• Stránka 1 z 1
Ts3 ikonka
Pár týdnů jsem si koupil ikonku "Jeden vládne všem" to by nebyl tak závažný problem, ale problem přišel v moment kdy mě spadl celý systém v pc a nešel nahodit tak jsem si musel ho reinstalovat a ikonka zůstala ve složkách %appdata% - TeamSpeak3. No a jelikož byla aktivována tak si zase nemohu nahodit. Tak se ptám jestli by tady nebylo řešení jak získat ikonku zpět.
Elune adore
Quel'dorei
Quel'dorei
-
Kishibe - Mistr
Ts3 ikonka
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: Ts3 ikonka
Napiš Trsákovi, taky mi pomohl skrze ikonky
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
Vytvoř si MyTeamSpeak vlastní účet, na který se ti zálohuje identita včetně všech ikonek a údaji o aktivitě.
-
Naiz - Profesionál
Když se nám tady rozjela tak trochu debata tak se rovnou zeptám co má znamenat ze strany Tska tohle :
<18:23:22> The TeamSpeak server could not validate your myTeamSpeak ID. Some myTeamSpeak related services are not available.
<18:23:22> Reconnecting might solve the issue.
Odstranilo mě to Akad. ikonku a VIP to zrušilo. Akad. ikonka by nebyla problém ale to VIPko mě docela mrzí
Resetovat Tsko jsem zkoušel aj s Pc ale nic..
<18:23:22> The TeamSpeak server could not validate your myTeamSpeak ID. Some myTeamSpeak related services are not available.
<18:23:22> Reconnecting might solve the issue.
Odstranilo mě to Akad. ikonku a VIP to zrušilo. Akad. ikonka by nebyla problém ale to VIPko mě docela mrzí
Resetovat Tsko jsem zkoušel aj s Pc ale nic..
Elune adore
Quel'dorei
Quel'dorei
-
Kishibe - Mistr
• Stránka 1 z 1