Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

(přijat)Žiadosť o Admin práva na public serveroch

Příspěvekod Dajmondik » 08 lis 2020, 18:14 VIP

Ahojte,rád by som sa pokúsil poziadať o Admin práva na Public serveroch.

Nick v hre : Hello :)

Nick na fóre : Hello123

Profil na fóre : hello123-u60376.html

Vek : 18 (za necelý mesiac 19)

Steam nick : Oggy

Steam ID : STEAM_0:0:188760084

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=2228

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadne bany som na tomto portály neobdržal a verím v to,že to tak aj naďalej ostane.Možno ak som niečo písal do chatu,ale neviem o tom,ale ak sa tam niečo nájde tak sa to už nebude opakovať.

Niečo o sebe: Ahoj,volám sa Dušan chodím ma strednú odbornú školu technickú,ako už asi viete raz som tu už Admin bol ale kvôli nedostatku času a školy sa to nedalo stíhať teraz nastala taka situácia aka nastala a času pribudlo tak si myslim že by som to v kľude stíhal.Momentálne študujem posledný rok (MATURANT) ale moc to tak nevyzerá ale čo už narobím.Momentálne sa nevenujem ničomu,lebo sa nedá ale počas normálneho fungovania asi futbal hokej a takéto tie veci.Aj tak sa neviem dočkať toho kým sa to všetko znormalizuje a začne sa trošku bežný život a preto prajem všetkým pevné zdravie GUYS !! :) :D

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už od Nonsteamu som hrával public servery tak som si povedal že to skúsim opäť a oplatilo sa.Teraz ma public servery bavia a dúfam že to tak ostane.Na GS by som chcel adminovať preto,lebo chcem pomôcť public serverom vyhnať cheaterov a hráčov ktorý nerešpektujú pravidlá a z toho dôvodu odchádzajú slušný a zároveň dobrý hráči,ktorý majú záujem si zahrať na GS ale kvôli pár hráčom ktorý nevedia inak ako bez cheatov sa to nedá.Nejde konkretne ani o cheaty skôr si myslim že robí vätšine hráčov problémi s "chatom" a takzvanym "kempením" a potom je ta hra celá pomalá pribrzdená a nudná.Už som tu raz Adminom bol ale kvôli nedostatku času a neaktivite som bol zrušený.

Ďakujem vám za prečítanie tejto mojej žiadosti a dúfam že to tento raz dopadne úspešne.
Dajmondik
Drbna
Drbna

(přijat)Žiadosť o Admin práva na public serveroch

od Rumcajz » 08 lis 2020, 18:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Admin práva na public serveroch

Příspěvekod Seweee » 08 lis 2020, 19:12

Na Steamu jsme si psali, takže nevidím problém :) V řešení...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: Žiadosť o Admin práva na public serveroch

Příspěvekod Seweee » 10 lis 2020, 19:59

Vítej zpět :)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů