• Stránka 1 z 1
[Zamítnut] PanBroskev/TTT
Ahoj,rád by jsem požádal o admin práva na TTT
Nick ve hře: PanBroskev
Nick na fóru: PanBroskev
Profil na fórum: panbroskev-u69414.html
Věk: 18
Steam nick : PanBroskev
Steam ID: STEAM_0:0:540975425
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=9060
Nějaké bany nebo prohrešky ( GS, iný portál ) : O žádných nevím myslím že jsem bezproblémový
Něco o sobě : Ahoj, mé jméno je David, mám skoro dochozené SOU v oboru zámečník momentálně pracuji jakožto brigádník v MC po dodělání školy plánuji pracovat jako zámečník v DPP
Ve volném čase:
Rád hraji počitačové hry CS,LOL,Valo
Sleduji anime
Jsem velmi komunikativní a přátelský rád komunikuji s lidmi
Proč by jsem chtěl na GS adminovat : Ve zkratce udržovat server na úrovni aby se tam všem dalo hrát hezky a bez problémů a nebyli omezování nadávkami a cheateri jsem schopen být kdykoli nápomocen lidem kteří to potřebují dokáži tu být ráno odpoledne či večer
Děkuji za přečtení žádosti a věřím že bude mít kladný ohlas
Nick ve hře: PanBroskev
Nick na fóru: PanBroskev
Profil na fórum: panbroskev-u69414.html
Věk: 18
Steam nick : PanBroskev
Steam ID: STEAM_0:0:540975425
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=9060
Nějaké bany nebo prohrešky ( GS, iný portál ) : O žádných nevím myslím že jsem bezproblémový
Něco o sobě : Ahoj, mé jméno je David, mám skoro dochozené SOU v oboru zámečník momentálně pracuji jakožto brigádník v MC po dodělání školy plánuji pracovat jako zámečník v DPP
Ve volném čase:
Rád hraji počitačové hry CS,LOL,Valo
Sleduji anime
Jsem velmi komunikativní a přátelský rád komunikuji s lidmi
Proč by jsem chtěl na GS adminovat : Ve zkratce udržovat server na úrovni aby se tam všem dalo hrát hezky a bez problémů a nebyli omezování nadávkami a cheateri jsem schopen být kdykoli nápomocen lidem kteří to potřebují dokáži tu být ráno odpoledne či večer
Děkuji za přečtení žádosti a věřím že bude mít kladný ohlas
-
PanBroskev - Kolemjdoucí
[Zamítnut] PanBroskev/TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PanBroskev/TTT
Zapomněl jsem doplnit steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199042216578
-
PanBroskev - Kolemjdoucí
Re: PanBroskev/TTT
Zdravím,
rozporuplné reference na tvojí osobu na mě moc dobrý dojem neudělaly. Potvrdila se mi domněnka, že ještě nemáš dostatečný přehled v pravidlech a ani ve fóru. Hraj dál, nahlašuj do PP a zorientuj se, co kde na fóru najdeš.
Kdybys měl nějaké dotazy na pravidla či cokoliv jiného, klidně mi napiš, ráda ti poradím.
Zamítnuto.
rozporuplné reference na tvojí osobu na mě moc dobrý dojem neudělaly. Potvrdila se mi domněnka, že ještě nemáš dostatečný přehled v pravidlech a ani ve fóru. Hraj dál, nahlašuj do PP a zorientuj se, co kde na fóru najdeš.
Kdybys měl nějaké dotazy na pravidla či cokoliv jiného, klidně mi napiš, ráda ti poradím.

Zamítnuto.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1