• Stránka 1 z 1
[V]kolle^
Podávam sťažnosť na admina hrajuceho pod nickom "kolle". Neustále urážanie a nadávanie iných hráčov a ked človek vráti urážky jemu, alebo ako v mojom prípade som sa len opýtal, prečo uráža ostatných, tak som hned dostal ban na chat. To fakt nemáte schopnejších ludí na pozíciu admina, ako zakomplexované deti, ktoré si komplexy riešia banovaním ostatných. Ked je niekto taký chudák, že sa cíti ako boh, ked mu dáte práva na NONSTEAM serveri, tak to fakt gratulujem k životnému úspechu. Howgh
Demo sa mi nechce dohladávať a strácať čas s takým chudákom, ktorý nedokáže prijať kritiku a miesto toho uráža ostatných.
Demo sa mi nechce dohladávať a strácať čas s takým chudákom, ktorý nedokáže prijať kritiku a miesto toho uráža ostatných.
- lexikon
- Kolemjdoucí
Re: kolle^
lexikon píše:Podávam sťažnosť na admina hrajuceho pod nickom "kolle". Neustále urážanie a nadávanie iných hráčov a ked človek vráti urážky jemu, alebo ako v mojom prípade som sa len opýtal, prečo uráža ostatných, tak som hned dostal ban na chat. To fakt nemáte schopnejších ludí na pozíciu admina, ako zakomplexované deti, ktoré si komplexy riešia banovaním ostatných. Ked je niekto taký chudák, že sa cíti ako boh, ked mu dáte práva na NONSTEAM serveri, tak to fakt gratulujem k životnému úspechu. Howgh
Tak tím je to pak vyřešeno a nemá cenu se tu vyjadřovat?? A čím jsem tě urážel?? Neviděl jsem ze bych někomu nadával a když mas blby kecy a provokuješ tak se nediv.. tak tu nelži a buď rad ze to byla 10minutovka
Bye
CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Re: kolle^
lexikon píše:Demo sa mi nechce dohladávať a strácať čas s takým chudákom, ktorý nedokáže prijať kritiku a miesto toho uráža ostatných.
Pokud se Tobě nechce ztrácet čas, tak nemarni tím naším. Kolleho chat jsem si prošel a to, co se mi nelíbilo jsme pořešili. Také jsem se podíval na Tvůj chat a nic nového. Stále pokračuješ a nakonec se divíš za mute ban, který byl na místě.
Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1