Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[V]Žádost o unban / zkrácení banu Ježíšek

Příspěvekod JESUS987 » 17 čer 2020, 23:42

Důvod banu - Fail RP - 17.6.2020 23:17 - 20.6.2020 23:17

Dne 17.6.2020 jsme odpoledne s Týnkou měli RP akci u postalu 3052. Schyniho zastavila policie za porušení dopravních předpisů. Na místo dorazil Davee, který ukradl Schyniho auto a dal nám vědět, že Schyniho zastavil nějaký sheriff a zatknul ho. Tím, že Týna už přes týden hledá jednoho sheriffa který o její postavě roznáší nějaké blbosti. Vyjeli jsme na místo na motorce zamaskovaní. Když jsme dorazili na místo byl tam sheriff kterého hledala. Přijeli jsme k němu, chvíli jsme na něj oba mluvili a potom ho zabili. Zde nastává trochu problém, protože Týna s ním nebyla nějak synchronní a neviděl jí, přitom na něj mířila dost dlouho. Ve vedení bylo řečeno, že ten ban je teda za KOS z mé strany, přitom moje postava je zarpená tak, že by pro sestru udělala všechno takže z mého pohledu jsem důvody na střelbu po něm měl.
JESUS987
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 17 čer 2020, 23:15

[V]Žádost o unban / zkrácení banu Ježíšek

od Rumcajz » 17 čer 2020, 23:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Žádost o unban / zkrácení banu Ježíšek

Příspěvekod Amaya » 18 čer 2020, 14:05 VIP

Ahoj Ježíšek,

Ako si sám už napísal, bol tam KOS z tvojej strany a áno nebolo vidieť Týnu.

Je tam ale v tomto tvojom 'príbehu' pár vecí, ktoré si ani v supporte nepovedal a napísal až vtedy, keď sa do toho začala angažovať Týna.

JESUS987 píše:Tím, že Týna už přes týden hledá jednoho sheriffa který o její postavě roznáší nějaké blbosti. Vyjeli jsme na místo na motorce zamaskovaní. Když jsme dorazili na místo byl tam sheriff kterého hledala. Přijeli jsme k němu, chvíli jsme na něj oba mluvili a potom ho zabili. Zde nastává trochu problém, protože Týna s ním nebyla nějak synchronní a neviděl jí, přitom na něj mířila dost dlouho. Ve vedení bylo řečeno, že ten ban je teda za KOS z mé strany, přitom moje postava je zarpená tak, že by pro sestru udělala všechno takže z mého pohledu jsem důvody na střelbu po něm měl.


Toto všetko si nám nezdelil a povedal si nám, že ste tam išli pomôcť schynimu :) takže si vyber príbeh!

Na druhú stranu, čo je to za nezmysel prísť na miesto, kde ho zastavila polícia, dostaneš SMS, kde máš napísané že potrebuje pomôcť, prídeš na miesto, vidíš policajné auto a zabiješ policajta a ideš preč :D :D :D. To nemá ani hlavu ani pätu. Ešte k tomu meníš dôvody prečo si ho zabil - prispôsobuješ sa a skúšaš.

A aj keby si mi povedal tento príbeh, že 'lovíte' jedného policajta kvôli takej veci, tak stále nevidím dôvod aby ste ho 'lovili'. Aj keby to bol dostatočný dôvod, Prečo hneď strieľať? Dá sa to omnoho krajšie zaeRPiť a bez strieľania. Predsa len tam bol sám ...

Celá vaša akcia nedáva zmysel, bol tam KOS a FailRP, o tom niet pochýb. Dôkaz som dal, aby si ho vyšší pozreli. Počkáme si na vyjadrenie HLSA alebo vyššieho.

Amaya out.
Obrázek
Uživatelský avatar
Amaya
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 209
Registrován: 12 říj 2013, 22:57
Bydliště: Malacky

Re: Žádost o unban / zkrácení banu Ježíšek

Příspěvekod JESUS987 » 18 čer 2020, 15:37

Řekl jsem, že jsme tam jeli pomoct Schynimu a že jsme tam měli ještě další důvody ale v tu chvíli jsi mě přerušil a ty ostatní důvody jsi mě nenechal doříct. A promiň ale když mě v tom supportu skáčeš do řeči a nenecháš mě ani domluvit tak je to potom těžké :)
JESUS987
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 17 čer 2020, 23:15

Re: Žádost o unban / zkrácení banu Ježíšek

Příspěvekod Paradizo » 18 čer 2020, 15:41

Nazdárek,
co se tam stalo nedávalo absolutně smysl a Vaše výpovědi se celkem rozchází. KOS byl jasný a FailRP také. Zajímala by mě ještě jedna maličkost, na základě čeho jste byli schopni ihned identifikovat daného šerifa, kterého jste právě hledali? - do pm na discord, děkuji.
Ban se zkracovat nebude, 3 dny jsou dost úměrné k Tvému porušení pravidel.
Vyřešeno.
Uživatelský avatar
Paradizo
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 124
Registrován: 07 kvě 2013, 08:44


Zpět na Unban žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků