• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Jailbreak servers I Vlacisko
Zdar,
rád by jsem si požádal o admin práva na Jailbreak serverech.
Nick ve hře : Vlacisko
Nick na forum : Matysek2003
Profil na forum : matysek2003-u57793.html
Věk : 17
Steam Nick : Mates Vlaci
Steam ID : STEAM_0:0:190002806
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=46205
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ne
Něco o sobě : Zdravím, cs 1.6 hraju už delší dobu ale nejvíce mě můžou někteří znát jen na JB serverech protože to jsem hrál nejvíce a vím jak to tam funguje. Jednou jsem měl příležitost se stát Adminem také jsem si to vyzkoušel jenže potom se server zrušil kvůli financím takže pak už jsem možnost neměl. Když mám čas tak si rád samozřejmě zahraju na JB serverech jelikož mě to neskutečně baví hlavně když to tam lidi umí a hrají podle pravidel.
Proč by jsem chtěl být na GS admin? : Chcem pomáhat tomuhle portálu zabránit lidem co porušují pravidla protože každý víme že kdýž si chce někdo v klidu zahrát ale je tam nějaký týpek co to trollí porušuje pravidla tak koho bý to potom bavilo. A hlavní je že se chci snažit být portálem přikladem - přinosem
rád by jsem si požádal o admin práva na Jailbreak serverech.
Nick ve hře : Vlacisko
Nick na forum : Matysek2003
Profil na forum : matysek2003-u57793.html
Věk : 17
Steam Nick : Mates Vlaci
Steam ID : STEAM_0:0:190002806
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=46205
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ne
Něco o sobě : Zdravím, cs 1.6 hraju už delší dobu ale nejvíce mě můžou někteří znát jen na JB serverech protože to jsem hrál nejvíce a vím jak to tam funguje. Jednou jsem měl příležitost se stát Adminem také jsem si to vyzkoušel jenže potom se server zrušil kvůli financím takže pak už jsem možnost neměl. Když mám čas tak si rád samozřejmě zahraju na JB serverech jelikož mě to neskutečně baví hlavně když to tam lidi umí a hrají podle pravidel.
Proč by jsem chtěl být na GS admin? : Chcem pomáhat tomuhle portálu zabránit lidem co porušují pravidla protože každý víme že kdýž si chce někdo v klidu zahrát ale je tam nějaký týpek co to trollí porušuje pravidla tak koho bý to potom bavilo. A hlavní je že se chci snažit být portálem přikladem - přinosem
- Matysek2003
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Jailbreak servers I Vlacisko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak servers I Vlacisko
Nemáš splnené základné podmienky. Dohraj aktivitu, nech si o tebe môžeme spraviť obraz a potom sa ozvi sem do Topicu alebo mne do PM.
Admini zatiaľ môžu posielať referencie.
V riešení...
Admini zatiaľ môžu posielať referencie.
V riešení...
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]Jailbreak servers I Vlacisko
Seva,
Chcel by som len povedať že tento týpek od kedy som ho videl hrať je na serveroch skoro vždy a z mojej skúsenosti upozorňuje hráčov ktorý robia bordel. Ale bohužiaľ ešte nemá práva takže ich nemôže trestať
To je všetko Dikec.
Chcel by som len povedať že tento týpek od kedy som ho videl hrať je na serveroch skoro vždy a z mojej skúsenosti upozorňuje hráčov ktorý robia bordel. Ale bohužiaľ ešte nemá práva takže ich nemôže trestať
To je všetko Dikec.
Deň bez smiechu je stratený
Charles Chalpin
Charles Chalpin
-
WarriorAwesome - Kolemjdoucí
V žiadosti píšeš, že si nemal žiadne BANy a potom na serveri napíšeš toto:
Skús mi to nejako vysvetliť.
2020-09-20 08:11:08 mám 7 vac banu. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_felix
Skús mi to nejako vysvetliť.
-
Vysvetlené v PM (cheaty na GO).
Zatiaľ si ešte nemyslím, že by si zvládal prácu Administrátora a tvoj chat ma v tom len utvrdzuje:
Takisto sa ešte ako Admin nechováš:
Dáme tomu pár mesiacov a potom sa uvidí.
Zamietnuté.
Zatiaľ si ešte nemyslím, že by si zvládal prácu Administrátora a tvoj chat ma v tom len utvrdzuje:
2020-09-19 18:37:40 já si nevěřím. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_arctic
2020-09-19 18:37:46 protože za CT jsem nervozní jak nevím co. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_arctic
2020-09-19 18:38:23 kdýž jsme CT a simon tak jsem nervozní. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_arctic
Takisto sa ešte ako Admin nechováš:
2020-09-19 18:46:15 protože ráno jaký tu jsou degeši. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_arctic
2020-09-19 18:52:37 hele mentálně je ti 7. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jail_arctic
2020-09-20 11:57:38 to je napíču. Gamesites.cz ^JailBreak #6 mini jb_snow
Dáme tomu pár mesiacov a potom sa uvidí.
Zamietnuté.
-
• Stránka 1 z 1