• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] suprerer, drapek/jb2
1. Popis situace - Jsme poslední 2 tčka, to druhé bylo celé kolo někde pryč na útěku, tak simon zapne box, aby vylezlo ven. Tčko vyleze ven, simon a ctčka místo toho aby ho zabili, tak jen čumí. Na serveru jsou přítomni 2 admini, ale ani jeden nezasáhne a neřekne simonovi, že ho má zabít. Asi protože ta poslední zebřička byl admin, tak se mu to nehodilo.
2. Důkazy - 14:10 http://leteckaposta.cz/832058430
2. Důkazy - 14:10 http://leteckaposta.cz/832058430
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
[Vyriešené] suprerer, drapek/jb2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: suprerer, drapek/jb2
Ahoj,
je pravda, to co píšeš a situaci jsme určitě řešit měli.
Další kolo jsme jí oba hned psali, že mě měla zabít, dokonce jí to CT i Florida řekli.
V danou chvíli jsem to JÁ neřešil z toho důvodu, protože jsem si myslel, že mě zabije buď ona, nebo ty CT, a taky z toho důvodu, že kill jsi mohl dostat i ty, protože jsi přede mnou utíkal, ale kdyby tě zabili, tak vím, že asi nevěděla, jestli mě má zabít, a taky jsem v tu chvíli po tobě šel tak moc, že bych ani nevěděl, jak tu situaci řešit.
Takže se ti omlouvám, že jsem to neřešil a místo toho tě zboxoval
Sup
je pravda, to co píšeš a situaci jsme určitě řešit měli.
Další kolo jsme jí oba hned psali, že mě měla zabít, dokonce jí to CT i Florida řekli.
V danou chvíli jsem to JÁ neřešil z toho důvodu, protože jsem si myslel, že mě zabije buď ona, nebo ty CT, a taky z toho důvodu, že kill jsi mohl dostat i ty, protože jsi přede mnou utíkal, ale kdyby tě zabili, tak vím, že asi nevěděla, jestli mě má zabít, a taky jsem v tu chvíli po tobě šel tak moc, že bych ani nevěděl, jak tu situaci řešit.
Takže se ti omlouvám, že jsem to neřešil a místo toho tě zboxoval

Sup
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Ahoj Taky se ještě vyjádřím. Něco málo jsme si i o tom řekli i v A-chatu. a potom i Katijku na to upozornili. Tobě se chci omluvit a příště budu líp sledovat hru. Jako admin jsem mu nemohl dát slay, Příště budou CT upozornění. Díky 

-
skinnywliggler - Drbna
Admini majú zakázané manipulovať s ostatnými adminmi.
Admin Drápek (Skinny) mal zviazané ruky a nemal ako hráča (admina) potrestať. Samozrejme admin mal zasiahnúť do hry, najlepšie v tomto prípade voicom a upozorniť CT, aby takéhoto väzňa zabili.
A zas Suprerer ako druhý admin na serveri, sa mohol zachovať profesionálnejšie a nechať sa zabiť (napríklad) alebo sám upozorniť CTčka, že má dostať kill pre neplnenie príkazov Simona.
Sťažnosť oprávnená.
Admin Drápek (Skinny) mal zviazané ruky a nemal ako hráča (admina) potrestať. Samozrejme admin mal zasiahnúť do hry, najlepšie v tomto prípade voicom a upozorniť CT, aby takéhoto väzňa zabili.
A zas Suprerer ako druhý admin na serveri, sa mohol zachovať profesionálnejšie a nechať sa zabiť (napríklad) alebo sám upozorniť CTčka, že má dostať kill pre neplnenie príkazov Simona.
Sťažnosť oprávnená.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1