• Stránka 1 z 1
[Vyř.]aless/Neschopnosť
Nick: aless
ID/SID+Foto: VALVE_0:0:346526706
Dátum a čas: 8.11. 16:55+-
Popis situácie: neschopnosť simona/CT
Dôkaz: KLIK!
Vyčasovanie:
17:37 simon dá prvu reakciu na skok a simon mi chce dávať výhodu. píšem mu do chatu že mám mat nevýhodu abo kill ale jemu to je jedno
20:36 simonovi nie je vôbec rozumieť povie niečo v zmysle choďte do boxu na zadnú stenu aj keď tam zadná stena nebola tak som išiel preč a dával mi FA( keby nie mojho spoluhráča čo spravil vzbúru tak mi dá FK)
21:30 T má motorovku a ajtak sa ct bude približovať
+kola kvôli nemu trvali kola 30sekund max
ID/SID+Foto: VALVE_0:0:346526706
Dátum a čas: 8.11. 16:55+-
Popis situácie: neschopnosť simona/CT
Dôkaz: KLIK!
Vyčasovanie:
17:37 simon dá prvu reakciu na skok a simon mi chce dávať výhodu. píšem mu do chatu že mám mat nevýhodu abo kill ale jemu to je jedno
20:36 simonovi nie je vôbec rozumieť povie niečo v zmysle choďte do boxu na zadnú stenu aj keď tam zadná stena nebola tak som išiel preč a dával mi FA( keby nie mojho spoluhráča čo spravil vzbúru tak mi dá FK)
21:30 T má motorovku a ajtak sa ct bude približovať
+kola kvôli nemu trvali kola 30sekund max
-

SopliakPali - Kazatelův učeň

[Vyř.]aless/Neschopnosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: aless/Neschopnosť
Ahoj,
dostal by přehoz.(Pro tebe Pali když se řekne, že máte jít do boxu na zadní stěnu a v boxu zadní stěna není, plníš část příkazu která je splnitelná, v tomto případě jdeš do boxu a tam si děláš co chceš.)
Vyřešeno.
dostal by přehoz.(Pro tebe Pali když se řekne, že máte jít do boxu na zadní stěnu a v boxu zadní stěna není, plníš část příkazu která je splnitelná, v tomto případě jdeš do boxu a tam si děláš co chceš.)
Vyřešeno.
-

mladyleopard - CS 1.6 Admin

• Stránka 1 z 1