Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Žiadost o Prava na JB/Tomixx^

Příspěvekod Tomixx » 28 črc 2020, 07:33

Žiadost o Práva na JB/Tomixx^

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JB.

Nick v hre : Tomixxˇ

Nick na fóre : Tomixx

Profil na fóre : tomixx-u69514.html

Vek : 16

Steam nick : Tomixx

Steam ID : STEAM_0:0:204072997

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=35132

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano bohužiaľ za Cheating, Obchádzanie Banu, a 1 ban za nadávky ale uvedomil som si to, Odkedy som si kúpil Steam CS niesu somnou žiadne problémy, strašne ma to mrzí, poučil som sa.

Niečo o sebe : Ahoj, Volám sa Tomáš. V septembri nastupujem na Automobilovú Strednú Školu (Kedže som mal Odklad v škôlke rok kvôli zdravotným problemóm). Vo voľnom čase rád hrávam CS , Chodím von s kamošmi. Moje záľuby: Parkour, Futbal, Florbal.Som človek ktorý sa nebojí povedať svoj úprimný názor na niekoho alebo niečo. Rád pomáham ľudom ako napr nejakým novým hráčom na JB s pravidlami alebo keď niečo nechápu tak si vypýtam voice a vždy im to vysvetlím. Ano príznavam niekedy zvyknem byť toxický a napísať nejakú nadávku kvôli hráčom čo nevedia pravidla a tak ale snažím sa to viac a viac ovládať

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomôct Portálu , Adminom s problémovými hráčmi, JB hrávam každý deň a vždy tam vidím hračou ktorý kazia hru mne alebo iným hráčom tým že napríklad davaju FK, CT ktoré nemajú MIK , Apod.
Nechcem stále dávať ľudí na forko a čakať na verdikt ale riešiť problémy ihneď, Chcem tým viac ľudom pomáhať aby nemuseli opustať servery kvôli problémovým hráčom a spríjemniť im hru. Chcem byť prínosom a vzorom pre GS.

Ďakujem za prečítanie tohto príspevku a verím v jej kladné vybavenie. Tomixx^
Hood Hero©
Tomixx
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté]Žiadost o Prava na JB/Tomixx^

od Rumcajz » 28 črc 2020, 07:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadost o Prava na JB/Tomixx^

Příspěvekod Knedlajs » 28 črc 2020, 17:03 VIP

Prečo si si založil druhý účet na fóre?
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Tomixx » 28 črc 2020, 17:18

Knedlajs píše:Prečo si si založil druhý účet na fóre?

pretože sa neviem dostat na gmail na ktorom som mal ten učet a od toho učtu už heslo neviem
Hood Hero©
Tomixx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Knedlajs » 28 črc 2020, 17:30 VIP

Rozumiem.

V každom prípade, keď si znova prejdeš príspevky z tvojho starého účtu, tak asi pochopíš, prečo tvojej žiadosti nebudeme môcť vyhovieť. Stačí si znova prečítať tvoje nedávne príspevky napríklad v týchto Topicoch: 1., 2..

Takisto sa mi nepáči, že si iných hráčov na serveri označil slovami ako "potrat" či "mentálne zaostalý". Žiadny Admin si takéto niečo nemôže dovoliť písať hráčom.

Vidím to tak, že máš pred sebou ešte dlhú cestu, pokiaľ sa naozaj chceš niekedy poctivo dopracovať k právam na JB. A teraz nehovorím o jednom mesiaci.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Tomixx » 28 črc 2020, 17:53

Knedlajs píše:Rozumiem.

V každom prípade, keď si znova prejdeš príspevky z tvojho starého účtu, tak asi pochopíš, prečo tvojej žiadosti nebudeme môcť vyhovieť. Stačí si znova prečítať tvoje nedávne príspevky napríklad v týchto Topicoch: 1., 2..

Takisto sa mi nepáči, že si iných hráčov na serveri označil slovami ako "potrat" či "mentálne zaostalý". Žiadny Admin si takéto niečo nemôže dovoliť písať hráčom.

Vidím to tak, že máš pred sebou ešte dlhú cestu, pokiaľ sa naozaj chceš niekedy poctivo dopracovať k právam na JB. A teraz nehovorím o jednom mesiaci.

Zamietnuté.

akože ked hrači tak vedia vytočiť človeka že to musiš napisať kedže ked treba adminou niesu nikde a ked netreba tak su na jednom serveru aj 10 + davaš to čo som pisal povedzme minulosti ale fajn neriešim poprosím lock :d
Hood Hero©
Tomixx
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Nábory Adminů