I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Stížnost na: All/All/

Příspěvekod letoa » 02 lis 2020, 10:25 VIP

Ahoj,
Začnu s tím, že bych chtěl podat stížnost na dá se říci většinu adminů.
Dám sem příklady:
TopBiogs, daethrun, jakobicek, _yevgeni,.. a už několikrát jsem byl bezdůvodně kicknut od nějaké stejnojmeného admina a bez omluvy.
Také by mě zajímalo, zda-li je opravdu zakázané radit spoluhráčům přes nějaký program?

Btw: Neříkám, že to porušujete furt, ale někdy se to stává a když to píšeme do chatu, tak jste jak v jiné dimenzi. Asi nechytáte signál, netuším :-DD.

Tak začneme u TopBiogs. Od banu, který jsem dostal, jsi mohl nahlásit dá se říci 10 hráčů za celou dobu.
Př. Nebrání CT, neplnění povinnosti CT, za demenci, FK, nadržování.
daethrun, ty jsi mi dal dneska přehoz, za to, že jsem nenahlásil nevýhodu hráčovi / či ho nezabil.
Takhle, byli tam 2 CT hned vedle mě, možná více CT tam bylo a ty si vybereš mě jen kvůli tomu, že jsem někde dal FK, který mi nikdo nenahlásil? Jelikož jsem se myslím ptal někde v tom kole CT.

+ Simon má dost práce s tím, uhlídat vězně. Ostatní CT mají za povinnost chránit simona před útokem vězňů.. Na té mapě, tuším jb_rats byla polovina CT AFK a žádný admin s tím nic neudělal. Jedině nějaky VB tam přemístil jedno CT k T za nějakou banalitu. Kupa adminů se sejde a je tam větší bordel, než tam byl.

Jak psal jeden člověk do mini-chatu, když je Vás potřeba, nejste nikde, ale když ne, tak jste všude a k ničemu.

Když poukazujete na pravidla a všelijaké hovadiny a mně dáte za to kick, ban na 4 hodiny, tak to dodržujte taky prosím Vás.

Klidně sem flákněte můj chat a dema, je mi to úplně jedno. :-DDDD

- Logika 2020.
Myslete si o tom, co chcete, zamčete to, ale štve mě to :)))))))))))

Klidně se vyjádřete :))
letoa
Drbna
Drbna

[Vyriešené] Stížnost na: All/All/

od Rumcajz » 02 lis 2020, 10:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na: All/All/

Příspěvekod RoZa » 02 lis 2020, 11:52 VIP

Ja som osobne zatiaľ nekickol nikoho za radenie, vždy som na to upozorňoval, neviem ako ostatní, ale admini konajú tak ako uznajú za najlepšie, samozrejme, že vždy niekto pochybí, ale na tom je tá komunikácia.

Problém je v tom, že väčšina hráčov, vrátane teba, si myslí, že vedia viac ako admini, a že by ste robili všetko lepšie a inak, ako robíme my teraz. Vetu "Když je Vás potřeba, nejste nikde, ale když ne, tak jste všude a k ničemu." by som z kontextu vybral, pretože sa nezakladá na pravde, keďže veľa z nás chodí pravidelne na servery a kontroluje situácie na servery. Sme ústretoví, keď nám niekto napíše na steame/teamspeaku a žiada o to, aby sme prišli na server, aj keď máme inú prácu, alebo nestíhame. My admini sa snažíme, aby bolo všetko pod dohľadom, samozrejme, že to tak vždy nie je, ale jasne ti môžem povedať, že robíme všetko preto, aby server bežal bez problémov.
RoZa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod letoa » 02 lis 2020, 13:24 VIP

RoZa píše:Ja som osobne zatiaľ nekickol nikoho za radenie, vždy som na to upozorňoval, neviem ako ostatní, ale admini konajú tak ako uznajú za najlepšie, samozrejme, že vždy niekto pochybí, ale na tom je tá komunikácia.

Problém je v tom, že väčšina hráčov, vrátane teba, si myslí, že vedia viac ako admini, a že by ste robili všetko lepšie a inak, ako robíme my teraz. Vetu "Když je Vás potřeba, nejste nikde, ale když ne, tak jste všude a k ničemu." by som z kontextu vybral, pretože sa nezakladá na pravde, keďže veľa z nás chodí pravidelne na servery a kontroluje situácie na servery. Sme ústretoví, keď nám niekto napíše na steame/teamspeaku a žiada o to, aby sme prišli na server, aj keď máme inú prácu, alebo nestíhame. My admini sa snažíme, aby bolo všetko pod dohľadom, samozrejme, že to tak vždy nie je, ale jasne ti môžem povedať, že robíme všetko preto, aby server bežal bez problémov.

Já s Tebou souhlasím, jelikož máte praxi v tomto oboru a Já to chápu.
Ale zase... Já ten Jailbreak nehraji X- let.. Nevím přesně ty pravidla. Neměl jsem vlastně PC cca, 4 roky. Sice vím, můj problém, ale prostě dost se tu toho změnilo a já si nebudu rvát všechno z fora do hlavy na jeden pokus, prostě.. to samozřejmě nejde.
Proto chodím k CT, abych se to naučil. Ale když prostě řeknu například: Admin mě grabne či mě za něco napomene a říká, že jsem dal FK a já mu řeknu, že jsem to neviděl, tak se začne chovat jak s prominutím idiot a dělá on ze sebe jak ví všechno.
Prostě, když jsem ho neviděl, tak jsem ho neviděl.
Admini musí počítat s tím, že hráči se 100% nevěnují té hře, třeba jí, či volají se svojí holkou, co já vím. :-DDD do podrobnosti nechci zacházet..

To, co jsem napsal je pravda i ne.. Už fakt hodněkrát se mi stalo, že nikdo nebyl k máni, protože to byli DIP hráči a my s tím nic neuděláme... a jestli někdo napíše "Kup si STEAM" tak se jdi zakopat. Na takové debilní kecy nejsem zvědavý :-D. Bez prominutí.

+ Dá se říci, že jakž takž chápu ty pravidla, dokonce i pomáhám hráčům a nahlašuji nevýhody, které nevidí ani simon, který je admin. A o tohle mi jde, o ten princip, zda-li mě chápeš?

A také chápu, nemůžete být všude, nemůžete se rozpůlit na nejmenší kousky... ono by ani nešlo tolik o to, že nejste na serverech, spíš jde o to, aby jste dávali větší pozor na simona... na jeho příkazy, co dělá, proč to dělá..
Když to shrnu.. za celý měsíc, tak bych mohl nahlásit asi..30 +/- hráčů za FK, MFK, DEMENCI, nadržování a mnoho dalšího... a to nemluvím jen o JB, i o HNS, AIM, DE_DUST..

My hráči Vám také dost pomáháme tím, že nahlašujeme ty kaziče té hry, což by jsme si mohli všichni vážit jak my vaší pomoci, tak vy naší. (Neříkám, že si toho nevážíte.. aby někdo neměl blbé kecy) :-D

Před asi půl hodinou jsem se hádal zřejmě s akademikem.. řval do mě, že mám dát někomu nevýhodu, akorát samozřejmě nemohu věřit T.. proto jsem se zeptal CT a ten také nevěděl, omluvil jsem se mu a prostě jel do mě 10 minut, že mu mám dát nevýhodu.. to samé s dalším akademikem...dalších 5 minut kvůli kravině. A oběma jsem se omluvil, že jsem to neviděl a furt si drželi svoje. A já vážně akademikům věřit nebudu :).

Taktéž.. když už jsem u těch Akademiků... nechci tu někoho snižovat, ale dost akademiků sere na svoje povinnosti.
Kupříkladu: Pali.. nic proti Tobě nemám, jen to zminuji.. Hráli jsme někdy nedávno HNS a samozřejmě za neplnění modu se nějak asi trestá, či-li si skákal FJ.

Mám i pár napádu na zlepšení na JB a podle mě by to prospělo.. Zkusím je umístit do sekce Servery a uvidíme..

Budu rád za každé vyjádření no.. :/
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod mladyleopard » 02 lis 2020, 17:36 VIP

Ahoj, já jsem nikoho za radění dnes nekicknul a zatím nikdy v životě jsem nemusel hráče kicknout z důvodu, že by si radil s někým na TS nebo někde jinde, když už jsem to zaslechl, tak jsem je vždy jen upozornil a víc to řešit nebylo třeba. Když už někdo radí v chatu, tak jdu podle banovacího pořádku Upozornění, Kick, Ban.

-jakobicek.
bejt real je vzácný
mladyleopard
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod letoa » 02 lis 2020, 19:33 VIP

ItsmeJAKOBIC3K píše:Ahoj, já jsem nikoho za radění dnes nekicknul a zatím nikdy v životě jsem nemusel hráče kicknout z důvodu, že by si radil s někým na TS nebo někde jinde, když už jsem to zaslechl, tak jsem je vždy jen upozornil a víc to řešit nebylo třeba. Když už někdo radí v chatu, tak jdu podle banovacího pořádku Upozornění, Kick, Ban.

-jakobicek.

Já to nemyslím konkrétně na Tebe/Vás.
Myslím to na všechny, netuším kdo to byl, ale stalo se mi to už 5-7x.

U Vás jsem spíš myslel to, že nadržujete a nedáváte pozor při hře.
Vím, je to těžké uhlídat pomalu 20 hráčů na serveru, ale mohlo by se to nějak zlepšit.. :-D.
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod bedrich11 » 02 lis 2020, 22:19

To sem psal ja do minichatu a byva to tak nekdy, nekdy pomalu vice adminu nez hracu, pak.jsou tam 3 dipkari hraci pisou adminum a vsivhni nemaji cas , napises sem do minichatu nic, vetsinou to po 15 minutach odpojim radsi, nez koukat jak tam ty dipkari davaji duely mezi sebou a behaj tam s sh :D
bedrich11
Amatér
Amatér

Příspěvekod Habs » 02 lis 2020, 23:53 VIP

Dám sem příklady:
TopBiogs, daethrun, jakobicek, _yevgeni,..

Z menovaných sú admini iba dvaja.

Si veľmi zvláštny typ hráča a z Tvojho vyjadrovania a vystupovania skutočne neviem, čo si mám myslieť a čo presne si chcel týmto topikom dokázať, pokúsim sa teda stručne Ti vysvetliť ako to funguje/ako by to fungovať malo.

Admini sú vedení k tomu (a ver, že si na tom zakladáme a denne na to apelujeme), aby slušných hráčov v prípade (pre nás) zanedbateľnej neznalosti pravidiel, ktorá nie je účelová, netrestali a teda aby v ich primárnom záujme bolo vysvetlenie všetkého potrebného. Čiže v konečnom dôsledku má ísť len o akési usmernenie, ktoré je hráčovi poučením. V našom záujme nie je alebo teda minimálne by nemalo byť vyhľadávanie chýb, ktoré by mali byť zámienkou k potrestaniu. Práve naopak. Na druhej strane, ak sa týchto chýb u jedinca nazbiera za krátky časový úsek (jednu mapu) niekoľko, admin je oprávnený v záujme plynulého a bezproblémového chodu servera takého hráča potrestať. Bolo by rozumné, ak by sme v tomto prípade o treste vôbec nehovorili. Rozumný hráč si uvedomí chybu (v ideálnom prípade sa z nej poučí a uzná, že postup admina bol opodstatnený). Nevylučujeme však ani možnosť, že správanie a postupy adminov nemusia byť vždy príkladné a prípadné nezrovnalosti, ktoré sú podložené nejakým dôkazom, neignorujeme a ich eliminácia je v našom prioritnom záujme. Preto, ak máš však pocit, že boli situácie, kde Ti admini krivdili, tak namiesto akýchsi lží a poloprávd, ktorých tento topik obsahuje niekoľko, dodaj demo. Ak nemáš vlastné, môžeš využiť hltv.

My hráči Vám také dost pomáháme tím, že nahlašujeme ty kaziče té hry, což by jsme si mohli všichni vážit....

Nie len prácu adminov, ale aj prácu hráčov, ktorí vo svojom voľnom čase nahlasujú prehrešky do porušovania pravidiel, si nesmierne vážime. Aj keď sa tu z času na čas nájdu takí, ktorí za porušovanie pravidiel nahlásia sami seba.

V skratke z toho vyplýva asi toľko, že:
  • Ak ti nebude nejaká situácia na serveri jasná a admina slušne požiadaš o jej vysvetlenie, pevne verím, že ti každý z nich vyhovie. Ak by sa ti niečo nezdalo, môžeš kontaktovať mňa alebo iné HLSA,

• Admin ťa nebude za porušenie pravidiel trestať vtedy, keď bude evidentné, že nebolo účelové a chybička plynula iba z Tvojej neznalosti,

• Keď budeš mať pocit, že admin nekoná správne, nahlásiš ho na fórum, prípadne ak nechceš aby išlo o verejnú sťažnosť, znovu môžeš mne alebo inému HLSA zanechať PM na webe, ktorá bude obsahovať dôkaz, pretože ten je kľúčový.

Sťažnosti nemajú slúžiť ako diskusie, majú byť adresné, vecné, podložené dôkazom. Ak teda existuje demo, ktoré by podporilo tvoje tvrdenia, dodaj ho. V opačnom prípade bude sťažnosť uzavretá.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod letoa » 03 lis 2020, 01:30 VIP

Habs píše:
Dám sem příklady:
TopBiogs, daethrun, jakobicek, _yevgeni,..

Z menovaných sú admini iba dvaja.

Si veľmi zvláštny typ hráča a z Tvojho vyjadrovania a vystupovania skutočne neviem, čo si mám myslieť a čo presne si chcel týmto topikom dokázať, pokúsim sa teda stručne Ti vysvetliť ako to funguje/ako by to fungovať malo.

Admini sú vedení k tomu (a ver, že si na tom zakladáme a denne na to apelujeme), aby slušných hráčov v prípade (pre nás) zanedbateľnej neznalosti pravidiel, ktorá nie je účelová, netrestali a teda aby v ich primárnom záujme bolo vysvetlenie všetkého potrebného. Čiže v konečnom dôsledku má ísť len o akési usmernenie, ktoré je hráčovi poučením. V našom záujme nie je alebo teda minimálne by nemalo byť vyhľadávanie chýb, ktoré by mali byť zámienkou k potrestaniu. Práve naopak. Na druhej strane, ak sa týchto chýb u jedinca nazbiera za krátky časový úsek (jednu mapu) niekoľko, admin je oprávnený v záujme plynulého a bezproblémového chodu servera takého hráča potrestať. Bolo by rozumné, ak by sme v tomto prípade o treste vôbec nehovorili. Rozumný hráč si uvedomí chybu (v ideálnom prípade sa z nej poučí a uzná, že postup admina bol opodstatnený). Nevylučujeme však ani možnosť, že správanie a postupy adminov nemusia byť vždy príkladné a prípadné nezrovnalosti, ktoré sú podložené nejakým dôkazom, neignorujeme a ich eliminácia je v našom prioritnom záujme. Preto, ak máš však pocit, že boli situácie, kde Ti admini krivdili, tak namiesto akýchsi lží a poloprávd, ktorých tento topik obsahuje niekoľko, dodaj demo. Ak nemáš vlastné, môžeš využiť hltv.

My hráči Vám také dost pomáháme tím, že nahlašujeme ty kaziče té hry, což by jsme si mohli všichni vážit....

Nie len prácu adminov, ale aj prácu hráčov, ktorí vo svojom voľnom čase nahlasujú prehrešky do porušovania pravidiel, si nesmierne vážime. Aj keď sa tu z času na čas nájdu takí, ktorí za porušovanie pravidiel nahlásia sami seba.

V skratke z toho vyplýva asi toľko, že:
  • Ak ti nebude nejaká situácia na serveri jasná a admina slušne požiadaš o jej vysvetlenie, pevne verím, že ti každý z nich vyhovie. Ak by sa ti niečo nezdalo, môžeš kontaktovať mňa alebo iné HLSA,

• Admin ťa nebude za porušenie pravidiel trestať vtedy, keď bude evidentné, že nebolo účelové a chybička plynula iba z Tvojej neznalosti,

• Keď budeš mať pocit, že admin nekoná správne, nahlásiš ho na fórum, prípadne ak nechceš aby išlo o verejnú sťažnosť, znovu môžeš mne alebo inému HLSA zanechať PM na webe, ktorá bude obsahovať dôkaz, pretože ten je kľúčový.

Sťažnosti nemajú slúžiť ako diskusie, majú byť adresné, vecné, podložené dôkazom. Ak teda existuje demo, ktoré by podporilo tvoje tvrdenia, dodaj ho. V opačnom prípade bude sťažnosť uzavretá.

Ahoj,

Musím tedy souhlasit s tím, co si napsal.
Ale zase.. aby byl admin / akademik upjatý na jednoho či pár hráčů je zase takové na nic.
Já vím. Vyjadřuji se jak hovado, když dostanu BAN, tak to beru. + Mám možnost si dát UB přes VIP.
Navíc je to v pravidlech, či-li já si nesu následky za své činy.
Proto jsem sám sebe i nahlásil a nahlasím znovu. :-D

A hele, klidně si o mně mysli, co chceš. Nemohu Ti bránit v názoru. A možná i s Tebou souhlasím.

Já tu hru beru ze srandy. Samozřejmě, když se s někým pustím do hádky, tak padají všelijaké sprosté slova a i cizí jazyky padají, prostě všechno.. Ale zase v tom je problém.. hráči provokují, admini také a nedávají pozor..

Jak jsem psal nahoře.. CT nebrali /simona a musel jsem ho brát pořád Já. Adminů tam bylo jak švestek a nic se nedělo.

To samé, když dám někomu FK a nejsem si toho vědom a admin mě grabne / či prostě mi to oznámí.. Tak já nevím, zda mu mám věřit.
Pak se ocitnu zde a dostanu ban, za to, že jsem dal FREEVD a nadržoval.

Pak ta logika té hry / módu nemá moc cenu a ty lidi to nebaví..
A to mám odzkoušené. Stačí cheater, nebo akademik či FK a už to hráči leavujou..

Dema mám, mám důkazy, ale nebudu to sem dávat. Chtěl jsem na to jen poukázat, co se děje a chtěl jsem i vyjádření některých adminů a to mi stačí. Klidně to můžete zavřít.
Samozřejmě. Pokud se to nezlepší tato situace, tak budu muset dát sem ty dema.

Takže klidně můžete dát lock a díky za normální vyjadření.

+ Bedrich. Pravdivé, co si napsal, nah.
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod ThePeace » 03 lis 2020, 18:21 VIP

Ver mi, že fakt ako spomínal Habs, apelujeme na to, aby bol ban posledná možnosť. Niekedy je však situácia tak vyhrotená, že admini musia siahať k banu. Takisto si vážime každú vašu pomoc. :)

Ďalej nechcem, aby ste vy hráči brali to, že keď vás admin upozorňuje, že sa automaticky jedná o buzeráciu. Práveže naopak, hráči majú možnosť si po vysvetlení situácie pravidlo osvojiť a využívať ho vo svoj prospech a podobné chyby nerobiť.

Sťažnosť uzatváram.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy