• Stránka 1 z 1
[V]Žiadom o odobratie práv Kollovi a Dyovi.
Takže nick VINCERE je mlok skrvinty bebe dobry kramarat ktory tu ma historiu banov pestrejšiu ako malokto na gs možno tam yevgeni artukin s multihackom a scriptom ktrory ho pod 20percent odbaja (kickuje zo sereveru) resp. nahradzuje retry(reconnect)
z bebem ktory dostal unban po zhodnuti sa vacsinou cheataterov ze nema nic mlok je jeho kamrat alebo to je proste bebe ja nwm to uz vedia len oni dvaja kolle vie o tom ze je zapnuty dyo vie o tom ze je zapnuty neriesi to dokazu prave zbieram mam asi 10dem a 5hltv na ktorych pracujes casujes a txt subore pisem k tomu komentare takze do 2hod to tu mate s komentrrami a časy o dyovej ignoracii a kolovej taktiez...ziadam seweho grosa a extreme uselessa aby im dohovorili popripade vyviedli dosledky najlepšie odobrali práva kedže takíto ludia/hráči/admini nemaju čo hladat
takže podme nato tu su SID a ss z dneska s kollom ako tam hralo 5 cheatrov a on to neriesis 3 dema zachvilu vycasovane tu patrik a mlok dve zapnuty 0 plus metalizer a hexo si tam behaju spokojne od rana od 10 a nikto ich neriesi...takze dema a časy zachvilu.
z bebem ktory dostal unban po zhodnuti sa vacsinou cheataterov ze nema nic mlok je jeho kamrat alebo to je proste bebe ja nwm to uz vedia len oni dvaja kolle vie o tom ze je zapnuty dyo vie o tom ze je zapnuty neriesi to dokazu prave zbieram mam asi 10dem a 5hltv na ktorych pracujes casujes a txt subore pisem k tomu komentare takze do 2hod to tu mate s komentrrami a časy o dyovej ignoracii a kolovej taktiez...ziadam seweho grosa a extreme uselessa aby im dohovorili popripade vyviedli dosledky najlepšie odobrali práva kedže takíto ludia/hráči/admini nemaju čo hladat
takže podme nato tu su SID a ss z dneska s kollom ako tam hralo 5 cheatrov a on to neriesis 3 dema zachvilu vycasovane tu patrik a mlok dve zapnuty 0 plus metalizer a hexo si tam behaju spokojne od rana od 10 a nikto ich neriesi...takze dema a časy zachvilu.
JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY
nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
[V]Žiadom o odobratie práv Kollovi a Dyovi.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadom o odobratie práv Kollovi a Dyovi.
takže podme od začiatku všetci admini v ratene seweho ma tu nenavidi a snivaju o mojom perma bane ktorym sa mi neraz sewe uz v directe vyhrazal resp 2 mam za poslednych 5 dni uz na svojich dvoch notebookoch ja som tu hral aj ked som mal mesacny tyzdeny a dvojtyznovi ban zato ze som nic nepisal resp pisaol som len 1clovekovi z GS za ktoreho by som dal ruku do ohna a jediny ma moj mobil a pod veci...ludia ako AMTATER a pod. deti čo mi včera dali kick a hadali sa somnou na konifovali ma sewemu lebo sa ma tak bal ze sa mi dal bat aj dalsi kick a nedal mi ani trapny 10minuty mute ban na chat kedze je tu ustrachane decko ktoreho ked som videl jeho xicht tak sme sa 10kamarati z GS na jeho fotke a profile smialí 3hodine pri koniferke ale o to nejde nahrakin ma vsetky tieto nicky a zopar hltv a sid som mu dal on sa tu urcite vyjadri aj ludia z vedenia kedze to je adresovane najma im sewe taktiez tazka ignoracia mazanie a edivoanie mojich prispevock resp mesiac a pol ban na forum ale podme dalej tu su vsetky moje dema: bol som hrat zapas za klub inak som tu bod aj vcera od rana asi takych 36hod skoro vkuse dokopy som spal mozno 4-5hod viac nie za tieto dva dni mal asom asi 25nickom roznych zenskych sprotych co ma z brucha napadli to je jedno tocil som adminov ich spravanie cheatorov ich spravanie a komunikaciu tu to je časy a komentare k tomu zachvilu:
http://leteckaposta.cz/158015243
s laskou a pochopenim leptoskill.
http://leteckaposta.cz/158015243
s laskou a pochopenim leptoskill.
VIP member public server
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
http://hltv.fakaheda.eu/20430-200803135 ... t2.dem.zip
http://hltv.fakaheda.eu/20430-200803131 ... ll.dem.zip
http://hltv.fakaheda.eu/20430-200803144 ... ge.dem.zip
http://hltv.fakaheda.eu/20430-200803123 ... ke.dem.zip
Takže kolle bol na vačine z týchto map na nuke bol aj dyo ak si dobre pametam hral proti mne resp obaja a nedal ani na d2 aj dani na zvysnich 3 mapach abossolutne nic.
bolo tak okolo 7 cheaterov Kolle nedal ani jeden slap ani jeden kick ani jeden ban za cheaty viac čoskoro.

http://hltv.fakaheda.eu/20430-200803131 ... ll.dem.zip
http://hltv.fakaheda.eu/20430-200803144 ... ge.dem.zip
http://hltv.fakaheda.eu/20430-200803123 ... ke.dem.zip
Takže kolle bol na vačine z týchto map na nuke bol aj dyo ak si dobre pametam hral proti mne resp obaja a nedal ani na d2 aj dani na zvysnich 3 mapach abossolutne nic.
bolo tak okolo 7 cheaterov Kolle nedal ani jeden slap ani jeden kick ani jeden ban za cheaty viac čoskoro.

VIP member public server
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
Hodně jsem se pobavil, libí se mi jak jsi myslíš že jsi vtipný a hrozný CHH a všemu rozumíš a jsi hrozně ten chytrý co tu jediný chytá ty zločince a jsi hrozně přesvědčen o tom jak jsi dokonalý..
Ty tvoje blbý kecy a historicky dlouhý články jak kdyby si psal slohovku nebo diktát ve škole se nedají ani číst a popravdě mě to nebaví ani číst a myslím že spousta dalších adminů z nás... Jsi k SMÍCHU! tohle jsi přečti třeba 100x
Kdyby bylo po mém tak tu nemáš permanentní bany jen na voice který ti dává sewee pořád dokola a kolikrát jsem se divil že ty perma bany dostáváš, tak po dnešku se mu ani nedivím a dávám mu za pravdu
Takového liduopa jsem tu ještě neviděl a myslím si že ani neuvidím a převršil si úplně doslova všechny ostatní.
Takže jsi moje poznámky neber osobně a doufám že mi tu vedení dá za pravdu a myslím to s tebou akorát dobře ok?? Máš tu pár bodu co by jsi měl udělat pro sebe a pro naše okolí.
1. Změn si doktora nesvědčí ti to očividně
2. Nepouživej nějaký sračky (jak už omamné a psychotropní látky,alkoholické)
3. Nech se vyšetřit někým odborným a řekni že máš potíže se něčím vyrovnat nevím přesně čím ale to ti zjistí buď v klidu
4. Nelži! Většinou když lžeš nebo házíš na někoho špinu tak se ti to vrátí a ještě 10x tolik nestojí za to.
5. Neobtěžuj nás! Nebaví nás to...
Tak snad jsi to vezmeš k srdci a podaří se ti zabojovat a budeš pak třeba lepším člověkem a nebudeš tak moc bláznit a nebudeš tak sobecký,ulhaný a bude to fajn uvidíš
Tak Bye leptoskille
Ty tvoje blbý kecy a historicky dlouhý články jak kdyby si psal slohovku nebo diktát ve škole se nedají ani číst a popravdě mě to nebaví ani číst a myslím že spousta dalších adminů z nás... Jsi k SMÍCHU! tohle jsi přečti třeba 100x
Kdyby bylo po mém tak tu nemáš permanentní bany jen na voice který ti dává sewee pořád dokola a kolikrát jsem se divil že ty perma bany dostáváš, tak po dnešku se mu ani nedivím a dávám mu za pravdu

Takového liduopa jsem tu ještě neviděl a myslím si že ani neuvidím a převršil si úplně doslova všechny ostatní.
Takže jsi moje poznámky neber osobně a doufám že mi tu vedení dá za pravdu a myslím to s tebou akorát dobře ok?? Máš tu pár bodu co by jsi měl udělat pro sebe a pro naše okolí.
1. Změn si doktora nesvědčí ti to očividně
2. Nepouživej nějaký sračky (jak už omamné a psychotropní látky,alkoholické)
3. Nech se vyšetřit někým odborným a řekni že máš potíže se něčím vyrovnat nevím přesně čím ale to ti zjistí buď v klidu

4. Nelži! Většinou když lžeš nebo házíš na někoho špinu tak se ti to vrátí a ještě 10x tolik nestojí za to.
5. Neobtěžuj nás! Nebaví nás to...
Tak snad jsi to vezmeš k srdci a podaří se ti zabojovat a budeš pak třeba lepším člověkem a nebudeš tak moc bláznit a nebudeš tak sobecký,ulhaný a bude to fajn uvidíš

Tak Bye leptoskille
CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Pokud chceš nahlásit někoho, že cheatuje, víš, kde je příslušná sekce a sepiš to podle vzoru. V tom bordelu, co jsi dodal v tom rar souboru se nikdo hrabat nebude. Hltv záznamy rovněž nejsou vyčasovány. Pokud si pamatuji, Mlok už dostal nesčetně banů, bebe taky už ban dostal. Jejich poslední bany byly vyhodnoceny, jakožto neoprávněné. Tolik k těmto hráčům.
Nyní k adminům, Kolle i Dyo jsou bezproblémoví a dle mě si své povinnosti plní. Admini nemusí a ani nebudou skákat, jak ty pískáš. O tom, kdo je a bude admin na Tobě vůbec nezáleží. To, že Tobě příjde každý zapnutý je Tvůj problém. Ale jak už jsem napsal, u Tebe je zapnutá i klika u dveří....Je to pořád a pořád dokola, mě a předpokládám ani nikoho jiného už ty Tvé kecy nebaví číst. To, že máš permu na chat, je čistě Tvou vinou, nikdo jiný za to nemůže. Pokud tady budeš nadále plácat nesmysly a zbytečně osočovat adminy, dostaneš i ban na web předpokládám.
Vyřešeno.
Nyní k adminům, Kolle i Dyo jsou bezproblémoví a dle mě si své povinnosti plní. Admini nemusí a ani nebudou skákat, jak ty pískáš. O tom, kdo je a bude admin na Tobě vůbec nezáleží. To, že Tobě příjde každý zapnutý je Tvůj problém. Ale jak už jsem napsal, u Tebe je zapnutá i klika u dveří....Je to pořád a pořád dokola, mě a předpokládám ani nikoho jiného už ty Tvé kecy nebaví číst. To, že máš permu na chat, je čistě Tvou vinou, nikdo jiný za to nemůže. Pokud tady budeš nadále plácat nesmysly a zbytečně osočovat adminy, dostaneš i ban na web předpokládám.
Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1