• Stránka 1 z 1
[Z]Žiadosť o práva admina
Nazov: Basebuilder
Nick v hre : Berty
Nick na fóre : MasterFrajeris
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : BERTY
Steam ID : STEAM_0:1:102477085
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=40145
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nehovorím, že som bol anjel v minulosti (2k15,16), mal som bany za nadávky väčšinou, aktuálne si myslím, že som už predsa len dospel
predsa len 5 rokov je 5 rokov a skúsenosti už nejaké so sebaovládaním mám. Roundbany som dostal asi 2x: 1. za neplnenie (bol som afk - večerial som) a druhý si ozaj nespomínam čo to bolo už...
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Damián a mám ukončené gymnázium s maturitou. Momentálne som študentom na univerzite, kde študujem učiteľstvo telesnej výchovy a ruského jazyka. Vo voľnom čase tancujem, sem tam si zahráme futbal s chalanmi a samozrejme csko je srdcovka
Prečo by som chcel na GS adminovať? :Chcem byť prínosom pre miestne servery/portál, aby tá spravodlivosť sa predsa len vyšvihla a nepanovalo zlo na serveroch.
Nick v hre : Berty
Nick na fóre : MasterFrajeris
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : BERTY
Steam ID : STEAM_0:1:102477085
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=40145
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nehovorím, že som bol anjel v minulosti (2k15,16), mal som bany za nadávky väčšinou, aktuálne si myslím, že som už predsa len dospel

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Damián a mám ukončené gymnázium s maturitou. Momentálne som študentom na univerzite, kde študujem učiteľstvo telesnej výchovy a ruského jazyka. Vo voľnom čase tancujem, sem tam si zahráme futbal s chalanmi a samozrejme csko je srdcovka

Prečo by som chcel na GS adminovať? :Chcem byť prínosom pre miestne servery/portál, aby tá spravodlivosť sa predsa len vyšvihla a nepanovalo zlo na serveroch.
-
MasterFrajeris - Zkušený
[Z]Žiadosť o práva admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva admina
Asi ste prekukli tento môj topic, lebo na niektoré vyššie ste už odpovedali, tak pripomínam iba, že by som rád požiadal o práva stať sa adminom.
-
MasterFrajeris - Zkušený
Ahoj, nemusíš sa báť, na tvoju žiadosť sa nezabudlo
HLSA BB o tom vie a určite sa ti tu čoskoro vyjadrí 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Okej, díky šéfe
Pekný zvyšok večera prajem.
S pozdravom MasterFrajeris

S pozdravom MasterFrajeris
-
MasterFrajeris - Zkušený
Hello my friend, mal som isté udalosti, ktoré ma trošku časovo vyťažovali. Čo sa žiadosti týka, rád by som počul názory mojich kolegov, takže mi posielajte prosím referencie na žiadateľa.
V riešení..
V riešení..
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [V riešení]Žiadosť o práva admina
Kolegovia s tebou dobré skúsenosti nemajú. V chate sa nájdu pokusy o dohody, čo nemám moc rád a navyše, na účty s VAC banom práva nedávame. Skús popracovať na nedostatkoch a na tom, aký názor na teba majú ostatní admini a hlavne budeš potrebovať nový účet so Steam CSkom bez VAC banu.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1