Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Admin je Jaxie

Příspěvekod jaxie » 28 lis 2020, 02:47 VIP

Nick na serveru: og jaxie

SID: STEAM_0:0:210758473

Sekce, na které chci práva: jb

Věk: 15

Mé HlStats: tady to je

Bany, které jsem dostal: o žádných nevím. už nezlobím

Něco o mně: jmenuji se Honza, chodím 4x týdně na thaibox a věnuji se i mma. mám rád ženy, hlavně ty furistické, rád se koukám na videa, kdy lidé padají ze schodů, hrozně mě to uspokojuje. můj další zájem je ježdění na koni, ve velký pardubický jsem skončil padesátý první, spadl jsem na první překážce.

Proč právě já: administrátorem se chci stát už dlouhou dobu, mám rád napomínání hříšníků, ikdyž mi taky někdy ujede nadávka jako například (ty vole), ovšem to jen zřídka.

Zkušenosti s CS:GO: na goučku mám asi 2000 hodin, ale jb mám nejradši, pak hraju fortnite, kde každej víkend cashuju 2000€, nekdy i 53423€

Případné poznámky: nwm co sem napsat, asi jen to, že jsem nejlepší
Obrázek
jaxie
Zkušený
Zkušený

[Z] Admin je Jaxie

od Rumcajz » 28 lis 2020, 02:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin je Jaxie

Příspěvekod ericek111 » 28 lis 2020, 03:59

Akadémia je cesta.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů