• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] 3 ban za 3 den , vsetko opravnene samozrejme
ani sa mi to tu nechce písať lebo si myslím že to na výsledku nič nezmení lebo GS ofc.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: F3N0M3N
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Multihack]
[=] Zabanovany nickname: talentdasdasdsadsad
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:123904841
[=] Zabanovana IP: 89.173.67.81
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
no akoze dostal som ban na zaklade 2 smiesnych casov , ze wh a trigger bot , to ze mam sensku vacsiu jak vsetci hraci na furiene do kopy to nie je moj problem , to ze trasiem s mysou pocas strelby hned znamena triggerbot ? to uz kde sme ? ja si len pojdem zahrat na madness a uz tuto sprachnivetu komunitu nikdy nechcem vidiet , to mi povedzte aky vyznam by bol pre mna kebyze za kazdym banom by som sa tam napojil zase s cheatmi ? ziaden , absolutne ziaden a vam to stale nedochadza , NEROZUMIEM AKO SOM MOHOL DOSTAT ZA TOTO TU BAN ? akoze jak ,? uz ten minuly ban , co som dostal pred resetom bol úpná fraška , že trigger bot alebo aim assist , jak ste sa dostali na pozicie chh to mi stále hlava neberie .
ŽIADAM CHH TEAM O PREVERENIE TOHTO DEMA , nech to rieši niekto kompetentný a nie nejaký vytupený happyend čo má v hlave nasraté alebo f3n0m3n ktorý sám hraje so skipframamy ale to samozrejme nikoho nezaujima
a mimo toho sú jednoznačne zaujatí.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: F3N0M3N
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Multihack]
[=] Zabanovany nickname: talentdasdasdsadsad
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:123904841
[=] Zabanovana IP: 89.173.67.81
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
no akoze dostal som ban na zaklade 2 smiesnych casov , ze wh a trigger bot , to ze mam sensku vacsiu jak vsetci hraci na furiene do kopy to nie je moj problem , to ze trasiem s mysou pocas strelby hned znamena triggerbot ? to uz kde sme ? ja si len pojdem zahrat na madness a uz tuto sprachnivetu komunitu nikdy nechcem vidiet , to mi povedzte aky vyznam by bol pre mna kebyze za kazdym banom by som sa tam napojil zase s cheatmi ? ziaden , absolutne ziaden a vam to stale nedochadza , NEROZUMIEM AKO SOM MOHOL DOSTAT ZA TOTO TU BAN ? akoze jak ,? uz ten minuly ban , co som dostal pred resetom bol úpná fraška , že trigger bot alebo aim assist , jak ste sa dostali na pozicie chh to mi stále hlava neberie .
ŽIADAM CHH TEAM O PREVERENIE TOHTO DEMA , nech to rieši niekto kompetentný a nie nejaký vytupený happyend čo má v hlave nasraté alebo f3n0m3n ktorý sám hraje so skipframamy ale to samozrejme nikoho nezaujima

-
Zzuos - Pokročilý
[Vyriešené] 3 ban za 3 den , vsetko opravnene samozrejme
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 3 ban za 3 den , vsetko opravnene samozrejme
f1-talent-ze-ab-trigger-kardik-nadavky-t235293.html zabanovaný za tento topic .
-
Zzuos - Pokročilý
Ahoj, jestli je ban oprávněný, tak to asi nemusíme dál řešit
Na základě toho topicu jsem tě nebanoval. Přišel jsi na server, klasika se mi něco nezdálo, spectuju a ty mi hned píšeš do pošty, že tě dám zase do CHH, no tak jsem to rovnou vzdal, koukl jsem na tvé hlstats, kdy jsi hrál předtím, stáhl si demo z HLTV a na základě něj udělil ban
Demo (ze serveru): https://www.uschovna.cz/zasilka/FTJJRYKUKNJP8Y8W-K99/ - killy na začátku takové zvláštní, ale na základě nich bych nebanoval, kill na konci to stejný. Sem tam dost zajímavé rozstrafování, je to jedno kolo, tak to nebudu časovat.
Demo HLTV: https://www.uschovna.cz/zasilka/FTU5KP9UNRMI45ER-ZC4/
3:05 libovej multikill (střílí ti to na ně zase do stejného místa)
3:30 wh? resp zahlédnout šel ale wow
6:58 tahá na tělo
11:45 boost po posledním odlepení od stěny
Demo HLTV 2: https://www.uschovna.cz/zasilka/FTWB3UT27HWWXK8E-NN8/
2:10 zase taková rovná střelba
2:30 úplně jiná
3:05 docela jistotka
4:20-4:35 strafe...
5:02 gs do kopce
5:06 divnej kill
5:38 nejde slyšet, že by jsi ho hitnul (krev já osobně nevidím, ale možná je to o nastavení cska), a pak jdeš na jistotu
8:12 wh a ještě něco? a celkově killy v tom kole jakoby ti to lockovalo na hruď/krk a najednou ho zabiješ nebo jde cross dál a letí ti to někam do...
Dál jsem se na to nedíval, ale věřím, že by se našly ještě momenty. Posílám do CHH sekce.
PS: novy-pocitac-t226965.html tady jsem řešil koupi nového počítače

Na základě toho topicu jsem tě nebanoval. Přišel jsi na server, klasika se mi něco nezdálo, spectuju a ty mi hned píšeš do pošty, že tě dám zase do CHH, no tak jsem to rovnou vzdal, koukl jsem na tvé hlstats, kdy jsi hrál předtím, stáhl si demo z HLTV a na základě něj udělil ban

Demo (ze serveru): https://www.uschovna.cz/zasilka/FTJJRYKUKNJP8Y8W-K99/ - killy na začátku takové zvláštní, ale na základě nich bych nebanoval, kill na konci to stejný. Sem tam dost zajímavé rozstrafování, je to jedno kolo, tak to nebudu časovat.
Demo HLTV: https://www.uschovna.cz/zasilka/FTU5KP9UNRMI45ER-ZC4/
3:05 libovej multikill (střílí ti to na ně zase do stejného místa)

6:58 tahá na tělo
11:45 boost po posledním odlepení od stěny
Demo HLTV 2: https://www.uschovna.cz/zasilka/FTWB3UT27HWWXK8E-NN8/
2:10 zase taková rovná střelba
2:30 úplně jiná
3:05 docela jistotka
4:20-4:35 strafe...
5:02 gs do kopce
5:06 divnej kill
5:38 nejde slyšet, že by jsi ho hitnul (krev já osobně nevidím, ale možná je to o nastavení cska), a pak jdeš na jistotu
8:12 wh a ještě něco? a celkově killy v tom kole jakoby ti to lockovalo na hruď/krk a najednou ho zabiješ nebo jde cross dál a letí ti to někam do...
Dál jsem se na to nedíval, ale věřím, že by se našly ještě momenty. Posílám do CHH sekce.
Zzuos píše: nech to rieši niekto kompetentný a nie nejaký vytupený happyend čo má v hlave nasraté alebo f3n0m3n ktorý sám hraje so skipframamy ale to samozrejme nikoho nezaujimaa mimo toho sú jednoznačne zaujatí.

PS: novy-pocitac-t226965.html tady jsem řešil koupi nového počítače
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Akože reči typu že to už nemusíme ďalej riešiť ? No to teda musím keďže ty si neschopný , súdiť nejaký aim assist/trigger cez hltv je celkom sila . každý jeden predsa dobre vie jak sú tie demá dojebané , to že na tom hltv to ukazuje podľa tvojho názoru nejaký lock v realite to tak vôbec nemuselo byť , čakal by som že ty ako skúsenejší hráč by si to mal vedieť ale asi nič , s tými gs do kopca to je hádam len nejaký tvoj vtípek , ako môžeš byt ty kompetentný na pozíciu chh keď v roku 2020 nevieš o tom že gska do kopca sa robiť dajú , to je sila proste , riešiť strafy cez hltv je akože tiež sranda , ty ako hráč s novým PC by si tak vedel lietať tiež tak ako každý iný hráč čo ma nad 700-800 fps, a topka je že dáš tam čas a rovno mi dáš aj aliby , že wh , ale šel zahlédnout , to už čo je za nezmysel , len hľadáš každú jednú podozrivejšiu siruaciu a dúfaš že ostatní budú s tebou súhlasiť, namiesto toho aby si mal nejaký jasný dôkaz len sleduješ dobugované demá z hltv. Rad by som sa konkrétnejšie vyjadril k časom ale momentalne nie som doma , takze sa vyjadrím neskôr ....
-
Zzuos - Pokročilý
okay , som doma ideme kukať časy ,
demo hltv
3:05 to mas pravdu libovej multi kill , to je tak ked vseci furieni sa ti natrepu do dverí , demo mi prehrava cele zasekané takze sa neviem ani na to poriadne pozriet strely idu uplne mimo postaviciek ale tak ak na zaklade tohto dema som súdený tak to dovidenia . Kde hitboxy úplne mimo postavičiek ...
tu ani nemám čo písať , obhájil si ma sám.
6:58 gulky isli po vsetkych bohoch lebo mi behal pred xichtom a ano toto jedine vyzera ako nejaky "lock" ale preco by mi to nelocklo hned ale az asi 3x ked sa predomnou prebehol ?
11:45 boost po posledním odlepení od stěny , tomu sa hovoria fps , šmudlo .
demo hltv demo2
2:10 - všimnite si že aj keď som dostrieľal stále som strieľal úplne presne na hlavu , aj po smrti toho furiena .
2:30 - úplne jiná ? to akože kaďý môj spray control má byť stopercentný ? to si ani nerob srandu .
3:05 - docela jistotka ? keď ho vidim cez cely sight ? a zayebem ho tak to je akože cheating xdd
4:20 - 4:35 - máš pravdu strafy sú tam pekné ale s cheatingom to nemá nič .
5:02 - nevyjadrujem sa . každý s 5+ iq už má v mozgu že gs do kopca sa dajú robiť uplne na pohodičku .
5:06 - fakt divny no , lebo som nabural do furiena to je ozaj na ban , ale ozaj ..
5:38 - bolo to pocut , staci si kuknut demo z first persony co som nahlaseny v pp je tam ten isty cas , ja som tam len tak strelil lebo mi bolo jasne ze vonku nevysiel pretoze by som ho este videl ako vychadza a ked som ho strelil sam som to necakal a nestrielal som po nom dalej az potom som ho dorazil, ked sa mi na milisekundu zobrazil ked som do neho strelil , ty wh , proste tam vidno ako som to sam necakal ze som ho nasiel , inak by som to do neho naprasil hned a necukal by som cross od neho preč
8:12 - wh ? wh ????????????? ved tam 3 krat stabol na prazdno a clovek co ma sluchadla tak to pocuje , je mi jasne ze pleb jak ty asi nie ale ja ano .
sranda je že kebyže mam ten aim assist alebo trigger , tak by mi to lockovalo asi na vsetkych nie , na kazdy jeden kill ? a nie na kazdy 58. kill a, to nedava absolutny zmysel jedine ze by som to zapinal kazde 15 kolo , to by ti davalo nejaky zmysel ? sranda ze tak isto hrajem cely celucicky cas hrajem furt tak isto , povedz mi aku by malo logiku ze dostanem ban a hned po unbane pridem na server a zase zacnem cheatovat ? to co je za bullshit ? ak by som tak velmi chcel cheatovat tak si dam dipku a absolutne neriesim .
a nie ze zase napojim na server a idem zase cheatovat . 3x po sebe podotykam xddd pri tom ja uz len chcem odohrat madness a serus , viac krat sa tam neukazem , lebo proste mozeme vidiet ze proste ja na GS nemôžem hrať , pretože furt som nahlasovaný a následne neoprávnene banovaný .
demo hltv
3:05 to mas pravdu libovej multi kill , to je tak ked vseci furieni sa ti natrepu do dverí , demo mi prehrava cele zasekané takze sa neviem ani na to poriadne pozriet strely idu uplne mimo postaviciek ale tak ak na zaklade tohto dema som súdený tak to dovidenia . Kde hitboxy úplne mimo postavičiek ...

6:58 gulky isli po vsetkych bohoch lebo mi behal pred xichtom a ano toto jedine vyzera ako nejaky "lock" ale preco by mi to nelocklo hned ale az asi 3x ked sa predomnou prebehol ?
11:45 boost po posledním odlepení od stěny , tomu sa hovoria fps , šmudlo .
demo hltv demo2
2:10 - všimnite si že aj keď som dostrieľal stále som strieľal úplne presne na hlavu , aj po smrti toho furiena .
2:30 - úplne jiná ? to akože kaďý môj spray control má byť stopercentný ? to si ani nerob srandu .
3:05 - docela jistotka ? keď ho vidim cez cely sight ? a zayebem ho tak to je akože cheating xdd
4:20 - 4:35 - máš pravdu strafy sú tam pekné ale s cheatingom to nemá nič .
5:02 - nevyjadrujem sa . každý s 5+ iq už má v mozgu že gs do kopca sa dajú robiť uplne na pohodičku .
5:06 - fakt divny no , lebo som nabural do furiena to je ozaj na ban , ale ozaj ..
5:38 - bolo to pocut , staci si kuknut demo z first persony co som nahlaseny v pp je tam ten isty cas , ja som tam len tak strelil lebo mi bolo jasne ze vonku nevysiel pretoze by som ho este videl ako vychadza a ked som ho strelil sam som to necakal a nestrielal som po nom dalej az potom som ho dorazil, ked sa mi na milisekundu zobrazil ked som do neho strelil , ty wh , proste tam vidno ako som to sam necakal ze som ho nasiel , inak by som to do neho naprasil hned a necukal by som cross od neho preč
8:12 - wh ? wh ????????????? ved tam 3 krat stabol na prazdno a clovek co ma sluchadla tak to pocuje , je mi jasne ze pleb jak ty asi nie ale ja ano .
sranda je že kebyže mam ten aim assist alebo trigger , tak by mi to lockovalo asi na vsetkych nie , na kazdy jeden kill ? a nie na kazdy 58. kill a, to nedava absolutny zmysel jedine ze by som to zapinal kazde 15 kolo , to by ti davalo nejaky zmysel ? sranda ze tak isto hrajem cely celucicky cas hrajem furt tak isto , povedz mi aku by malo logiku ze dostanem ban a hned po unbane pridem na server a zase zacnem cheatovat ? to co je za bullshit ? ak by som tak velmi chcel cheatovat tak si dam dipku a absolutne neriesim .
a nie ze zase napojim na server a idem zase cheatovat . 3x po sebe podotykam xddd pri tom ja uz len chcem odohrat madness a serus , viac krat sa tam neukazem , lebo proste mozeme vidiet ze proste ja na GS nemôžem hrať , pretože furt som nahlasovaný a následne neoprávnene banovaný .
-
Zzuos - Pokročilý
Nemám problém se omluvit, pokud CHH tým usoudí jinak, nicméně za banem si aktuálně stojím a tvé obhájení je moc pěkné. Co mi absolutně nesedí je, že tu prakticky tvrdíš, že jsi dostal jen neoprávněné bany, přitom ten poslední byl úplně jasný jak facka
ani jsi si nepožádal o UB a navíc jsi až nějak dobře věděl, kdo (alespoň z části) demo řešil, resp. jsi to sám tady napsal... To jen k zamyšlení, že takové info se hráč jen tak nedozví, když je to jen v a-sekci 
Každopádně díky tomu, jak se neustále prezentuješ jsi mě osobně ujistil, že jsem jednal dobře, i když zlomeček situací je clear, tak jsou tam pořád momenty, s kterými nesouhlasím. Kdyby jsi napsal "hele sorry, použil jsem to a to, ale teď nic," tak mám možná i jiné myšlenky. Takhle mám jasno, jen si hraješ se settings.
Pokud to bude málo, stáhnu si i další záznamy z dnešního dne a bude (snad) už jasně vymalováno...
Momentálně si už prosím vyčkej na verdikt CHH týmu.

Každopádně díky tomu, jak se neustále prezentuješ jsi mě osobně ujistil, že jsem jednal dobře, i když zlomeček situací je clear, tak jsou tam pořád momenty, s kterými nesouhlasím. Kdyby jsi napsal "hele sorry, použil jsem to a to, ale teď nic," tak mám možná i jiné myšlenky. Takhle mám jasno, jen si hraješ se settings.
Pokud to bude málo, stáhnu si i další záznamy z dnešního dne a bude (snad) už jasně vymalováno...
Momentálně si už prosím vyčkej na verdikt CHH týmu.
YouTube: ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Jak som si mal žiadať o ub ? Keď o deň bol reset ? Čo to jedeš tá hovna ? Že zlomeček situací je legit , pri tom je to úplne naopak tie časy čo so vytiahol absolútne na ban nie sú , ty si to sám dobre uvedomuješ , ako skúsený hráč ako ty tam môžeš dať čas ku ktorému napíšeš že je tam wh , keď na deme jasne počuť ako missuje furien s nožom , to mi Nehovor že si tak moc vypatlany , ale tomu ja neverím , sám si dobre vedel že to žiadne wh nebolo a aj presto si to skúsil a dal si tam ten čas , to vypovedá to čo tvrdím ja že si len zaujatý a nekompetentný chh a dávaš tam časy kde len dufas že ti niekto prikývne ako napr happyend, ak by som mal potrebu ako si povedal “hrať sa so settingama” načo by som to napojil na GS server ? Kde by nebol chh alebo hráč v specte ktorý by ma nespectoval . Ja keď mám cheaty nemám to problém priznať , tak ako tomu bolo keď ma nahlásil Aram na hns kde som si len tak skákal s dll a trollil sodyho , vtedy som si neuvedomoval len že keď dostanem ban na hns že budem mať ban všade , ale nijak som to neriešil len som si vymenil kód a bol som ticho , ak mi dáš čas kde reálne cheaty budem mať zaple tak sa k tomu sní vyjadrovať nebudem .
-
Zzuos - Pokročilý
Máš dočasný unban pokiaľ na to mrkne chh tím.
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Re: [V řešení] 3 ban za 3 den , vsetko opravnene samozrejme
Demo nedostatočné. Unban ostáva...
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
• Stránka 1 z 1