (?????????????)
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... v3.dem.bz2 (17.31 - 19.29)
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/yodicek/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Borec zastaví na 2 minuty hru tím, že se hádá se simonem kvůli tomu, že dává moc nachytávek, málo atrakcí a že často říká že mají někam doplňovat (?????????????)
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... v3.dem.bz2 (17.31 - 19.29)
Before I put it in I smack her ass
Pull out my iFeezy, hit record, turn on the flash
We gon' make a movie like Ray J and Kim Kardash'
Put her on the block list, that's if that pussy trash
I'm Polo G, stressing who? It ain't a bitch that I can't smash
Pull out my iFeezy, hit record, turn on the flash
We gon' make a movie like Ray J and Kim Kardash'
Put her on the block list, that's if that pussy trash
I'm Polo G, stressing who? It ain't a bitch that I can't smash
-
travisXnike - Pokročilý
[Zamítnuto] Yoda / Zneužívání Voicu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Yoda / Zneužívání Voicu
Človek si ide zahrať po dlhšej dobe a hneď to takto dopadne.. 
Zneužíval som voice?
Ten voice mám povolený už od doby čo vznikol nový JB na GO sekcii
(skús si tipnúť prečo asi
Ďakujem že si ma nazval borcom, takéto reči ma vždy povzbudia
Ja som sa so simonom ale nehádal.. moje hadanie vyzerá trošku inak.
keby sa zo servera nezačnú hráči odpojovat vo veľkom (nebolo to kvoli tomu že im padal net), tak to ani neriešim. Simonovat ako roboti - Po otvorení cieľ pôjdete na ciaru, tam doplníte bližšie k zobrojke. Samozrejme teraz nesmieme vynechať zákazy že áno
a následne nejaké tie nachytávky kde nezabijete jedného/dvoch hráčov ale rovno 3/4 T teamu a potom zo zvyškom idete hrať nejakú jednu atrakciu o PP a toto robíte každe kolo... Neviem či na GS dal niekto nejaký tutorial - Ako hrať JB na cs go, kde ukázal presne rovnaký postup ako som napísal, pretože toto robí každý (česť výnimkám). Škoda že som sa nenahral na TS lebo tam som dokonale predvídal čo poviete a vo väčšine prípadov mi to aj vyšlo.
Samozrejme kto by to už len nevedel predvídať keď to počuje každé kolo. Keby viem že takto dopadne JB komunita tak v Simon menu je len tlačítko na otvorenie ciel + možno na mikrofón, zbytocne tam sú ostatné veci čo spestria hru a pomôžu simonovi v tvorbe kreatívneho kola. Na čo tam nahadzovat mapy čo majú niekoľko desiatok MB? Však vám stačí mapa kde by bola malá zbrojka, 1 čiara a pár ciel
Každý vie dávať chytáky a zapínať módy, ale pre mňa je taký Simon blbec.
Kráľom je ten čo vie zabaviť ľudí a je hlavne kreatívny nie ako robot robiť to čo každý
Ešte k tomu čo ste mi povedali na sereri - Hráči robia vzbury a tak neviete vytvoriť atrakciu? Buď vás zabíjajú lebo neviete hrať u CT alebo ste nudní (skôr to druhé)
Dik za nahlásenie, dlho som to tu nezažil. Dobrú noc.

Zneužíval som voice?

Ďakujem že si ma nazval borcom, takéto reči ma vždy povzbudia

Ja som sa so simonom ale nehádal.. moje hadanie vyzerá trošku inak.

Každý vie dávať chytáky a zapínať módy, ale pre mňa je taký Simon blbec.
Kráľom je ten čo vie zabaviť ľudí a je hlavne kreatívny nie ako robot robiť to čo každý
Ešte k tomu čo ste mi povedali na sereri - Hráči robia vzbury a tak neviete vytvoriť atrakciu? Buď vás zabíjajú lebo neviete hrať u CT alebo ste nudní (skôr to druhé)
Dik za nahlásenie, dlho som to tu nezažil. Dobrú noc.

-
Deluxe391 - Profesionál
Re: Yoda / Zneužívání Voicu
Jestli jste neustále dělali dokola to stejné, tak je v pořádku, že Yoda zasáhl a o žádné zneužití Voice se nejednalo.
Stížnost zamítnuta.
Stížnost zamítnuta.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1