• Stránka 1 z 1
legit mods pro CS: GO?
Mohlo by to znít liché nebo špatné místo, abych se zeptal, nejsem si jistý, kam se zeptat, ale tady.
Tak uhm. V poslední době jsem viděl spoustu modů, které mění vaši hru (ve skutečnosti vám neposkytuje žádnou výhodu, ale v podstatě dělá hru v podstatě lepší) jako Text Color Mod nebo Simple Radars.
Všichni vypadají dobře, ale je v pořádku je používat? Mohl bych získat VAC'd pro jejich použití? jestli ne. Existuje nějaké místo / seznam, kde najdu pouze legitimní mody?
Pokud tomu tak není, proč ne? Pokud vám nedostanou VAC'd nebo tak něco, proč by pro ně neměl být seznam, aby hráči mohli být opatrní. Slyšel jsem, že někteří lidé dostávají VAC'd za to, že nechtěně nechali některé programy běžet na pozadí.
Tak uhm. V poslední době jsem viděl spoustu modů, které mění vaši hru (ve skutečnosti vám neposkytuje žádnou výhodu, ale v podstatě dělá hru v podstatě lepší) jako Text Color Mod nebo Simple Radars.
Všichni vypadají dobře, ale je v pořádku je používat? Mohl bych získat VAC'd pro jejich použití? jestli ne. Existuje nějaké místo / seznam, kde najdu pouze legitimní mody?
Pokud tomu tak není, proč ne? Pokud vám nedostanou VAC'd nebo tak něco, proč by pro ně neměl být seznam, aby hráči mohli být opatrní. Slyšel jsem, že někteří lidé dostávají VAC'd za to, že nechtěně nechali některé programy běžet na pozadí.
- reniwqwil5
- Kolemjdoucí
legit mods pro CS: GO?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: legit mods pro CS: GO?
za tie dve veci isto nedostaneš vac , sám som používal simple radar. ak hráš mm to ani nerieš tam si daj aj priesvitné steny
word.exe
https://youtu.be/6xIl-EbOjC0?t=18
Slyšel jsem, že někteří lidé dostávají VAC'd za to, že nechtěně nechali některé programy běžet na pozadí.
word.exe

[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1