Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]Ass Lick / JB #1+2 / Nevhodný Nick

Příspěvekod D3MON1C » 02 pro 2020, 21:25

V konzoli mi to vypíše jen to, že jsem na serveru zabanovaný.

Včera jsem se rozhodl využívat nové přezdívky, Ass Lick, bohužel byl přítomen administrátor a tomu se přezdívka nelíbila.
Dostal jsem ban na 30 minut za "nevhodnou přezdívku", což jsem dál nijak neřešil a počkal jsem si na zítřek.
Dnes, celý den, jsem využíval této přezdívky, hrál jsem si poklidně jail break a z ničeho nic, když jsem byl asi půl hodiny
na serveru JailBreak #1, se připojil administrátor AzzLyk, tentýž admin, který mne včera banoval.
Napsal jsem mu, že jeho přezdívku nekopíruji, což je znatelné, když jsou naše přezdívky zcela odlišné.
On mi napsal, že jsem ze včerejška ublížený (asi umí číst myšlenky, přes monitor) a že si mám přezdívku změnit.
Já jsem se po té připojil na JailBreak #2, jelikož má se mnou nějaký osobní problémy, už jen proto, že je na mě arogantní.
Jakmile se připojil na JailBreak #2, CAPS LOCKEM jsem mu vysvětloval, že jsem byl na serveru opět dřív jako on,
že jeho nick vlastně ani nekopíruji, když je zcela odlišný a on nic nenapsal, jen mi dal ban na 30 minut, opět za "nevhodný nick".

Kdyby byl "Ass Lick" nevhodný nick, pravděpodobně by mne server sám přejmenoval na "Gamesites".
V chatu také není "Ass Lick" zakázaný slovo, čili slova. Na Steamu se jmenuji již déle úplně stejně, Ass Lick.

Žádám tedy o vyřešení této situace, jelikož Ass Lick není nevhodný nick a nekopíruji přezdívku administrátora.
Tento administrátor je mi jinde asi stejně tak, jako jsem mu jinde já, tudíž nevím, proč má se mnou problémy.
Jinou přezdívku hodlám používat jakmile mi tu někdo vysvětlí, proč je slovo "Ass" nevhodný slovo,
když slovo zadek (anglicky Ass, kdyby někdo netušil), také není nevhodné či vulgární.

To je ode mne vše, děkuji za Váš čas.
D3MON1C
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]Ass Lick / JB #1+2 / Nevhodný Nick

od Rumcajz » 02 pro 2020, 21:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ass Lick / JB #1+2 / Nevhodný Nick

Příspěvekod D3MON1C » 02 pro 2020, 21:28

Zapomněl jsem, že VIP hráč nejsem a VIP hráčem nehodlám být po tom,
co jsem na ZMN #1 přišel o EVIP jen kvůli tomu, že jsem neměl kód, ale samozřejmě nejde resetovat po zadání mailu...

EDIT2:

Vím, že se tu budou zcela všichni zastávat administrátora, který mi udělil trest,
ale myslete na to, že Ass Lick není vulgární či nevhodné slovní spojení, na serveru například dnes hrál PUSSY (něco něco),
tohoto hráče viděl jiný administrátor a také mu nic nepsal, že by si měl měnit přezdívku či mu nedal kick a ban.
D3MON1C
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheAzzlack » 02 pro 2020, 22:02

Jáj doufal jsem, že si tu napíšeš. Včera jsi dostal přehoz, začal jsi mít problémy, dostal jsi kick, dál jsi nadával dostal jsi ban na 10 minut. Evidentně ti ani to moc nevadilo, tak sis změnil nick, který mě měl urazit mno tak jsem ti dal ban do hry. Dneska jsem přišel koukám jak kvalitně sis změnil profilovku i nick a dále pokračuješ v provokacích a urážkách mé osoby.

Všecky bany jsi dostal fajně oprávněně a možná bych pouvažoval o návštěvě psychologa či jiného terapeuta, když máš evidentně problém a nedokážeš se přenést přes to, že jsi byl potrestán. Hádám, že ti není 6, v tom případě bych to chápal a omlouvám se ti.
TheAzzlack
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod D3MON1C » 02 pro 2020, 22:10

Přenesl jsem se přes to v pohodě, díky za optání.
Urážení to možná bereš jako ty, přezdívku si měnit nehodlám, jak tě tím asi urážím, když na serveru nejsi?
A nevím o tom, že bych ti nadával, ale bylo to kvůli tomu, že jsem někam spadl a omluvil jsem se, ale tys mě přehodil.
Tobě asi 6 let je, když tě uráží dvě slova, pane bože, prostě si to měnit nebudu a už mám po banu, půjdu na server za chvíli,
tak mě když tak přijď zabanovat když ti to dělá dobře, vím, že kromě masturbace je to to jediné, co ti dělá dobře. :D :D
Ne, promiň, to jsem přehnal, určitě tě to neuspokuje, ale prosím, nech mě a mojí přezdívku být, díky.
D3MON1C
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 02 pro 2020, 23:38

D3MON1C píše:Na Steamu se jmenuji již déle úplně stejně, Ass Lick.

Jméno změněno - 1. pro. v 23.18 - Ass Lick

2020-12-01 20:50:17 Name I changed my name from "kanashimi" to "Asslack".
2020-12-01 23:38:07 Name I changed my name from "Dushan " to "Ass Lick".

2020-12-01 23:59:15 Ass Lick. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_oasis_prefinal2
2020-12-01 23:59:06 Asslyk. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_oasis_prefinal2
2020-12-01 23:58:57 Azzlyk?. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_oasis_prefinal2

Na tom nicku by nebolo nič zlé, keby bolo aspoň niečo z tvojej rozprávky pravda... Jediné na čo si ho použil, bola provokácia a zosmiešňovanie admina na serveri, ktorý si len plnil svoje povinnosti :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]Ass Lick / JB #1+2 / Nevhodný Nick

Příspěvekod xant0 » 03 pro 2020, 02:44

Premenuj sa na rimjob a budete vsetci spokojni :geek:
xant0
Amatér
Amatér

Zpět na Unban Žádost