Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Knife server #1 / romanvesmir / co_je_susky_to_je_brekeke

Příspěvekod pwNereR » 26 lis 2020, 14:15

Zdravím,

dostal jsem permanentní ban na knife serveru za údajný Knifebot, a to již podruhé, tentokráte od admina romanvesmir. Ani v jednom z případů jsem knifebot či jiné nedovolené herní prostředky nepoužíval. V prvním případě byl můj opakovaný trhavý pohyb při killu nožem posouzen jakožto důkaz knifebotu. Z mého pohledu šlo jen o kombinaci rychlosti (u mnou již za léta hraní zautomatizovaného pohybu) a souběžného drobného záseku hry díky nestabilitě internetového připojení (občasné mikro lagy v jinak, nejspíše i díky mé konfiguraci CS, plynulé hře).

Předpokládám, že nyní půjde o podobnou záležitost. Poprosím tedy o demo a uvedení inkriminovaných časových intervalů, kde mají být viditelné prohřešky. Pro úplnost podání - VIP hráč nejsem.

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: romanvesmir
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Knifebot/chh
[=] Zabanovany nickname: co_je_susky_to_je_brekeke
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:20326693
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
pwNereR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Knife server #1 / romanvesmir / co_je_susky_to_je_brekeke

od Rumcajz » 26 lis 2020, 14:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Knife server #1 / romanvesmir / co_je_susky_to_je_brekek

Příspěvekod romanvesmir » 26 lis 2020, 16:04

http://leteckaposta.cz/540911753

50:12 - x1/4, cuk, tady asi není co říct pohyb na x1/4 je až moc rychlí ._.

https://www.uschovna.cz/zasilka/FGB9FPE9R32UEFPI-KE7/

niodf0sfs10dfd1.dem
21:50 - pohne myšší neslashne
22:03 - (1x/4) zrovna hnedka po tom co předtím neslashnul i když pohnul myšší tak mu v tento moment přesně cukne doprostřed enemy

niodf0sfs10dfd10.dem
03:07 - x1/4 perfektně rovný cuk dost podobný jako na tom první demu u prvního času

nidindjdjddre.dem
02:23 - tady si myslím že to byl jen lag mého dema nejsem si 100% jistý ale projistotu to sem hodím pokud se nepletu tak enemy se na pár milisekund zasekne takže asi lag

nidindjdjddre10.dem
12:32 - x1/4 cuk

nidindjdjddre100.dem
17:44

nidindjdjddre1000.dem
18:57 - x1/4 zase cuk na enemy a hnedka back

nidindjdjddre10000.dem
24:14 - x1/4 zase

nidindjdjddre100000.dem
25:38 - x1/4 zase

sussskyynnar.dem
22:35 - x1/4

Na dema se znovu CHH team koukne a rozhodnou o tvém unbanu.
Obrázek ObrázekObrázek
https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
romanvesmir
Akademik

Příspěvekod pwNereR » 27 lis 2020, 22:11

Pěkný večer,

díky za rychlý upload. Postupně jsem ty záznamy zkoukl, toto je můj komentář k nim:

1. demo (buoidf10f01f.dem z letecke posty)
- čas 50:12, žádný "cuk" tam při tom killu nevidím (pouštěno opakovaně při rychlostech x1, x1/2 i x1/4). Pouze pohyb nože následující po killu, pro mne standardní (naučený a již mnohokrát provedený).

2. demo (niodf0sfs10dfd1.dem z uschovny, stejně jako zbytek)
- čas 21:50, pohyb myší nahoru (bez slashnutí) v reakci na výskok soupeře, který je však dle mého okamžitého odhadu ještě daleko na kill (proto bez slashe). Vzápětí přichází jeho rychlá a dobrá reakce vedoucí k mému úmrtí. Jinými slovy - sledoval jsem protihráčův pohyb ještě z přílišné dálky na kill, následně jsem kvůli jeho zásahu již slashnout nestihl.
- čas 22:03, rychlý pohyb při letu padákem zakončený killem, který vyšel doprostřed soupeře. Žádný cuk tam ani při zpomalení na x1/4 nespatřuji.

3. demo (niodf0sfs10dfd10.dem)
- čas 3:07, i při zpomalení x1/4 vidím standardní kill, jakých jsem již provedl tisíce. Pokud tím "cukem" máš na mysli pohyb myší ke konci killu, dokončený po smrti protihráče, tak to je pohyb, který dělám standardně. Je to nacvičená reakce, kterou provádím leckdy během killu, zejména stabem. O nic strojovitého (působeného programem) se nejedná.

4. demo (nidindjdjddre.dem)
- čas 2:23, souhlasím, vypadá to jako lag.

5. demo (nidindjdjddre10.dem)
- čas 12:32, jde o rychlou reakci na, mnou takto rychle nepředvídaný, náběh protihráče ze strany. Následuje kill beze změny pohledu, jelikož mi protihráč naštěstí naběhl do dosahu nože, přestože jsem se k němu ještě pohledem přímo nenatočil. Nakonec přichází dotočení pohledu doleva myší ve směru mého pohybu, což je zase určitý pohybový stereotyp, který mám "vypěstovaný", proto je proveden takto rychle.

6. demo (nidindjdjddre100.dem)
- čas 17:44, kill protihráče v reakci na jeho pohyb po mé kličce. Mezitím však přibíhá druhý protihráč a dostávám ihned kill od něj. Nic zvláštního zde nevidím, pouze těsný souběh těchto dvou killů.

7. demo (nidindjdjddre1000.dem)
- čas 18:57, pohyb nožem vedený během stabu a dokončený chvilku po něm (naprázdno=bez killu). Budu se opakovat, jde o naučený a zautomatizovaný pohyb, tudíž po letech hraní rychle provedený, který někdy dělám v souvislosti s útokem, především pak stabem.

8. demo (nidindjdjddre10000.dem)
- čas 24:14, opět jde o výše zmiňovaný rychlý pohyb, jež dělám během killu (zejm.stabem).

9. demo (nidindjdjddre100000.dem)
- čas 25:38, podobný rychlý pohybový stereotyp během killu, tentokrát u slashe.

10. demo (sussskyynnar.dem)
- čas 22:35, tady nic moc nevidím, spíše náznak onoho zmiňovaného pohybu při stabu.
*******************************************************************************************************************************************

Abych to shrnul - na demech jsem nic zvláštního nenalezl. V demech č. 1, 3, 5, 7, 8 a 9 jsem viděl svůj rychle provedený klasický pohybový stereotyp při killu nožem, především pak stabem (někdy i během slashe). Nevím, jak přesně má vypadat kill hráče s aktivovaným knifebotem či jiným nepovoleným programem, nedovedu proto posoudit, jak moc se tomu tento pohyb podobá či nikoliv. Pro mne je však takovýto pohyb již pohybem klasickým a mnohokráte opakovaným, tudíž už i vštípeným. Provádím ho tak automaticky a bez přemýšlení. Jde zkrátka o pohyb rukou proveditelný. Dovedu pochopit, že to na někoho může působit nezvykle až podezřele, nicméně o výsledek knifebotu se nejedná.
pwNereR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod D3nis » 28 lis 2020, 10:17 VIP

Máš dočasný unban pokiaľ sa unban žiadosť nevyrieši. V prípade preukázania cheatingu ti bude ban obnovený.
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Příspěvekod KenTik » 28 lis 2020, 19:36 VIP

Ahoj,
náš chh team se po znovu shlédnutí shodl, že na demech je KB, proto ti byl ban obnoven.

Tvé možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Admin since 24.3.2016

Obrázek
KenTik
Spamer
Spamer

Příspěvekod pwNereR » 29 lis 2020, 23:03

KenTik píše:Ahoj,
náš chh team se po znovu shlédnutí shodl, že na demech je KB, proto ti byl ban obnoven.

Tvé možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html

Zdravím,

inu, beru-li v potaz, že je ban udělen neprávem, jelikož jsem knifebot vskutku nepoužil, jde o možnosti poměrně dosti bídné. Vykupovat se za něco, co jsem nespáchal, byť ta cena není pro mě nijak likvidační, mi není příliš po chuti. Horší ale je ten precedens, který to zakládá, protože vidím, že moje hra s nožem je několika různými adminy zde posuzována jako podvodná. Je tedy otázkou, na jak dlouho bych se takto vlastně vůbec vykoupil, než by přišel další ban od admina, který ve mně uvidí (domnělého) cheatera. Je to škoda, v ČR není mnoho dalších serverů, kde se dá hrát knife, nicméně nezbývá než vaše rozhodnutí respektovat.
pwNereR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost