Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] .!SP1K3!./Jaibreak sekce

Příspěvekod SpikeS » 12 lis 2020, 20:39

Zdravím, tímto topicem bych chtěl znovu požádat o administrátorské práva na mód Jailbreak.

Nick v hre : .!SP1K3!.

Nick na fóre : SpikeS

Profil na fóre : spikes-u70678.html

Vek : 16

Steam nick : SpikeS

Steam ID : STEAM_0:0:460941717

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=14711

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal jsem ban k CT, na 48minut. (Důvod:) Votoval jsem hráče u CT, a ty to pak neustále kickovalo. Ale už jsem se ponaučil nikdy se to nestane. Jsem už slušný rozumný člověk.

Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Filip, chodím do Střední Průmyslovou školu v Uherském Brodě. I když máme hodiny, přes program Teams, tak se stále učíme. Vždy nám začíná hodina v 11:00 a končí v 11:50. Po hodině si zapnu Counter-Strike 1.6 a jdu se podívat na Jaibreak. Vždy si dávám pozor na ty kteří se snaží kazit hru.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Je to z důvodu toho, když zajdu na Jaibreak tak furt někdo kazí hru např. Nadávání, nebo používá Scripty nebo SpeedHack. Myslím si že hráče to už štve jak pořád někdo kazí hru. Nechci furt jenom nahlašovat hráče do PP módu, chci to řešit i ručně, a já doufám že se mi to i podaří.

Díky za věnovaný čas ke přečtení mé žádosti a doufám v kladné vyjádření.
SpikeS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] .!SP1K3!./Jaibreak sekce

od Rumcajz » 12 lis 2020, 20:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: .!SP1K3!./Jaibreak sekce

Příspěvekod ThePeace » 12 lis 2020, 22:12 VIP

Ahoj,

momentálne nemáš splnenú povinnú aktivitu. Skús v priebehu tohoto mesiaca byť aktívny, ukazuj sa pred adminmi, aby nám potom mohli písať prípadné referencie na tvoju adresu. Nahlasuj horlivo do PP a o mesiac uvidíme. :)

Zamietnuté.
ThePeace
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Zamietnuté] .!SP1K3!./Jaibreak sekce

Příspěvekod SpikeS » 12 lis 2020, 22:13

Dobře, děkuji ;)
SpikeS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů