• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] TTT / admini me chcou umlcet
1. Popis situace - Jsem detektiv a dostanu slay nwm za co. Když jsem se zeptal za co, tak admini mlčeli. Ale mně to je jasný, že ten slay byl protože se bavím s bývalým adminem Tyranem. Bojíte se Tyrana protože zná vaše tajemství, tak se ho snažíte umlčet, aby nezničil GS. Máte strach z toho, co by se stalo, kdyby promluvil, tak se ho snažíte umlčet a s ním i všechny, kteří se s ním baví. + si na mě admini najali kida se vzteklinou, ale jsem proti vzteklině očkovanej, takže to vám nevyšlo
2. Důkazy - https://www.sendspace.com/file/zkbdbw kid se vzteklinou je vidět hned na začátku prvního kola, slay - 11:55
2. Důkazy - https://www.sendspace.com/file/zkbdbw kid se vzteklinou je vidět hned na začátku prvního kola, slay - 11:55
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
[Vyřešeno] TTT / admini me chcou umlcet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admini me chcou umlcet
Počkáme na vyjádření adminů, na demo se podívám během dneška nebo zítřka. Jen uvedu na správnou míru to s Tyranizatorem, psala jsem ti to už jednou, že Tyran admin nebyl. 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: TTT / admini me chcou umlcet
Teď budu mluvit za všechny TTT adminy.
To co děláte je nepřípustné. Už by se to mohlo kategorizovat k poškozování portálu.
Protože když tam nejsme tak doslova blejete hráčům věci, které pravdivé nejsou.
Např: Admini nás chtějí umlčet, Tyranizatora se snažíme umlčet protože byl admin a že se ho bojíme.
TYRANIZATOR ADMINEM NIKDY NEBYL.
NIKOHO se nesnažíme nikterak umlčet.
VŠECHNY INFORMACE JSOU NA NAŠEM FORUM DOHLEDATELNÉ, TYRANIZATOR NIKDY PŘIHLÁŠKU DO A-TEAMU NEMĚL
Takže pokračujte v této partičce co děláte s Tyranizatorem, Azunym a ty. Šeredně by se vám to mohlo vymstít.
Navíc to vaše stěžování si na serveru. Je těžký rozkliknout forum, zabrousit mezi kolomku: CS 1.6, Servery, TTT a podělit se s návrhy tam?
Co vím tak já naslouchám všem návrhům to samé Dandee a dáváme na ně i konstruktivní kritický FeedBack. Buď rovnou na Serveru, Steam Chatu a nebo rovnou na forum jak v topicu tak i v PM.
Jak říkám. Pokračujte dále, blbněte lidem hlavu. Vymstí se vám to. Tzv. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.
Co se týká toho slaye, u toho jsem nebyl. Pouze jsem chtěl předat message a promluvit za jiný které prudíte a nebo matete hlavy.
To co děláte je nepřípustné. Už by se to mohlo kategorizovat k poškozování portálu.
Protože když tam nejsme tak doslova blejete hráčům věci, které pravdivé nejsou.
Např: Admini nás chtějí umlčet, Tyranizatora se snažíme umlčet protože byl admin a že se ho bojíme.
TYRANIZATOR ADMINEM NIKDY NEBYL.
NIKOHO se nesnažíme nikterak umlčet.
VŠECHNY INFORMACE JSOU NA NAŠEM FORUM DOHLEDATELNÉ, TYRANIZATOR NIKDY PŘIHLÁŠKU DO A-TEAMU NEMĚL
Takže pokračujte v této partičce co děláte s Tyranizatorem, Azunym a ty. Šeredně by se vám to mohlo vymstít.
Navíc to vaše stěžování si na serveru. Je těžký rozkliknout forum, zabrousit mezi kolomku: CS 1.6, Servery, TTT a podělit se s návrhy tam?
Co vím tak já naslouchám všem návrhům to samé Dandee a dáváme na ně i konstruktivní kritický FeedBack. Buď rovnou na Serveru, Steam Chatu a nebo rovnou na forum jak v topicu tak i v PM.
Jak říkám. Pokračujte dále, blbněte lidem hlavu. Vymstí se vám to. Tzv. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.
Co se týká toho slaye, u toho jsem nebyl. Pouze jsem chtěl předat message a promluvit za jiný které prudíte a nebo matete hlavy.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
ten slay jsem dostal v sobotu po desáté večer
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
Tak ještě jednou se sem vyjádřím i s omluvou.
Omlouvám se, že jsem tě slaynul. Hráče Azunyho napadl detektiv jménem Tiksi. Azuny poté zabíjel detektiva ve 13:00.
Měl jsem dojem že jsi to byl ty, kdo se s ním začal kočkovat ve věži. Takže se ti omlouvám za 1 zkažené kolo.
Co se týká výše uvedené zprávy tak na té stále trvat budu.
https://www.uschovna.cz/zasilka/GD8HTBT ... UT5WAAWERB
Omlouvám se, že jsem tě slaynul. Hráče Azunyho napadl detektiv jménem Tiksi. Azuny poté zabíjel detektiva ve 13:00.
Měl jsem dojem že jsi to byl ty, kdo se s ním začal kočkovat ve věži. Takže se ti omlouvám za 1 zkažené kolo.
Co se týká výše uvedené zprávy tak na té stále trvat budu.
https://www.uschovna.cz/zasilka/GD8HTBT ... UT5WAAWERB
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
Admin se omluvil, příště určitě bude pozornější. Co se týče toho, co psal Newt, tak s tím souhlasím a berte to jako varování.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1