Zde si můžete zažádat o odemčení slotu na další postavu.

[Zamítnuto]Žádost o 2. postavu

Příspěvekod LegendaryMiro » 03 čer 2020, 20:15

Steam: https://steamcommunity.com/id/LegendaryMiro
Aktuální počet postav: 1
Jméno postavy: Mitchell Honor
Datum narození postavy: 16.11.1995
Vlastnosti postavy: Nebojácný, Tichý, Chladnokrevný, Necitlivý, Obezřetný, Samouk, Samotář,
Příběh postavy:

Mitchell Honor se narodil 16.11.1995 v Detroitu (stát Michigan). Jeho rodiče se živili jako nájemní zabijáci, což celé rodině vydělávalo dost peněz i přes obrovské množství peněz nebyl Mitchell rozmazleným klukem. Rodiče mu totiž dost peněz uschovávali do budoucna, kdyby jednoho dne měl nějaké problémy. Rodiče ho už od 7 let učili své smrtelné techniky a doufali, že se jednoho dne jejich syn dostane do stejné kariérní pozice jako byli oni, ale mladá Mitchell se zabijákem stát nechtěl. Už od svého dětství má v hlavě, že vrazi nejsou lidé a stát se jedním z nich by bylo jako vzdát se lidskosti, a proto se už v 9 letech pokusil utéct z domova, ale neúspěšně a rodiče mu dali dost krutý trest. Posadili ho na židli a trest začal, před něj pohodili dva milence a řekli mu „Vyber si jednoho, kterého zabijeme, ale pokavaď si nevybereš zabijeme oba “. Malý Mitchell v slzách a nedokázal si vybrat stále jen řval: „Kdybych si vybral jednoho z nich bylo by to jako bych ho zabil sám“ dále pak řval: „Zabijte radši mně“. Po tomhle tom trestu už nebyl Mitchell nikdy jako dřív, byl studený, necitlivý, jako by přišel o svoji lidskost. Nástupem na tajnou střední školu zabijáku se nic nezměnilo možná jen to, že se Mitchell kompletně oddal zabíjení a dá se říct, že i své lidskosti. Po čtyřech rokách na škole následovala závěrečná zkouška, před všemi studenty musel zabít milenecký pár, ale něco bylo špatně. Mitchell se bolestí válel na zemi a v ten okamžik mu přeskočilo, něco mu v tu chvíli došlo. Když se už vzdal své lidskosti tak by měl být ten nejsilnější ze všech a měl by všem zabijákům vládnout. Po pár sekundách vstal jakoby nic, ale když odcházel ze školy byl celý od krve a nikdo po něm ve škole nezůstal ani milenci. Mitchell člověk, který nesnášel zabíjení byl hnán touhou zabíjet, nenáviděl své rodiče za to, co z něj udělali, a tak se je vydal zabít. To, co se stalo na jeho škole vláda utajila, protože kdyby se to dostalo do světa byl by konec. Mitchell splnil svůj sen a zabil své rodiče, který mu dali ten špičkový výcvik a vůbec mu to nevadilo nakonec se mu i zalíbilo i zabíjení, ale už si přísahal že bude zabíjet jen pro dobro přátel nikoli jeho dobro. V jeho 23 letech zmizeli záznamy o jeho životě o to se postaral sám. Nyní neexistoval, a proto se vydal do Los Santos, kde se pod svým jménem vydává za normálního civilistu už dva roky. Jeho budoucnost je neznámá a bude muset přijít sám na to co dělat.
LegendaryMiro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 5
Registrován: 17 kvě 2020, 20:09

[Zamítnuto]Žádost o 2. postavu

od Rumcajz » 03 čer 2020, 20:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Žádost o 2. postavu

Příspěvekod sSwizzyCze » 07 čer 2020, 20:53 VIP

:shock:

Takže, rodiče tvé postavy jsou zabijáci, tím se také živí - totálně běžný job, platí daně z toho? :D Chtějí svého syna naučit stejnému "řemeslu" na "tajné škole zabijáků" ... WTF? :lol: Upřímně? Takovýhle příběh je něco, co se mi nelíbí :? Na konci ještě napíšeš, že z tohohle zabijáka může být ještě cokoliv... to znamená, že z něj bude třeba policista, jo?

Hele přepiš to, aby to dávalo smysl ;) Něco takového ti neschválím. Svou přepsanou verzi napiš jako odpověď - nezakládej nový topic, díky.

Čekáme
„Per aspera ad astra“
Uživatelský avatar
sSwizzyCze
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1016
Registrován: 03 dub 2016, 18:47

Re: [Čeká se]Žádost o 2. postavu

Příspěvekod sSwizzyCze » 16 čer 2020, 12:53 VIP

Hráč asi ztratil zájem o postavu. V případě zájmu si založ novou žádost.

Zamítnuto
„Per aspera ad astra“
Uživatelský avatar
sSwizzyCze
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1016
Registrován: 03 dub 2016, 18:47


Zpět na Žádosti o další postavy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků