• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Sarmi pokračuje v ignorování pravidel :)
Sarmi mi v TTT dal naprostý random (porušení pravidel), potom jsem mu to o dvě kola později oplatil (ano, vím, porušení pravidek). NICMÉNĚ, D. Hůlka se před Sarmim dobrovolně přiznal, že dává randomy a Sarmi (nejspíš jakožto jeho kamarád
) mi odpověděl, že Hůlka ho nezajímá, ačkoli porušuje pravidla. Poté, co jsem se snažil bránit a to slušně, tak jsem dostal mínus * karmy, už si nepamatuji kolik a když už Sarmi věděl, že on byl ten první, co pravidla porušil, tak mě kicknul. Řekl bych, že docela profesionální řešení problémů, které jsi sám způsobil 

-
Dillema - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Sarmi pokračuje v ignorování pravidel :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sarmi pokračuje v ignorování pravidel :)
A to jsem se zrovna nedávno chlubil, že na mě nejsou žádné stížnosti... Především dodej demo, bez toho se asi nepohneme. Ale vyjádřím se k tomu, abych to měl z krku. Já random nedal. Zabil jsi detektiva pod majákem a já pouze čekal, než mi vyběhneš ze dveří nebo začneš rozbíjet jeden z těch 2 východů.
Já jsem si tam zřejmě přitáhl celou družinu, když je tam každý můj kamarád. 2 kola na to jsi mě hned na začátku kola zabil a já napsal "?". Tvoje odpověď byla "random za random <3". Dostal jsi - karmu. Poté jsi dostal kick za následné provokace.
Hůlka mě v té chvíli vůbec nezajímal. On přede mnou pravidla neporušoval, to pouze ty.
Já jsem si tam zřejmě přitáhl celou družinu, když je tam každý můj kamarád. 2 kola na to jsi mě hned na začátku kola zabil a já napsal "?". Tvoje odpověď byla "random za random <3". Dostal jsi - karmu. Poté jsi dostal kick za následné provokace.
Hůlka mě v té chvíli vůbec nezajímal. On přede mnou pravidla neporušoval, to pouze ty.
-
Sarmi - Mistr
Re: Sarmi pokračuje v ignorování pravidel :)
Pokiaľ nedodáš demo verím tvrdeniu admina a na tom čo píše nevidím nič zlé.
Zamietnuté.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1