• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] pub1 ab fok
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1891
došiel som prvy krat na public, rozdal par hlav a nejaky crackhead s 1,3kd ratio a private steam profilom mi dal ban že aimbot, chcem ub
došiel som prvy krat na public, rozdal par hlav a nejaky crackhead s 1,3kd ratio a private steam profilom mi dal ban že aimbot, chcem ub
- hellnomen
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] pub1 ab fok
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: pub1 ab fok
bla bla bla a este raz B L A...
demo: http://leteckaposta.cz/281882239
casy:
2:17 (zapinas)
2:23 (n1)
3:40 (ale ti trepalo tym crossom co?
)
4:07 keby nesiel za stenu, tak ma hlavu, vidiet ako ti to trhlo a aj pocut ako cinklo
4:14 (nie je o com)
maj sa...
demo: http://leteckaposta.cz/281882239
casy:
2:17 (zapinas)
2:23 (n1)

4:07 keby nesiel za stenu, tak ma hlavu, vidiet ako ti to trhlo a aj pocut ako cinklo

4:14 (nie je o com)
maj sa...
-
Danco23 - CS 1.6 Admin
budem ignorovat fakt, ze si ma zabanoval na zaklade poslednych dvoch casov a potom si musel vycasovat hltv aby si namna nemal len jeden cas jak imbecil:
2:17 (zapinas) - s prepacenim k takejto picovine niet komentar
2:23 (n1) - ked tam pocujem awp, logicky si budem na ten level hlavy preaimovat
) - jj, strasne ab, hlavne to pekne trasie na tom zalagovanom hltv, aspon keby si mal nejake natocene demo, tak by to vyzeralo kusok inaksie
- keby si nemal sluchatka za 12e z alzy, pocul by si ze v dobe co som ho isiel peeknut tak sa tam strielal s mojim poslednym teammatom
4:14 (nie je o com) - kroky, crosshair placement na hlavu za behu, strasne insane cas, musel si to vycasovat lebo to sam nedas, nie
dufam, ze tento ban bol zo strany admina povazovany za vtip a nasledne mi vybavi unban, lebo toto je uplne k smiechu, viac k smiechu je to, ze admin je od 2013. a este si opravte hltv, neni na nom pocut skoro ziadne kroky
2:17 (zapinas) - s prepacenim k takejto picovine niet komentar
2:23 (n1) - ked tam pocujem awp, logicky si budem na ten level hlavy preaimovat

4:14 (nie je o com) - kroky, crosshair placement na hlavu za behu, strasne insane cas, musel si to vycasovat lebo to sam nedas, nie
dufam, ze tento ban bol zo strany admina povazovany za vtip a nasledne mi vybavi unban, lebo toto je uplne k smiechu, viac k smiechu je to, ze admin je od 2013. a este si opravte hltv, neni na nom pocut skoro ziadne kroky
- hellnomen
- Kolemjdoucí
hellnomen píše:dufam, ze tento ban bol zo strany admina povazovany za vtip
Jojo, byl.
Na demu cheaty, ban oprávněný.
Tvé možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Hezký den.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Re: [Vyřešeno] pub1 ab fok
Este dodam, ze je absolutne jedno, kto ti da ban a ako dlho je admin. Aj keby som bol admin 1 den, tebe ako cheaterovi to moze byt uplne jedno
keby som banoval wh, hltv nepouzijem (len v krajnom pripade), lenze u teba mozem pouzit aj 10 dem z hltv a vsetky budu jasne. (A znova ti to moze byt jedno ci je to hltv alebo normalne demo). Btw, ked citam tu tvoju "obhajobu" tak mi je smiesne skor to, ze si nevies priznat chybu a radsej sa do mna budes navazat, pritom aj slepy vidi co je na deme. Ale budis, nabuduce skus bez cheatov. Mozno budes mat bez nich lepsie k/d ako ja, co hra for fun, kto vie 

-
Danco23 - CS 1.6 Admin
mozem vediet, ktory cas bol najviac podozrivy? znovu opakujem, keby ste nemali hltv z 2009 alebo nejaku zabugovanu kktinu, na ktorej nieje pocut ani vlastne kroky, lepsie by bolo, keby mi admin postne vlastne demo kde by bol viac smooth crosshair movement a bolo pocut aspon nieco nez len strely
danco, k tvojmu blbemu komentaru, ktory som si vobec nevyziadal, nebudem reagovat, dal si mi ban za crosshair placement, kde som mohol one-tapnut tcko, a k casu 3:40 - pozri si ten cas este tak 20x spomalene a pozri sa, ze to trasiem s rukou a netrasie mi ten cross v okoli jeho hlavy, to by si mohol jak pub admin vediet alebo kazdy admin by si mal skusit rozne cheaty aby aj vedel ako funguju a vyzeraju v praxi a nie len banovat tupe deti s rage abckom alebo hs only cez steny awpckom
danco, k tvojmu blbemu komentaru, ktory som si vobec nevyziadal, nebudem reagovat, dal si mi ban za crosshair placement, kde som mohol one-tapnut tcko, a k casu 3:40 - pozri si ten cas este tak 20x spomalene a pozri sa, ze to trasiem s rukou a netrasie mi ten cross v okoli jeho hlavy, to by si mohol jak pub admin vediet alebo kazdy admin by si mal skusit rozne cheaty aby aj vedel ako funguju a vyzeraju v praxi a nie len banovat tupe deti s rage abckom alebo hs only cez steny awpckom
- hellnomen
- Kolemjdoucí
neviem co si zac, ale z tvojho postu viem usudit, ze si poloretardovany evip a mas nahrane 2 mesiace dokopy alebo si adminov kamos. zdrz sa komentara
- hellnomen
- Kolemjdoucí
Pokud s verdiktem nesouhlasis, napis nekteremu z hlavnich CHH - extremer, Groos.
Lock.
Lock.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1