Zde si můžete zažádat o odemčení slotu na další postavu.

[Schválené]Žádost o 2. postavu

Příspěvekod Filis93CZ » 14 čer 2020, 21:57

Steam: https://www.steamcommunity.com/id/filis93
Aktuální počet postav: 1
Jméno postavy: Andrew Young
Datum narození postavy:6.3.1995
Vlastnosti postavy: Agresivní, věrný, bez smyslu pro humor, nemilosrdný, nezdvořilý, upřímný, pomstychtivý, šikovný, zlomyslný
Příběh postavy: Andrew Young se narodil do rodiny žijící v Detroitu v Michiganu. Když Andrewovi byly 2 roky, jeho matka si našla někoho jiného a utekla od Andrewova otce Darylla a od Andrewa, tudíž žil pouze sám s otcem. Když mu bylo 10 let, tak se jeho otec extrémně zvrhnul a nechoval se tak, jak by měl. Neustále se potuloval po ulicích, vyřizoval si problémy s ostatními, chodil do klubů. Minimum ze svého času věnoval právě Andrewovi. Jakmile Andrew dovršil 13 let, jeho otec se o něj nestaral už vůbec a domů se chodil jen vyspat. Andrew se musel naučit se sám o sebe starat. Naučil se vařit, uklízel, prostě všechno dělal sám. Ještě do toho chodil do školy každý den pěšky. Všechno na něj začalo doléhat a od toho se odvíjely jeho výsledky ve škole.
Z Andrewa se najednou stalo zlomyslné dítě bez soucitu. Už ho nic nebavilo, takže se vykašlal i na učení. V 8 třídě Andrew propadl. Když opakoval 8. třídu, seznámil se tam s jedním člověkem dost podobnému jemu. Jmenoval se Billy. Hodně se kamarádili, bavili se. Postupem času začli šikanovat jednoho šprta Jacoba. Začlo to pouze shazováním penálu, ale postupem času se to zhoršovalo a zhoršovalo až po fyzické poškozování. Jacobovi rodiče o tom nevěděli, dokud jednoho dne s Billym nedošel k Jacobovému domu a nevysklili mu kamenem okno. Zahlédl je Jacoba otec i samotný Jacob. Jeho otec se zeptal, kdo to je. Jacob řekl svému otcovi všechno, co mu dělali ve škole. Když se to jeho otec všechno dozvěděl, šel to okamžitě nahlásit vedení školy. Andrew a Billy byli oba vyhozeni ze školy. Andrewova otce to samozřejmě nezajímalo, nezvedal telefonáty a nečetl poštu od školy, takže o tom ani nevěděl. Vzhledem tomu, že Andrew měl celý dům sám pro sebe, tak se chodili s Billym bavit každý den k němu domů. Oba nechápali, co Andrewa otec vidí na zábavě na ulicích, barech a pouličních bitkách.
Když oboum bylo 17, rozhodli se, že jeden den si vyzkouší být jako on. Když vyšli do ulice, tak o pár kilometrů byli přepadeni několika lidma s maskou. Odvezli je na neznámé místo, kde jim bylo řečeno: ,,Budete pro nás pracovat, nebo jste oba mrtví."
Ani jeden z nich nechtěl umřít, proto se rozhodli, že budou pracovat pro neznámé lidi. Začli bydlet u nich ve sklepě. Každý den dostávali nějaké ukoly, co pro ně mají udělat. Ze začátku dostávali něco jednoduššího, jako třeba doručení nějakého balíku na adresu. Problém byl, že ani jeden z nich neuměl řídit. Nějak se jim to pokusili vysvětlit a vzhledem tomu, že Andrew je šikovný, tak se to naučil po chvilce. Takhle asi 3 měsíce rozváželi balíky, o kterých doteď neví, co v nich bylo, ale dostávali za ně 1000$-50000$. Peníze museli doručit neznámým lidem, kteři je přepadli. Z toho, co jim dali, nedostali zpátky vůbec nic. Navíc jim říkali, že pokud je zradí, tak přijdou o hlavu. Takhle to fungovalo rok. Už se domlouvali, že utečou a půjdou zpátky na svobodu. Domluvili si místo srazu. Jednoho dne měli zase odvézt balík a převzít peníze. Řekli si, že vezmou peníze a odjedou co nejdál.
Andrew jel na místo doručení, vzal 10000$, odjel pár kilometrů. Vystoupil z auta, běžel několik kilometrů s penězi. Andrew potřeboval nějaké auto, takže hledal autobazar. Tam si za 10000$ koupil nějaké novější auto a jel na místo srazu, které měli domluvené s Billym. Byla to opuštěná chalupa, kterou s Billym znají oba moc dobře. Andrew dorazil za chalupu a čekal, než přijede Billy. Takhle tam čekal 5 hodin. Potom začal mít strach, takže se rozhodl, že odjede pryč. Takhle jel 50km směrem na Západ. Viděl tam nějaký les, tak v něm zaparkoval a tam přespal. Nemohl celou noc spát, protože se bál o Billyho. Další den si řekl, že v tomhle státu už nemůže dál žít, jinak dost brzo pravděpodobně umře. Andrew jel jeho autem na letiště, sehnal si tam letenky do státu. Byly volné letenky pouze do Polska, do Egypta a Los Santos. Vědel, že v Polsku ani v Egyptě se nedomluví, proto zvolil Los Santos. Andrew je na cestě do Los Santos a dodnes neví, co se stalo s Billym.
udelej dab?? DAB DAAAAAAAB zdravim kolegoooooo
Uživatelský avatar
Filis93CZ
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 40
Registrován: 21 črc 2019, 15:22

[Schválené]Žádost o 2. postavu

od Rumcajz » 14 čer 2020, 21:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Žádost o 2. postavu

Příspěvekod VernierCZ » 14 čer 2020, 22:11

Jelikož už je pozdě, nebudu zde psát kraviny a půjdu spát!
Uživatelský avatar
VernierCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 7
Registrován: 09 črc 2019, 22:55

Re: Žádost o 2. postavu

Příspěvekod sSwizzyCze » 16 čer 2020, 13:10 VIP

Čus čus

pěkné a dlouhé to máš, ale nějak se mi tam nezdá jeden detail, vlastně mi to nedává smysl :?

Takže Andrewa a Billa přepadli nějací lidé a ti je donutili pro ně pracovat za 1000-50000$ za balík? Bych se taky nechal unést, abych vydělával za práci pošťáka 50k... :lol:

Předokládám také, že když nedokončil Andrew ani 8. třídu zš, tak s ním nebudeš dělat nějaké super chytré věci, které by se naučil třeba až na střední, že? Americké školství zrovna top není ... :)

Počkám tedy na vysvětlení toho pošťáka z donucení za 50 000$

Čekáme
„Per aspera ad astra“
Uživatelský avatar
sSwizzyCze
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1016
Registrován: 03 dub 2016, 18:47

Re: Žádost o 2. postavu

Příspěvekod Filis93CZ » 16 čer 2020, 17:46

Čau

Psal jsem tam, že ty peníze museli doručovat právě těm "neznámým lidem" (myšleno jako týpci, co je unesli).

Takže přebírali peníze za doručení balíku a ty následně předávali typkum, co je unesli.
udelej dab?? DAB DAAAAAAAB zdravim kolegoooooo
Uživatelský avatar
Filis93CZ
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 40
Registrován: 21 črc 2019, 15:22

Re: [Čeká se]Žádost o 2. postavu

Příspěvekod sSwizzyCze » 16 čer 2020, 19:13 VIP

Ok, uznávám. Po třetím přečtení už chápu, jak jsi to vlastně myslel.

Slot ti bude odemčen.
„Per aspera ad astra“
Uživatelský avatar
sSwizzyCze
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1016
Registrován: 03 dub 2016, 18:47


Zpět na Žádosti o další postavy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků