Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žádost o Admina/★✯GeT_ReKt✯★

Příspěvekod White150 » 07 pro 2020, 15:12

Nick na serveru: ★✯GeT_ReKt✯★

SID: STEAM_1:0:572391573

Sekce, na které chci práva: Aim

Věk: 15 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=318456

Bany, které jsem dostal: V jiné sekci jsem pár banu dostal z těch banu co jsem dostal jsem se ponaučil a už se nebudou opakovat ale už si nepamatuji jak dlouho to bylo ale vím že už je to docela déle

Něco o mně: Ahoj jmenuji se Daniel je mi 15 let chodím na střední školu na obor automechanik rád hraji počítačové hry jezdím na kole rád sportuji hraji fotball basketball zajímám se o různé sporty hraji fotball od 11 let přemýšlím že bych v budoucnu dělal zedníka o prázdninách jsem chodil na brigády vydělávám si postupně na Stolní PC jelikož mám notebook neutáhne mi to moc her CSGO mi jede na 50-60 FPS rád hraji střílečky na PC moje oblíbena hra je CSGO a GTA San Andreas atp... bydlím na vesnici v Průhonicích rád chodím s kamarády ven bydlím v baráku.

Proč právě já:
Proto že bych chtěl na serveru omezit nadávky a taky cheaty vždycky když jsem na serveru tak tam skoro každý nadává a když je upozornim ať se uklidní tak ignorují a pokračují dal s adminováním mam zkušenosti adminoval jsem na hodně portálech takže mi neděla problem poznat cheatera od legit hráče hlavně mě štvou lidi s nadávkami a cheatama a není pro mě problém poznat cheatera který to i skrývá a taky na tom CSGO mám něco odehráno a s cheaterama mam zkušenosti takže to pro mě neni žádný problém

Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám dohromady 2 a půl tisíce hodin.
White150
Drbna
Drbna

[Z] Žádost o Admina/★✯GeT_ReKt✯★

od Rumcajz » 07 pro 2020, 15:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admina/★✯GeT_ReKt✯★

Příspěvekod polskasila » 07 pro 2020, 20:16 VIP

Aktivita 3 dny, před měsícem ban na forum.
Zamítnuto.
187
polskasila
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Nábory Adminů