ts.gamesites.cz. Těšíme se na vaši návštěvu

TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 19 črc 2020, 22:08 VIP

Zdravím před asi tydnem jsem byl na ts s kamošem zvuk ok, slyšel jsem ho, on mě. Pár dní na to jsem se napojil a muj PC konkrétně směšovač hlasitosti TS3 nevidí. Prakticky jsme jakoby 2 v roomce, já mám zapojený sluchatka + mik a vidím jak někdo mluví ale neslyším ho, on mě ale ano. Vypojím mikrák a najednou mi zvuk jde, slyším ho ale mluvit nemohu, pouze psát. Už mi došli nápady jak to fixnout, s hráčem NoSwear či jak se jmenuje jsme na to zkoušeli příjít ale nikoliv. Nějaké rady či navody jak to opravit? V nastaveni zvuku zkrátka ts 3 není vidět.
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

TS3 problem

od Rumcajz » 19 črc 2020, 22:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 22 črc 2020, 08:58 VIP

Někdo schopny kdo umi poradit?
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod BillGatesUsa » 22 črc 2020, 14:01

Skús predinštalovať Teamspek. Keď ti to nepomôže tak skús spustiť "trouble shooting" a nájsť problém keď nič nebude fungovať tak skús dať svoj pc do opravy. Pravdepodobne tam budeš mať ešte oddelené zvuky (mám na mysli zvuk z reproduktorov a zo slúchadiel) čiže skús predinštalovať Teamspek, spustiť trouble shooter alebo dať pc do opravy :lol:
Snáď som nejako pomohol.
天使がsaid "Hi"
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
Uživatelský avatar
BillGatesUsa
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 212
Registrován: 24 dub 2020, 09:41
Bydliště: 1v1 aim serveri

Re: TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 22 črc 2020, 15:05 VIP

Je divný že mi to dělá až teď, discord, skype každý komunikační program mi klape jediný ts uz ne, ja do nedávna na ts volal s klukama a je docela blbost abych dával pc do opravy kvůli jediné věci. Muj směšovac hlasitosti prostě ts jen nevidí. Zkusím tvoje rady ale reinstalaci ts přijdu zas o svuj Rank na ts a musím si tp nahrát po 2. Znovu.
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod Kubeyy » 23 črc 2020, 06:43 VIP

RedQoo píše:ale reinstalaci ts přijdu zas o svuj Rank na ts a musím si tp nahrát po 2. Znovu.


Stačí si identitu zálohovať a o nič neprídeš.
ako-zalohovat-identitu-vip-ikony-na-ts-t8797.html
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
http://steamcommunity.com/id/KubH0
Uživatelský avatar
Kubeyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 2707
Registrován: 11 lis 2016, 15:57
Bydliště: Áno

Re: TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 25 črc 2020, 16:01 VIP

Nepohl restart,reinstal, nic. A nebudu dávat pc do opravy kvuli ts, počítačem to není. Kdyby jste četli psal jsem že vše ostatní ok. DC,Skype apod. Už nevím čím to může být.
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod Naiz » 25 črc 2020, 16:09 VIP

Tuším, čím by to mohlo být zapříčiněný. Napiš mi a můžeme se na to podívat.
Uživatelský avatar
Naiz
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 655
Registrován: 20 lis 2014, 18:11

Re: TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 30 črc 2020, 13:30 VIP

Ve smesovaci hlasitosti jsem v mistnosti s botem co pousti songy, zvuk neslysim ale graf se mi ve smesovaci hybe a zaznamenava zvuk
ale ja to neslysim už nevim cim to je zkusil jsem notebook od taty a ta sama chyba to nebude PC ani notebookem
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 30 črc 2020, 13:55 VIP

Avšak když to pustim na svym pc o kterem mam tenhle topic, se připojim na ts ale graf u bota nestoupa pouze mikrofon
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod BillGatesUsa » 30 črc 2020, 15:53

Tak ti neviem viac pomôcť mne sa to nikdy nestalo :lol:
天使がsaid "Hi"
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
Uživatelský avatar
BillGatesUsa
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 212
Registrován: 24 dub 2020, 09:41
Bydliště: 1v1 aim serveri

Re: TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 30 črc 2020, 17:46 VIP

Mě taky ne, tohle jsem nikdy nezažil aby mi ze dne na den přestal fungovat zvuk u TS. U starého pc bych tomu věřil.
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod Cobweb » 03 srp 2020, 12:45

Ahoj pokiaľ je toto ešte aktuálne tak ti skúsim poradiť.

Ja vždy keď nainštalujem novú komunikačnú aplikáciu tak mi treba nastaviť vstupné a výstupné zariadenia (mikrofón, slúchadlá). Keď si otvoríš nastavenia TS-ka, tak v Playback a Capture si podľa screenov (1,2) ktoré posielam nastav svoje zariadenia čo máš aktuálne pripojené. Pokiaľ by si sa pýtal prečo tam mám iba "základné" tak to je preto že mám notebook a vstavaný mik a reproduktory, ty by si tam mal vidieť nejaké svoje zariadenie na vyše.
Cob out.

EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin

JB HlStats:
Obrázek

Aim HlStats:
Obrázek
Uživatelský avatar
Cobweb
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 481
Registrován: 05 úno 2019, 06:54
Bydliště: Slovensko

Re: TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 15 srp 2020, 20:50 VIP

Zkusím tvoji radu jen jak budu na pc, děkuji.
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod REDQOO » 15 srp 2020, 22:07 VIP

Obrazek nefunguje nahraj aktaulní
,,Než cokoliv vzdáš, uvědom si nejprve, proč si s tím začal,,
Začínající streamer https://www.twitch.tv/redqoo_
Uživatelský avatar
REDQOO
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 160
Registrován: 04 říj 2016, 16:38
Bydliště: Pardubice

Re: TS3 problem

Příspěvekod Naiz » 15 zář 2020, 12:05 VIP

Je to stále aktuální ? Úplně jsem na tebe zapomněl, připomeň se klidně. :)
Uživatelský avatar
Naiz
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 655
Registrován: 20 lis 2014, 18:11


Zpět na Vše o TeamSpeaku

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků