I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Leilo jb1

Příspěvekod kokotex » 14 pro 2020, 23:00

1. Zdravim, hrála se mapa rats a dostal jsem FK od nějakého neznámého týpka, který vůbec nevěděl která bije. Měl jsem VD, jentak si pochoduju a dostanu bez milosti hlavu. Další kolo si vyžádám mikrofon a hrac leilo mi ho bohuzel da az po minute a pár vterin, kazdopadne mikrofon dostanu a CT, které ani neví co znamená vd mi nakonec VD nahlásí, ikdyž ani neví za co. Leilo ovšem řekl dobře a VD mi i tak nedal asi protože to nemělo cenu. Zbývalo 12 vterin nez byl timer na 0:00. Samozrejme leilo mi ho mohl prodloužit, když mi nebyl schopny dat mikrofon drive a ct mi to vd nenahlasilo ale to je vec druha. Leilo to jak jsem dostal FK jeste predtim, teda pokud se nemylim byl nesplnitelny prikaz a udelal jsem podle toho vse dobre (3kola zpatky od toho kdy jsem dostal mikrofon). Nic proti tobe nemam leilo, ale nechápu jak můžeš mít stále práva. O tom samozrejme nerozhoduju já :-).

2. HLTV mi z nejakeho duvodu nejde stahnout, nevím proč. Kdyžtak je to toto 14. 12. 21:47 jail_rats. Kdyby byl lock a nebylo to vyřešený tak se aspon zamysli Leilo.
yung
kokotex
Amatér
Amatér

[V] Leilo jb1

od Rumcajz » 14 pro 2020, 23:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Leilo jb1

Příspěvekod kokotex » 14 pro 2020, 23:16

Ne tohle jsem ještě nevyzkousel a asi ani nevyzkousim rumcajs díky za optani.
kokotex
Amatér
Amatér

Příspěvekod borecborec » 15 pro 2020, 09:24

jelikoz uz chcipa i hltv, tak pro zaostalce: zkopirujte tenhle odkaz do sveho prohlizece a demo se vam stahne
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2012142147-jail_rats dem.zip ale mezi rats a dem dejte tecku
RAZ DVA RAZ DVA, VIM SI SMAZKA
TRI CTYRI PET, DEJTE MI FET
SEST SEDM OSM, PERVITIN DO NOSU
DEVET NEBO DESET, DROGY JSOU MUJ OSUD
borecborec
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Leiloo » 15 pro 2020, 11:05

Absolútne sa nemám nad čím zamyslieť :) Veľmi dobre si pamätám na túto mapu včera... Mimochodom boli na serveri prítomný ďalší 2 admini... Pokiaľ si videl admin Mari mal cez 25 killov a každé kolo bol invis a vzbura, takže bohužial ako som ti povedal aj na servery že ti mikrofon nedám lebo som vedel že to nebude možne ajtak... Videl si že my (teda aj ja) ako CTčka sme mali dosť roboty stymi vzburami a veľakrát som nevstúpil ani do cely lebo som vedel čo príde ako každé kolo...Mal si tam ostatních 2 adminov ktorí boli stebou u T a mohol si im povedať svoj problém.. Vždy ked som bol simon tak som sa spýtal či má mať niekto VD? A ked mi niekoho CT nahlasili tak som mu ho vždy dal... Tvoja stažnosť je založená na tom že si zrejme ten FK dostal co nepopieram a veľmi ta to nastvalo že admini nemajú 10 očí a nevidia všetko a nedostal si svoje VD...Tým že každé kolo bola vzbura tak proste nebol čas ti dať miktofon...Ked som ti dal nakoniec už mikrofon povedal si že si dostal FK za to a to...CT povedalo že FK nedalo až potom ked si si presadzoval svoje tak CT bolo mladšie tak radšej povedalo že ti VD da a to aj napriek tomu že netušilo že sa mapa už končí..

Touto cestou by si sa ty mohol zamyslieť a vcítiť do pozície nás adminov ked si sám videl čo sa na tom servery deje.. Do budúcna možes osloviť aj kolegov ked vidíš že ja momentálne som zaneprázdnený stým čo sa na serveri deje. Nato nás je na tom serveri viac.
Leiloo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kokotex » 15 pro 2020, 19:00

Cus, ikdyby jsem CTcko donutil, CT ti hlásilo oprávněně VD a tys mi ho i tak nedal se slovy “dobře, fajn” a vypl si mikrofon. Potom jsem na další mapě hned kolo potom co si se odpojil psal hrací borovicka jakmile jsem zjistil ze je admin. Napsal jsem mu a hned poté se odpojil :-D. To je jedno. Nepochopil jsem spíše ze si situaci vůbec neřešil a pokračoval si vesele dále ve hře bez udání jakéhokoliv vyjádření na serveru proč si mi to VD nedal. Popravdě ani teď si se nevyjádřil proč si mi VD nedal a situaci neřešil
kokotex
Amatér
Amatér

Příspěvekod asdfJB » 16 pro 2020, 23:17 VIP

Vyčasuj ešte to demo.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod kokotex » 20 pro 2020, 19:09

Čau, omlouvám se za tak pozdní odpověď, ale neměl jsem vůbec čas. FK jsem dostal 44:48 od hrace Jamesovak. Mikrofon jsem dostal v 49:58, bylo tak 0:52 na hodinkách a v 0:12 mi leilo vypl mikrofon ze VD nedostanu, ikdyz jsem dostal FK. Ikdyby, měl mi dát VD na 12 vterin. Jde jen o princip samozrejme ze VD na 12 vterin by mi k ničemu nepomohlo, to že ho mohl prodloužit je věc druhá. Zajímá mě tedy, proč mi Leilo to VD nedal a situaci s hráčem vůbec neřešil.

Stačí si stáhnout to demo nahoře, jak poslal ten hodný člověk.
kokotex
Amatér
Amatér

Příspěvekod borecborec » 22 pro 2020, 22:59

KDY SE TO PROSIM VAS VYRESI? TEN CLOVEK MI DAVAL TAKY UMYSELNY FK, A BYL BYCH RAD KDYBY SE TO VYRESILO I KDYZ CHAPU ZE JSOU VANOCE ALE TAK NEVERIM ZE ADMINI JSOU TAK VYTIZENY :) :) :) :) ;) ;)
RAZ DVA RAZ DVA, VIM SI SMAZKA
TRI CTYRI PET, DEJTE MI FET
SEST SEDM OSM, PERVITIN DO NOSU
DEVET NEBO DESET, DROGY JSOU MUJ OSUD
borecborec
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Habs » 22 pro 2020, 23:07 VIP

Ospravedlňujeme sa za časový sklz, v priebehu zajtrajšieho dňa bude sťažnosť vyriešená.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Habs » 23 pro 2020, 15:35 VIP

Situácie, keď majú admini dianie na serveri pod svojou kontrolou a majú vedomosť o väčšine toho, čo sa deje je ideálny stav, čiže niečo, čo sa od nich očakáva, či už zo strany hráčov alebo nás, ktorí za nich nesieme určitú zodpovednosť. Všetci ale dobre vieme, že niečo také nie je vždy možné dosiahnuť. Je evidentné, že admin (v tomto prípade aj Simon) mal čo robiť, aby ustrážil vzbury, ktoré prebiehali každé kolo.

Čo sa týka tvojho FK-u, admin ho nevidel, čo znamená, že ho nemal ako vyriešiť. Keď už však prišla situácia, kde si sa dovolal mikrofónu a CT nakoniec povedalo, že máš dostať VD, prítomní admini sa mohli viac zaujímať o situáciu a pátrať po pravde. Tam som žiadny zásah nevidel, čo ma mrzí a za čo sa ti v mene adminov ospravedlňujem.

V situácii, keď je posledné kolo, ti mohlo byť udelené VD aj v neskoršom čase, ktoré by si mohol mať s prižmúreným okom jemne predĺžene, čo však neznamená, že to tak muselo aj nevyhnutne byť. Skrátka si ten FK dostal v zlom čase, keď to nikto nevidel, preto sa na druhej strane admini mohli viac zaujímať o to, čo sa stalo a presne v tomto smere budú zmienení admini poučení.

Prajem príjemne sviatky.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy