• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] R.I.P. Maturita // falošné obvinenie z randomu
Název tématu [TTT #1 / Nick R.I.P. MATURITA]:
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/tomexo2
Popis situace/prohřešku admina [Typci sa zabijáju na schodoch a on odtiaľ zdrhá (ešte neboli mŕtvy) tak ho zabijem a je traitor (na to mi povie maturita že mám si vymyslieť niečo iného a dostal som 25-)]
Demo: http://leteckaposta.cz/524309280
Důkaz o jeho pochybení [15:30]: kde je vidieť že uteká odkiaľ sa striela
Viem že sa to nebanuje ale chcem aby maturita pochopil to čo predtým nepochopil (a vymýšľať si na čo budem?)
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/tomexo2
Popis situace/prohřešku admina [Typci sa zabijáju na schodoch a on odtiaľ zdrhá (ešte neboli mŕtvy) tak ho zabijem a je traitor (na to mi povie maturita že mám si vymyslieť niečo iného a dostal som 25-)]
Demo: http://leteckaposta.cz/524309280
Důkaz o jeho pochybení [15:30]: kde je vidieť že uteká odkiaľ sa striela
Viem že sa to nebanuje ale chcem aby maturita pochopil to čo predtým nepochopil (a vymýšľať si na čo budem?)
-
Slovenskyhrac - Amatér
[Zamietnuté] R.I.P. Maturita // falošné obvinenie z randomu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [TTT] R.I.P. Maturita // falošné obvinenie z randomu
Čau, je mi ľúto, že nechápeš tomu čo je a čo nie je random.
V tej miestnosti pri schodoch sa zabíjali Innocenti ak som správne usúdil z dema a to, že Jarster (T) sa na nich len prizeral, nechcel sa do toho miešať a hneď odišiel nič neznamená. (logicky nechcel stratiť karmu /zmýšľanie innocenta/)
Ty si ho teda zabil podľa MOVEMENTU, čo pravidlá zakazujú.
Viac k tomu ani netreba si myslím
Zamňa VYRIEŠENÉ
P.S: S tvojim kamarátom Bořivojom by ste sa mohli trocha skľudniť.
V tej miestnosti pri schodoch sa zabíjali Innocenti ak som správne usúdil z dema a to, že Jarster (T) sa na nich len prizeral, nechcel sa do toho miešať a hneď odišiel nič neznamená. (logicky nechcel stratiť karmu /zmýšľanie innocenta/)

Zamňa VYRIEŠENÉ
P.S: S tvojim kamarátom Bořivojom by ste sa mohli trocha skľudniť.
Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
Slovenskyhrac píše:Typci sa zabijáju na schodoch a on odtiaľ zdrhá (ešte neboli mŕtvy) tak ho zabijem a je traitor
Napíš mi sem prosím ťa normálne mená ja neviem kto je to TÝPCI ani ON ani neviem kto si TY na deme som žiadneho SlovenskéhoHráča nevidel. Plus čas udaj presne čo sa v akej sekunde stalo.
Potom sem môžem hodiť verdikt.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Zdravím, kedže sa jedná aj o mňa a sťažnosť, ktorú si podal na admina je totálna volovina tak ak môžem tak sa sem vyjadrím.
Traitor na schodoch zabíja inocienta nechcel som sa mu do toho miešať zahral som to tak, že "NECHCEM STRATIŤ KARMU" - lebo ty si nemohol nijak vedieť, že jeden je traitor a druhý inocient, ja som stál niekde pri dverách rebríku vidím, že sa tam strieľa tak idem preč, práve idem hore po rebríku na strechu a ty ma z ničoho nič zabiješ, ďalšie kolo sa ťa pýtam prečo si ma zabil a ty odpovieš:"Videl som ťa utekať z miesta kde sa strielalo" aspoň si pamätám, že niečo také si povedal lenže ja som stál hneď u dverí a proste vidím, že sa zabíjajú tak idem preč a ty hneď jak som vyšiel na rebrík tak po mne začneš páliť.
Takže usudzujem, že si ma zabil len podľa zvuku alebo si ma zabil len randomne.
Ja si tiež myslím ako povedal ADMIN maturita tu už nieje čo viac riešiť.
Traitor na schodoch zabíja inocienta nechcel som sa mu do toho miešať zahral som to tak, že "NECHCEM STRATIŤ KARMU" - lebo ty si nemohol nijak vedieť, že jeden je traitor a druhý inocient, ja som stál niekde pri dverách rebríku vidím, že sa tam strieľa tak idem preč, práve idem hore po rebríku na strechu a ty ma z ničoho nič zabiješ, ďalšie kolo sa ťa pýtam prečo si ma zabil a ty odpovieš:"Videl som ťa utekať z miesta kde sa strielalo" aspoň si pamätám, že niečo také si povedal lenže ja som stál hneď u dverí a proste vidím, že sa zabíjajú tak idem preč a ty hneď jak som vyšiel na rebrík tak po mne začneš páliť.
Takže usudzujem, že si ma zabil len podľa zvuku alebo si ma zabil len randomne.
Ja si tiež myslím ako povedal ADMIN maturita tu už nieje čo viac riešiť.
Zamňa VYRIEŠENÉ
-
selisheeno - Mistr
Re: [V riešení] R.I.P. Maturita // falošné obvinenie z rando
Hráč nie je schopný normálne popísať situáciu tak vychádzam z popisu admina. Pokiaľ niekoho zabiješ za jeho pohybovanie sa, ide o random.
Zamietnuté.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1