Volná diskuze o našich serverech a módech.

Survival, vylepšenie serveru

Příspěvekod Koraq » 02 zář 2020, 06:39 VIP

Zdravím, som síce na servery nový, nemám EVIP, ale podľa mňa je na serveri moc málo príkazov. Ten survival je skrátka taký... doslova Vanilla server. Jediný užitočný príkaz je pre mňa v podstate len /home a /sethome, inak tam fakt nič nie je. Ender perly napr. taktiež nefungujú... Takže predpokladám že ani niektoré redstone obvody nebudú funkčné. Nehnevajte sa admini, ale za mňa server o ničom. Je to doslova Vanilla server s 3 pluginami max.

Server má byť pre hráča zábavní, má tam byť čo najviac príkazov, skrátka... aby ten server toho hráča aj bavil. Keď si budem chcieť zahrať Vanillu, pôjdem na singleplayer. V singleplayer-i je viac príkazov ako na vašom Survival servery. Veď zahrajte si aj nejaký iný server, napr. mineplex, a inšpirujte sa.

Ďalšia vec: Warpy. Tragédia. Ale fakt že čistá. Prečo nedovolíte EVIP hráčom aby si warpy mohli aj sami zrušiť? Toto je ďalšie mínus. Je tam plno zbytočných warpov. Navrhujem aby sa vytvoril nejaký "Friends List", kde si hráči budú môcť pridať do priateľov iných hráčov, a tým následne môžu povolovať napr. resku, môžu sa pozerať na vytvorené warpy ich priateľov atď...

Je to skrátka čistý Vanilla server. V A-tíme máte tisícky Adminov... prečo HLSA nerozdelí nejaké úlohy, a každý admin začne na niečom pracovať.
Koraq
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 14
Registrován: 13 srp 2020, 16:48

Survival, vylepšenie serveru

od Rumcajz » 02 zář 2020, 06:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Survival, vylepšenie serveru

Příspěvekod DogeTennant » 02 zář 2020, 07:57 VIP

Ahoj,

nevím jak dlouho na serveru hraješ, ale napsal si že si nový a je to znát... Nejdřív k tomu co si prostě napsal špatně - EVIP hráči si můžou sami rušit warpy, nevím kde si zjistil, že to nejde. Friend list na serveru potřebný není, možná kdyby tam hrálo 500 hráčů, tak jo, ale takhle se hráči na serveru v pohodě vidí a můžou spolu komunikovat bez problémů a povolování do residence se dá udělat přímo přes resky a nemusí na to být jinej systém. A když se někdo s někým baví, tak si většinou mezi sebou sami řeknou co má ten druhý za warpy. A čistý vanilla server to rozhodně není, jsou tam unikátní mobové, ze kterých padají unikátní věci. Za hlasování se spawnuje piňata, ze které lze získat odměny, máš tam eventy, spouštěné eventmastery a další věci... + třeba ještě donedávna tam byly i duely, které se teď bohužel musely odstranit kvůli bugu.

A to mě teda přivádí k tomu zbytku. Je to survival server, co všechno by si tam jako chtěl? Survival rozhodně není, nebo by minimálně neměl být o tom že tam je co nejvíc příkazů. Pak by to bylo akorát přeplácaný a nevim jestli by to pak bylo víc zabavný (méně je někdy více). Napsal si že když si chceš zahrát vanillu tak si zapneš singleplayer, ale zapomínáš na to že na serveru hraje spousta lidí ve skupinkách a to už by v singleplayeru neudělali.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA
 
Příspěvky: 2235
Registrován: 15 dub 2015, 15:56

Re: Survival, vylepšenie serveru

Příspěvekod KSomaS » 05 zář 2020, 11:11 VIP

Zdravím, nechcem vytvárať ďalší topic :) len sa chcem spýtať či by sa nedali dať špeciálny mobovia aj do su2
Nech ta sila sprevádza.

SamoSK

Obrázek
Uživatelský avatar
KSomaS
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 274
Registrován: 16 led 2018, 20:21
Bydliště: Michalovce

Re: Survival, vylepšenie serveru

Příspěvekod DogeTennant » 06 zář 2020, 23:42 VIP

KSomaS píše:Zdravím, nechcem vytvárať ďalší topic :) len sa chcem spýtať či by sa nedali dať špeciálny mobovia aj do su2


Přidal sem je tam
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA
 
Příspěvky: 2235
Registrován: 15 dub 2015, 15:56


Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků