• Stránka 1 z 1
[Z]žiadost admin prava
Ahoj, rád bych si požádal o práva na zombie nigh servery
Nick ve hře : GOGOMANTV578
Nick na fóru :poloprazdny
Profil na fóru : ucp.php
Věk : 18
Steam nick : michaljarusinsky25
Steam ID : STEAM_0:1:538964446
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=39036
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano dostal jsem nějaký ten ban, omluvil jsem se a poučil.
Něco o sobě : Jmenuji se michal , je mi 18 let a chodím na strednu skolu . Můj oblíbený sport je fotbal. Ve volném čase chodím ven s přáteli, sleduji filmy, jezdím na kole a také hraji různé hry. Nejraději hraji Counter-Strike. Občas chodím na brigády.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chci pomáhat portálu se dále vyvíjet a také udržovat pořádek na zombie serverech. Poslední dobou je hodně hráčů kteří cheatují, nadávají a kazí hru ostatním hráčům. Když je nahlásím do PP, tak nějakou dobu trvá, než dostanou ban a mezi tím kazí hru dále. Kdybych měl práva, tak bych to mohl vyřešit hned na serveru. Také mě nebaví stále volat adminy na DIP hráče, které nemá smysl nahlašovat do PP.
Děkuji za váš čas věnovaný této žadosti,
S podravem GOGOMANTV578.
Nick ve hře : GOGOMANTV578
Nick na fóru :poloprazdny
Profil na fóru : ucp.php
Věk : 18
Steam nick : michaljarusinsky25
Steam ID : STEAM_0:1:538964446
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=39036
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano dostal jsem nějaký ten ban, omluvil jsem se a poučil.
Něco o sobě : Jmenuji se michal , je mi 18 let a chodím na strednu skolu . Můj oblíbený sport je fotbal. Ve volném čase chodím ven s přáteli, sleduji filmy, jezdím na kole a také hraji různé hry. Nejraději hraji Counter-Strike. Občas chodím na brigády.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chci pomáhat portálu se dále vyvíjet a také udržovat pořádek na zombie serverech. Poslední dobou je hodně hráčů kteří cheatují, nadávají a kazí hru ostatním hráčům. Když je nahlásím do PP, tak nějakou dobu trvá, než dostanou ban a mezi tím kazí hru dále. Kdybych měl práva, tak bych to mohl vyřešit hned na serveru. Také mě nebaví stále volat adminy na DIP hráče, které nemá smysl nahlašovat do PP.
Děkuji za váš čas věnovaný této žadosti,
S podravem GOGOMANTV578.
-
poloprazdny - Kolemjdoucí
[Z]žiadost admin prava
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadost admin prava
Nic mi do toho není jo ale nemyslím si, že když už tě odmítli kolikrát, že tě do týdne přijmou. 

JURKOMOR
-
morrisbye - Kolemjdoucí
Re: žiadost admin prava
U nás práva nedostaneš, zkus to za pár let až budeš schopen aspoň napsat žádost podle svých slov.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1